QUOTE(vegele @ 2011 11 15, 15:06)
aisku..man atrodo ji sia sav atostogauja ar kursuose... miglotai prisimenu , bet jinai kazka sake kai taremes del sekancio apsilankymo..
toki plana pati sudeliojai ar su jos patarimais?
man 18-o turi prasidet tepimai, jokiu II pozymiu nejauciu, pradeda pilva tampyt.. ka gi beliks laukt jau siemiet tik kaledu stebuklo... kita sav teks eit pas M.. gal po laukaimajam sisitiksim
toki plana pati sudeliojai ar su jos patarimais?
man 18-o turi prasidet tepimai, jokiu II pozymiu nejauciu, pradeda pilva tampyt.. ka gi beliks laukt jau siemiet tik kaledu stebuklo... kita sav teks eit pas M.. gal po laukaimajam sisitiksim
As cia pati susideliojau plana Beskaitydama SM..kolkas man atrodo toks sprendimas logiskiausias tik noriu su gydytoja dar irgi apsitarti...bet galgi kazkas pavogs is mano mm GPSa ir neateis jos kadanors...kolkas tikiu
reiks paskambint uzsiregistruoti..tik kad man jos laikas darbo visai ne i tema..vargu ar iseis is darbo pabegt..reiks su kolege kazka derinti..
o tau po LP nedingo tepliojimai? galgi neateis jos..zinai tie pozymiai...isvis vienintelis pozymis yra mm ir II, daugiau jokiu nepripazystu...si men atrode, kad jau visi pozymiai , o va..snipstas..taip kad neieskok pozymiu..ir neliudek