o as kazkaip ziurkytes pasigedau,
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 14, 21:09)
O kaip nustatyti kelinta ta nestumo savaite? Cia supermamose esantis kalendorius skaicuoja nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. Ar taip ir reikia skaiciuoti, ar dar yra ir kitas skaiciavimo budas?
taip ir skaiciuojasi. plius gydytoja per echo pagal dydi skaiciuoja.
kaip jautiesi, Viltele? Kaip tavo skaiciukai? vienas ar du pilvelio gyventojai?
Aš tai visai savo organizmo nebesuprantu. Šiandien beveik pilvo nebejaučiu, į WC nelakstau, nors visą savaitgalį maudė ir WC kas keletą val. lankiau. Šiek tiek jautroka krūtinė tapo, NT vėl rodo tą patį. Visokios mintys lenda į galvą, o nieko negaliu nei planuoti, nei galvoti. Dabar tik laukiu , kad kas nors paaiškėtų.
Man visas šis mėnuo toks sujauktas, pastoviai mintys apie planavimus ir IUI ir vis prastuminėju laiką, nuotaika nedarbinga, net tvarkytis negaliu, namai sujaukti. Gerai, kad MB šaunuolis - palaiko, duoda ramybę ir pavaduoja kartais maisto gamyboj
Man visas šis mėnuo toks sujauktas, pastoviai mintys apie planavimus ir IUI ir vis prastuminėju laiką, nuotaika nedarbinga, net tvarkytis negaliu, namai sujaukti. Gerai, kad MB šaunuolis - palaiko, duoda ramybę ir pavaduoja kartais maisto gamyboj
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 14, 19:09)
O kaip nustatyti kelinta ta nestumo savaite? Cia supermamose esantis kalendorius skaicuoja nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. Ar taip ir reikia skaiciuoti, ar dar yra ir kitas skaiciavimo budas?
man kristinuke davė nuorodą.
įvesk įsodinimo dieną ir rodys kiek laiko Tau yra.
man kitą savaitę pas gydyt. tada ir bus viskas aišku.
nes jei skaičiuočiau nuo paskutinių mėmių, nemenkai mėnesiukų būtų jau man.
QUOTE(Glamour @ 2011 11 14, 22:03)
Aš tai visai savo organizmo nebesuprantu. Šiandien beveik pilvo nebejaučiu, į WC nelakstau, nors visą savaitgalį maudė ir WC kas keletą val. lankiau. Šiek tiek jautroka krūtinė tapo, NT vėl rodo tą patį. Visokios mintys lenda į galvą, o nieko negaliu nei planuoti, nei galvoti. Dabar tik laukiu , kad kas nors paaiškėtų.
na jau tikrai tos laukimo dienos gerai kad vyras leidzia patinginiauti o gal tu nuleisk kraujuko ir viskas aisku bus
gal dar ansktoka. Savaitės pabaigoj nuleisiu.
Labas rytas
Glamour ramybes ir tikejimo tau
Kai as geriau KT lindynette 20 jokiu salutiniu poveikiu nebuvo tik didelis nenoras mmm ateidavo laiku, be jokio skausmo,krutine neskaudejo. Dabar labai jauciu O-pilva maudzia, savaite pries mmm taip spenialiai skauda, toks jausmas kad maitinu
Glamour ramybes ir tikejimo tau
Kai as geriau KT lindynette 20 jokiu salutiniu poveikiu nebuvo tik didelis nenoras mmm ateidavo laiku, be jokio skausmo,krutine neskaudejo. Dabar labai jauciu O-pilva maudzia, savaite pries mmm taip spenialiai skauda, toks jausmas kad maitinu
sveikutes griztu ir as cia paliurpti... jau 5 CDm kolkas ner tepliojimu, tik tas pykinimas nedingo kaip sakoma ant durniaus dar NT pasidariau-del sventos ramybes.. nes labai jau sivakar sidriuko naturalaus noriu
aciu visoms uz balionelius visus susirinkau ir surisau i kruva
Laurut, kaip uogiene gavosi?
Glamour..nu reik tuos testus kazkaip priverst rodyt II...galvoju kaip cia juos isgasdinus..
Vegele, tegu senis visu musu mm nesa tom, kurios uzduoda forume tokius klausimus-draugauju su vaikinu, jis netycia tris kartus mylintis nuleido, mm veluoja 2 dienas, ar galiu but pastojus? tai bent zmones apsidziaugtu tokia dovana gave
aciu visoms uz balionelius visus susirinkau ir surisau i kruva
Laurut, kaip uogiene gavosi?
Glamour..nu reik tuos testus kazkaip priverst rodyt II...galvoju kaip cia juos isgasdinus..
