labas rytas mergickos dziugu kad visom susikelem i naujus namucius- aciu Laurut zinok jau buvau rimtai del taves sunerimus... nepalikinek musu daugiau, arba bent perspek, kad ir tu negyvenamoj saloj, tai bent zinosim kur ieskot.. beje labai jau norisi tavo paskelbta konkursa laimet...
Irmuciukasss, Kokyte- ach tos nelabosios.. taip jau tikejaus geru ziniu is jusu... ka gi linkiu kad kita men Kaledu senelis rinkdamas dovanas pasiimtu i maisa ir jusu mm ir isnestu jas uz septyniu juru mariu tom kurios ju laaaabai lauks.. bet kuo toliau nuo jusu... (beje tegu ir manasias pasiima.. )
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 14, 09:31)
Nekenčiu KT....žiauriai nekenčiu...Neskaitant to, kad antras mėnuo nesibaigia nuolatiniai tepliojimai, tai ir nuotaikos baisios ir veido oda kažkokia nenormali...kai anksčiau vartojau, tai regis ir tie KT didesnėm dozėm hormonų buvo, o čia tokia sąlyginai silpni, o tokios nesąmonės dedasi...ir tie skausmai užeina nei iš šio nei iš to...negera man tokia nuojauta, kad situacija bus tik dar labiau pablogėjus...
Kuisi, nori paguosiu? AS LYGIAI TAIP PACIAI JAUCIUOSI! Pradejau vakar antra pakuote po 7d. pertraukos ir vel tas pats marazmas galvoje Pilvas istisai maudziantis, o skausmas vaiksciojantis po visur (taip jauciu) Tad pradejau galvoti, kad cia endo vaikstineja Baisu ir pagalvoti! Pries tai buvo daug ramiau viskas. Tepliojimai yra ir pas mane- istisai.
O, kaip paguosti? Niekaip. Tiketis ir laukti.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 14, 07:37)
O komentarai kokie.. Dieve Dieve
Mergaitės, jei vartojate YAZ, tai ir man tepliojo, pirmus 2 ciklus non-stop, trečiąjį mažiau, ketvirtą buvo švaru, paskui nebegėriau. Pasak gydytojo taip reagavo organizmas į KT. Aišku nemalonu kai pastoviai su paketukais, ND irgi ne kaifas tokiu atveju.
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 14, 10:31)
Vis paskaitau paskaitau, bet rašyt nelabai noris...
Nekenčiu KT....žiauriai nekenčiu...Neskaitant to, kad antras mėnuo nesibaigia nuolatiniai tepliojimai, tai ir nuotaikos baisios ir veido oda kažkokia nenormali...kai anksčiau vartojau, tai regis ir tie KT didesnėm dozėm hormonų buvo, o čia tokia sąlyginai silpni, o tokios nesąmonės dedasi...ir tie skausmai užeina nei iš šio nei iš to...negera man tokia nuojauta, kad situacija bus tik dar labiau pablogėjus...
Glamour laikau kumščius, kad pasisektų: juk vienas kartas turi būti sėkmingas pagaliau
Glamour laikau kumščius, kad pasisektų: juk vienas kartas turi būti sėkmingas pagaliau
Čia tau ir visoms , kurioms bloga nuotaika
Kuisi, o tu nesileidai difo? Jeigu taip, tai kodėl dabar KT vartoji? taip reikia Gal ką nors praleidau Man įdomu, nes laukia dar viena dozė ir tada spręsim ką daryti.....
QUOTE(irmuse2 @ 2011 11 14, 15:16)
Čia tau ir visoms , kurioms bloga nuotaika
Kuisi, o tu nesileidai difo? Jeigu taip, tai kodėl dabar KT vartoji? taip reikia Gal ką nors praleidau Man įdomu, nes laukia dar viena dozė ir tada spręsim ką daryti.....
nesileidau difo. po LP nepraėjus 4 mėn.rado 4 cm. cistą pas mane, ginius skyrė KT, gal išsivaikščios. asmeniškai aš dieneles skaičiuoju, nes jau tikrai žinau, kad po KT varysism IVF darytis, taip kad jei ir leisiuos difą, tai tik dėl paruošimo IVF.
nugi kitos gi pastoja po difo, tai gal ir jūs bandysit kurį laiką natūraliai? nors aš asmeniškai neberizikuočiau...
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 14, 15:38)
nesileidau difo. po LP nepraėjus 4 mėn.rado 4 cm. cistą pas mane, ginius skyrė KT, gal išsivaikščios. asmeniškai aš dieneles skaičiuoju, nes jau tikrai žinau, kad po KT varysism IVF darytis, taip kad jei ir leisiuos difą, tai tik dėl paruošimo IVF.
nugi kitos gi pastoja po difo, tai gal ir jūs bandysit kurį laiką natūraliai? nors aš asmeniškai neberizikuočiau...
Tai turbūt susimaišiau......
Taip, bandysime natūraliai, kokius 3 ar 4 mėnesius, o tada 4IVF ir jeigu vėl nepavyks, tada viskas........gyvensime dviese arba vaikinsimės.
QUOTE(irmuse2 @ 2011 11 14, 16:41)
Tai turbūt susimaišiau......
Taip, bandysime natūraliai, kokius 3 ar 4 mėnesius, o tada 4IVF ir jeigu vėl nepavyks, tada viskas........gyvensime dviese arba vaikinsimės.
o jei jau pas jus 3IVF buvo? o problemos tik su endo ar ir kitos?
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 12, 14:41)
Folį gerk, jei turi galimybę parašyk į LV. Pas ginę iki 7-8sav širdutės nematys, tik gemaliuką gimdoje.
Širdutės pačios, žinoma, nematys , užtat ją išgirsti galima. Aš buvau 6 savaitę ir kuo puikiausiai girdėjau, dar stebėjausi, kad labai tankiai muša - anot ginės, taip ir turi būti.
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 14, 16:54)
o jei jau pas jus 3IVF buvo? o problemos tik su endo ar ir kitos?
Joooo, jau 3 IVFai buvo....
Problemos tik pas mane t.y. endoIV...ruošiantis šiems ivfams labai smarkiai subujojo endo, todėl šiuo metu gydausi endo....
Linkiu tau kuo didžiausios stiprybės ...žinau, ką tai reiškia...daug praėjau....
Papildyta:
Kristinuke kokie jūs jau dideli, kaip greitai eina laikas Kaip jauties?
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 14, 16:26)
Širdutės pačios, žinoma, nematys , užtat ją išgirsti galima. Aš buvau 6 savaitę ir kuo puikiausiai girdėjau, dar stebėjausi, kad labai tankiai muša - anot ginės, taip ir turi būti.
O kaip nustatyti kelinta ta nestumo savaite? Cia supermamose esantis kalendorius skaicuoja nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. Ar taip ir reikia skaiciuoti, ar dar yra ir kitas skaiciavimo budas?
viltele taip ir skaiciuoja kiek zinau nuo pirmos mmm dienos praitu mmm
kuisiuk gaudyk uz tas nelemtasias KT mano drauge irgi ta pati sake, kad kai gere KT tai ir oda berdavo ir riebi kazkokia buvo db nutrauke tai sake kai baltas zmogus jauciasi man irgi nuo KT buvo taip, kad apsoliuciai ND nesinorejo bet visa kita tai liuks buvo, ir jokiu teplioniu nebuvo (geriau YAZ)
man tai irgi matyt difas vaiksto po organizma ana savaite pilva plese kaip pries mmm snd krutine skauda, sakau gal MB nukuteno nes kai uzkutena tai visi sonkauliai paskui melyni buna bet lygtais nea na vadinasi jau difas krutine dirgina bet bent jau nuotaika ne tokia bjauri kaip preita savaite
kuisiuk gaudyk uz tas nelemtasias KT mano drauge irgi ta pati sake, kad kai gere KT tai ir oda berdavo ir riebi kazkokia buvo db nutrauke tai sake kai baltas zmogus jauciasi man irgi nuo KT buvo taip, kad apsoliuciai ND nesinorejo bet visa kita tai liuks buvo, ir jokiu teplioniu nebuvo (geriau YAZ)
man tai irgi matyt difas vaiksto po organizma ana savaite pilva plese kaip pries mmm snd krutine skauda, sakau gal MB nukuteno nes kai uzkutena tai visi sonkauliai paskui melyni buna bet lygtais nea na vadinasi jau difas krutine dirgina bet bent jau nuotaika ne tokia bjauri kaip preita savaite
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 14, 18:26)
Kristinuke, jau dvylikta savaite
Kazin, ar ne sia savaite Siguliukui pas gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 14, 21:55)
man nuo KT oda kaip tik buvo susitvarkius, bet ND visai nesinorejo ir siaip nuotaika prastoka buvo