Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(vegele @ 2011 11 15, 15:06)
aisku..man atrodo ji sia sav atostogauja ar kursuose... miglotai prisimenu , bet jinai kazka sake kai taremes del sekancio apsilankymo..
toki plana pati sudeliojai ar su jos patarimais?
man 18-o turi prasidet tepimai, jokiu II pozymiu nejauciu, pradeda pilva tampyt..frusty.gif  ka gi beliks laukt jau siemiet tik kaledu stebuklo... kita sav teks eit pas M.. gal po laukaimajam sisitiksim  mirksiukas.gif

As cia pati susideliojau plana lotuliukas.gif Beskaitydama SM..kolkas man atrodo toks sprendimas logiskiausias g.gif tik noriu su gydytoja dar irgi apsitarti...bet galgi kazkas pavogs is mano mm GPSa lotuliukas.gif ir neateis jos kadanors...kolkas tikiu unsure.gif
reiks paskambint uzsiregistruoti..tik kad man jos laikas darbo visai ne i tema..vargu ar iseis is darbo pabegt..reiks su kolege kazka derinti..
o tau po LP nedingo tepliojimai? galgi neateis jos..zinai tie pozymiai...isvis vienintelis pozymis yra mm ir II, daugiau jokiu nepripazystu...si men atrode, kad jau visi pozymiai nestuke.gif , o va..snipstas..taip kad neieskok pozymiu..ir neliudek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 15 lapkričio 2011 - 14:18
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 15:12)
As cia pati susideliojau plana lotuliukas.gif  Beskaitydama SM..kolkas man atrodo toks sprendimas logiskiausias g.gif  tik noriu su gydytoja dar irgi apsitarti...bet galgi kazkas pavogs is mano mm GPSa lotuliukas.gif  ir neateis jos kadanors...kolkas tikiu unsure.gif
reiks paskambint uzsiregistruoti..tik kad man jos laikas darbo visai ne i tema..vargu ar iseis is darbo pabegt..reiks su kolege kazka derinti..
o tau po LP nedingo tepliojimai? galgi neateis jos..zinai tie pozymiai...isvis vienintelis pozymis yra mm ir II, daugiau jokiu nepripazystu...si men atrode, kad jau visi pozymiai  nestuke.gif , o va..snipstas..taip kad neieskok pozymiu..ir neliudek 4u.gif

matai jinai dar AK-ose dirba...tai gal ten ik pietu o cia jau po...
dabar bus antros mm po LP, pries pirmasias tepe... sakyciau net tamsiau negu iki LP... verysad.gif matysim kaip bus si men...

Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 15:12)
As cia pati susideliojau plana lotuliukas.gif

irmuciukas, man regis jūsų situacijoje tikrai geras planas, sėkmės jo laikantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 15, 15:38)
matai jinai dar AK-ose dirba...tai gal ten ik pietu o cia jau po...
dabar bus antros mm po LP, pries pirmasias tepe... sakyciau net tamsiau negu iki LP... verysad.gif matysim kaip bus si men...

man ir per pirmas tepeliojo..o per antras -situacija geresne..tik kazkaip 5 diena snd, tai rudesnes jos, ne raudonos jau..ziuresiu kaip cia bus..gal jau viskas i pabaiga..ir nebus tu teplioniu.
O si men gal bus nestuke.gif , ka cia gali zinoti..to ir linkiu tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 15, 16:32)
irmuciukas, man regis jūsų situacijoje tikrai geras planas, sėkmės jo laikantis thumbup.gif

aciu mirksiukas.gif ziuresim kaip cia seksis..tiesiog viduj truputi ramiau, kai turiu kazkoki planeli..nes tos dvejones, tai doh.gif o ar planas bus sekmingas-pagyvensim pamatysim. Labai gera minti pas viena forumiete maciau-Norisi,taip norisi pazvelkt i ateiti pro duru plysi.Tegul tos durys priveria pirstus,tegul is skausmo staugtum...vistiek,zinotumei,kas bus ir ko nebus-to nebelauktum...
tik aisku toks pesimistinis jis labai..as patyrus dar tiek mazai kanciu ir nusivylimu, palyginus su kitom mergaitem, tiesiog neturiu teises taip sakyti. turiu tiketi ir nebut trizne..o tokia as moku pabut lotuliukas.gif kuisis zino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 15, 14:16)
Ir dar virusiukai gausiai gausiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gaudau ir as juos
user posted image
Atsakyti
kaip tylu cia.. mega_shok.gif kur visos dingo flirt.gif
Atsakyti
Sveikos,

Retai teužsuku čia, bet karts nuo karto paskaitau, kaip jums sekasi, kuo gyvenate. Džiaugiuosi dėl merginų, kurios jau nestuke.gif ir ačiū joms už virusiukus. Deja, aš niekuo pasidžiaugti negaliu. Šiandien buvau VK ir naujienos nekokios. Kitą ciklą vėl laukia LP, nes ir vėl turiu didelę endo cistą doh.gif Jaučiuos tikrai suš... nes tepraėjo tik 5 mėnesiai po pirmos LP ir jei taip ir toliau...
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 15, 18:38)
Kitą ciklą vėl laukia LP, nes ir vėl turiu didelę endo cistą doh.gif Jaučiuos tikrai suš... nes tepraėjo tik 5 mėnesiai po pirmos LP ir jei taip ir toliau...

sveika. Vaje... verysad.gif liudnos naujienos tikrai..O kokia st buvo pirmos LP metu? ar buvo skirtas kazkoks gydymas?
Laikykis 4u.gif arteja mano vizitas pas gydytoja..tai vat tu cistu ir bijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 15 lapkričio 2011 - 17:53
QUOTE(tildushka @ 2011 11 15, 19:38)
Sveikos,