Vegele, tegu senis visu musu mm nesa tom, kurios uzduoda forume tokius klausimus-draugauju su vaikinu, jis netycia tris kartus mylintis nuleido, mm veluoja 2 dienas, ar galiu but pastojus? tai bent zmones apsidziaugtu tokia dovana gave
Irmuciuk sveika:) nebuvai pas gine dabar, ka toliau planuoji?
QUOTE(irmuse2 @ 2011 11 14, 18:38)
Kristinuke kokie jūs jau dideli, kaip greitai eina laikas Kaip jauties?
Ech, vakar rašiau rašiau išsamiausiai, kaip mums čia kas, o SM užlūžo ir nuėjo viskas šuniuo ant uodegos. Taišiandien trumpai pristatau situaciją
Sekasi neblogai, nors būna dienų, kad retoriškai klausiu, kada viskas baigsis. Kadangi vyras į el. paštą gauna priminimą, jog mūsų mažiukas dar savaite paaugo, kaip atrodo, ką išmoko, tai labai protingai man atsakinėja, jog dar savaitę pakentėčiau ir nebevemsiu, nebepykins... O man atrodo, kad kuo toliau, tuo daugiau rasiu kuo pasiskųsti
Dėl skaičiuoklių tai pasakysiu taip... ne vien pagal mm skaičiuoja. Pasislėpusiai ačiū, kad jau permetė nuorodą, kur ir pagal IVF galima pasiskaičiuoti. Šis būdas man atitiko ir echo parodymus. Taip kad SM skaičiuoklė savaite į priekį lekia, kol kas mano 11 sav. netoli pabaigos.
Ir dar virusiukai gausiai gausiai
QUOTE(vegele @ 2011 11 15, 14:06)
Irmuciuk sveika:) nebuvai pas gine dabar, ka toliau planuoji?
Sveika ne, nebuvau, galvoju uzsiregistruoti kitai savaitei gal.. reiks pasiskambint pasiklausti kada dirba Meskauskiene..kazkaip atrodo, kad ji tik po pietu VK dirba..jei taip, tai sunkiai man iseis o pas savo gine i poliklinika nelabai noriu eit..talono laukt kelis men, o ir ka ji pasakys...O planai tolimesni mano tokie( jau nusprendziau), praejus 6 men po LP, jei nebus rezultatu,tai susileisiu difa, 3 men kursa, kad apslopint endo, tada kokius 3 men bandau naturaliai, tada kt 3 men, tada vel bandau naturaliai ir tt, o per visa sita laikotarpi po biski kaupsiu ir taupysiu IVF..gal jo ir neprireiks kaip bus lemta..dar kazkaip reik MB spermograma atlikti. O uztenka idomu pasidaryt ta ne visiskai pilnam o per viduriuka?
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 15, 14:17)
Sveika ne, nebuvau, galvoju uzsiregistruoti kitai savaitei gal.. reiks pasiskambint pasiklausti kada dirba Meskauskiene..kazkaip atrodo, kad ji tik po pietu VK dirba..jei taip, tai sunkiai man iseis o pas savo gine i poliklinika nelabai noriu eit..talono laukt kelis men, o ir ka ji pasakys...O planai tolimesni mano tokie( jau nusprendziau), praejus 6 men po LP, jei nebus rezultatu,tai susileisiu difa, 3 men kursa, kad apslopint endo, tada kokius 3 men bandau naturaliai, tada kt 3 men, tada vel bandau naturaliai ir tt, o per visa sita laikotarpi po biski kaupsiu ir taupysiu IVF..gal jo ir neprireiks kaip bus lemta..dar kazkaip reik MB spermograma atlikti. O uztenka idomu pasidaryt ta ne visiskai pilnam o per viduriuka?
aisku..man atrodo ji sia sav atostogauja ar kursuose... miglotai prisimenu , bet jinai kazka sake kai taremes del sekancio apsilankymo..
toki plana pati sudeliojai ar su jos patarimais?
man 18-o turi prasidet tepimai, jokiu II pozymiu nejauciu, pradeda pilva tampyt.. ka gi beliks laukt jau siemiet tik kaledu stebuklo... kita sav teks eit pas M.. gal po laukaimajam sisitiksim
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 15, 14:16)
Sekasi neblogai, nors būna dienų, kad retoriškai klausiu, kada viskas baigsis. Kadangi vyras į el. paštą gauna priminimą, jog mūsų mažiukas dar savaite paaugo, kaip atrodo, ką išmoko, tai labai protingai man atsakinėja, jog dar savaitę pakentėčiau ir nebevemsiu, nebepykins... O man atrodo, kad kuo toliau, tuo daugiau rasiu kuo pasiskųsti
Kristuke, kol tepliojimu dar nera gaudau virusiukus visom keturiom tikios pabirus mum tiek virusiuku -mus uzpuls tie issvajoti negalavimai, o tau paciai palengves... gaudyk mainu balionciku