[quote=pasislepusi,2011 11 12, 13:37]
aha, nėštumo pradžioje. kaip keista apie tai rašyti....
pagal Kristinukės skaičiuoklę man šiandien 4 sav ir 1 d.
ginius tai Latvijoje, čia dar nėjau. nueisiu po vizito į LV.
na, manau, vitaminai tai neturėtų nieko blogo daryti. tuo labiau, kad iki tol negėriau JOKIŲ vitaminų, tik folį.. kada prisimindavau.
Labas rytas
Tikiuosi bus gera savaitele visoms, ir su NT ir su ND
Del tu spazmavimu ir kojose ir pilvuke - reikia kad ir pas siemos gyd, geriausiai butu padaryti magnio tyrima, o siaip l.daznai skiria
magnesium diasporal, tirpus jis. Man buvo su mano pirmaja ir kol kas vienintele mano brangenybe, ilgai geriau magni.. bet tikrai reikia pasikonsultuoti su gyd, nes doze skirtinga, aisku siiap ten doze - 1 pakelis per diena, bet bendradarbe net miegot negalejau kaip kojas trauke, tai dozes kitos buvo..
quote=malvina,2011 11 12, 12:55]
sveikos mergaites,
linkejimai sulaukus savaitgalio
irmutei, strygai ir laurutei po baliona
tikiuosi netrukus pasijausit geriau.
maciau diskutavom del ivf ir vyru poziurio i ji. gal pasakysiu labai baisiai, bet tiesa tokia, kad vyrai ir situacijoj kitokioj yra. jie turbut ir po 10 metu tures panasius sansus kaip ir siandien tapti tevais, o musiskiai panasu, kad gali labai sumazeje. taigi, bepigu jiems lauzytis, kai jie rizikuoja maziau.
Del tos pacios temos -vyriskosios.. Matyt ir jiems "banguoja" ne tik mums..bet prisipazinsiu kartais norisi tikrai subine isspardyti jiems uz nesupratima
o kartais begti i negyvenama sala
MB irgi spyriojos iki siol, bet dar aps mane dasidejo bedos su citologiniais, tai buvau visai paluzus ir ispesiau ta vilti ir pazada, kad jei reikes, bandysim IVF..Kaip butu, jei jau iki to daeitume, vel matyt pagal situacija, bet man svarbiausiai kazkaip tureti vilti ir zinoti, kad isbandysime viska.. Nelabai mokeciau gyventi be vilties, o susitaikyti irgi dar nesinori..