Retai teužsuku čia, bet karts nuo karto paskaitau, kaip jums sekasi, kuo gyvenate. Džiaugiuosi dėl merginų, kurios jau  nestuke.gif ir ačiū joms už virusiukus. Deja, aš niekuo pasidžiaugti negaliu. Šiandien buvau VK ir naujienos nekokios. Kitą ciklą vėl laukia LP, nes ir vėl turiu didelę endo cistą doh.gif Jaučiuos tikrai suš... nes tepraėjo tik 5 mėnesiai po pirmos LP ir jei taip ir toliau...

ojei, laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 15, 15:16)
Ech, vakar rašiau rašiau išsamiausiai, kaip mums čia kas, o SM užlūžo ir nuėjo viskas šuniuo ant uodegos. Taišiandien trumpai pristatau situaciją  smile.gif
Sekasi neblogai, nors būna dienų, kad retoriškai klausiu, kada viskas baigsis. Ir dar virusiukai gausiai gausiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

po 12-14 savaiteles kuriam laikui turetum pailseti 4u.gif
ar jau matosi nors kiek pilvukas?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 14, 20:47)
taip ir skaiciuojasi. plius gydytoja per echo pagal dydi skaiciuoja.
kaip jautiesi, Viltele? Kaip tavo skaiciukai? vienas ar du pilvelio gyventojai?

Jauciuosi kaip ir gerai, aisku pamaudzia man ta pilvuka, bet galbut taip ir turi buti, labai jau laukiu vizito pas gydytoja. O kiek pilvelyje yra nezinau, nes daugiau HCG tyrimo nedariau. ai kam cia save apkrauti ivairiais nerimais, vistiek bus aiskiausia per echo, tai nusprendziau daugiau nedaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 14, 21:08)
man kristinuke davė nuorodą.
įvesk įsodinimo dieną ir rodys kiek laiko Tau yra.

man kitą savaitę pas gydyt. tada ir bus viskas aišku.

nes jei skaičiuočiau nuo paskutinių mėmių, nemenkai mėnesiukų būtų jau man.  smile.gif

Aciu uz nuoroda, reiks paklaust gydytojo kaip cia is tikruju geriaus skaiciuot, nes pagal sia nuoroda butu man 4 sav. 6 dienos, o pagal supermamu kalendoriu net 6 sav. As ir labai laukiu kita antradieni susitikimo su gydytoju.
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2011 11 15, 17:38)
Sveikos,

Retai teužsuku čia, bet karts nuo karto paskaitau, kaip jums sekasi, kuo gyvenate. Džiaugiuosi dėl merginų, kurios jau  nestuke.gif ir ačiū joms už virusiukus. Deja, aš niekuo pasidžiaugti negaliu. Šiandien buvau VK ir naujienos nekokios. Kitą ciklą vėl laukia LP, nes ir vėl turiu didelę endo cistą doh.gif Jaučiuos tikrai suš... nes tepraėjo tik 5 mėnesiai po pirmos LP ir jei taip ir toliau...

4u.gif tas cistas tai tik gun_bandana.gif Ir is kur jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 13:54)
Laurut, kaip uogiene gavosi? smile.gif

visai nieko aciu bigsmile.gif draugei patiko, o vyras ispindejes biggrin.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 14:17)
( jau nusprendziau), praejus 6 men po LP, jei nebus rezultatu,tai susileisiu difa, 3 men kursa, kad apslopint endo, tada kokius 3 men bandau naturaliai, tada kt 3 men, tada vel bandau naturaliai ir tt, o per visa sita laikotarpi po biski kaupsiu ir taupysiu IVF..gal jo ir neprireiks smile.gif kaip bus lemta..dar kazkaip reik MB spermograma atlikti. O uztenka idomu pasidaryt ta ne visiskai pilnam o per viduriuka?  smile.gif

manau labai geras planas thumbup.gif o pilnas nebutinai jei pries tai daryta buvo normali, jei nadaryta isvis tai geriau pilna bet jei buvo viskas ok uzteks ir vidurines mirksiukas.gif
QUOTE(tildushka @ 2011 11 15, 18:38)
nes ir vėl turiu didelę endo cistą doh.gif Jaučiuos tikrai suš... nes tepraėjo tik 5 mėnesiai po pirmos LP ir jei taip ir toliau...

vajej unsure.gif tikrai slykstynes tos cistos doh.gif kiek gi galima kankinti save su tom LP unsure.gif gaudyk 4u.gif

Irmuciuk, pas mane yra sarasiukas gali imesti aki ten turetu buti suregistruotos mergaites ten ir pamatysi kokia turi kiekviena stadija mirksiukas.gif
Atsakyti
Užjaučiu tilduška 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar stipriai laikaisi pagal žinutę sprendžiant. Tik operuokis pas patį geriausią daktarą, kad kiek beįmanoma kokybiškiau atliktų operaciją, kad kiaušidę kuo mažiau apipjaustytų.

O man prašom balionėlius siųsti - parsivilko nelabosios verysad.gif bash.gif angel_sadangel.gif cray.gif Žiauriai strėnas skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 15 lapkričio 2011 - 21:22
QUOTE(Glamour @ 2011 11 15, 23:13)
O man prašom balionėlius siųsti - parsivilko nelabosios  verysad.gif  bash.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif Žiauriai strėnas skauda.

tai vis tik parsivilko verysad.gif
te balionu, sulauksi dar savo sekmingo ciklo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti