Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Glamour @ 2011 11 13, 19:32)
Prisiduodu - kol kas I juostele.

Glamour, truputuka dar anksti ax.gif , kad ir jautrus NT (kiek zinau 10 jautrumas), bet po keliu dienuku manau turesim geru rezultatu 4u.gif svarbiausia, kad pati nenusimeni ir tiki gera pabaiga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 13, 20:42)

beje, pastebėjot, kad dingo reklamos?  bigsmile.gif

manau, cia del sutrikimu kazkokiu, nes SM ju yra, bet sake tvarko , tad reklamos gris bigsmile.gif tegu grizta , svarbiausia kad nebegriztu musu mmm blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 13, 20:13)
o poilsis gerai mes kelis kart praktikavom toki viens nuo kito pailsejimo buda, drauges skeptiskai tai vertino, bet mums tai kazkaip butina, nes yra du variantai arba poilsis arba issiskyrimas, as toks zmogeliukas kuris galvoja, kad seima yra prioritetas tai nepuolu draskyt seimos ir renkuosi pirma varianta ir zinokit padeda bigsmile.gif

na ir saunuoliai, kad randat sprendima sau padeti , o tai svarbiausia, kad ieskot ir nesidraskot vos kokia beda iskyla. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 13, 17:13)
nieko jau smegenai atsistate i vieta biggrin.gif as kaip kokia prieplauka biggrin.gif man uzplaukia biggrin.gif dar ir vaistuku gavau galu gale bigsmile.gif  bigsmile.gif cia as apie ND bigsmile.gif  bigsmile.gif

o poilsis gerai mes kelis kart praktikavom toki viens nuo kito pailsejimo buda, drauges skeptiskai tai vertino, bet mums tai kazkaip butina, nes yra du variantai arba poilsis arba issiskyrimas, as toks zmogeliukas kuris galvoja, kad seima yra prioritetas tai nepuolu draskyt seimos ir renkuosi pirma varianta ir zinokit padeda bigsmile.gif

Glamoure, o gal dar anksti? kelinta tau DPIUI? g.gif

Lauraz sveikinu su vaistuku gavimu thumbup.gif 4u.gif pagaliau gal viskas i gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 13, 19:50)
manau, cia del sutrikimu kazkokiu, nes SM ju yra, bet sake tvarko , tad reklamos gris bigsmile.gif tegu grizta , svarbiausia kad nebegriztu musu mmm  blush2.gif

ne, nereikia reklamų ir mėmių nereikia schmoll.gif tegu tos reklamos kartu su jūsų mėmėmis negrįžta.
Atsakyti
oj tos reklamos tai jau nea schmoll.gif rasai rasai kitakart ismeta reklama ir viskas paskui susimaiso doh.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 11 12, 17:44]
strygut, o tau nuo mmm cia taip? g.gif nes jei ne galima butu itarti cista kokia g.gif nes tie skausmai labai idomus g.gif

Taip, nuo mm... Kartais lengviau, o kartais sunkiau praeina, bet man tik viena-dvi paros tokios mirtinos buna, vaistai padeda ir visai ne arkliskom dozem, bet daznai nespeju isgert ir tada verkiu nuo priepuolio - sakyciau, kaip kokia migrena, tik kitam gale lotuliukas.gif . O cista as turejus, tai jau tos bjaurasties nesumaisysi su sitais priepuoliukais. Visai kitaip man su cista buvo.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 13, 21:13)
dar ir vaistuku gavau galu gale bigsmile.gif  bigsmile.gif cia as apie ND bigsmile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kokyte, kaip tu gyveni? gal jau po truputi grizti is negyvenamosios salos?
labai sergu ir uz tave, ir uz laura, kad pavyktu su vyrais susitarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 13 lapkričio 2011 - 21:07
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 13, 19:13)
nieko jau smegenai atsistate i vieta biggrin.gif as kaip kokia prieplauka biggrin.gif man uzplaukia biggrin.gif dar ir vaistuku gavau galu gale bigsmile.gif  bigsmile.gif cia as apie ND bigsmile.gif  bigsmile.gif

Va va, po tokiu vaistu paskui ir atsiranda- " biggrin.gif ", " bigsmile.gif "

Taip ir toliau vaikai! biggrin.gif

Mes irgi eisim.. smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 13 lapkričio 2011 - 21:54
Džiugu, pasislepusi, kad tau pagerėjo 4u.gif

Lauraz5, na taigi labai džiugos naujienos thumbup.gif . Pas mus šeimoj pagyvenimas atskirai turbūt, būtų pirmas žingsnis į skyrybas. Esu porą kartų svarsčiusi daiktus jau eiti krautis, bet susivaldžiau, nes žinojau , kaip baigsis ir košės pritrūkau ( ačiū Dievui ).

Na aš dar nenusimenu dėl savo NT. Dabar nebeskubėsiu kartoti.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...ign=pdf4vilnius

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 13, 19:42)
beje, pastebėjot, kad dingo reklamos?  bigsmile.gif

šiame forume ir dar keliose svetainėse buvo privisę trojanų/virusų, ne vienam mirtinai kompus nulaužė, nuo šeštadienio vakaro antivirusinės ir pačios naršyklės išvis blokavo naršymą, todėl dabar tvarkosi, kažkuri reklama buvo virusuota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 14 lapkričio 2011 - 09:35
[quote=pasislepusi,2011 11 12, 13:37]
aha, nėštumo pradžioje. kaip keista apie tai rašyti.... blush2.gif pagal Kristinukės skaičiuoklę man šiandien 4 sav ir 1 d. ax.gif

ginius tai Latvijoje, čia dar nėjau. nueisiu po vizito į LV.
na, manau, vitaminai tai neturėtų nieko blogo daryti. tuo labiau, kad iki tol negėriau JOKIŲ vitaminų, tik folį.. kada prisimindavau.

Labas rytas 4u.gif Tikiuosi bus gera savaitele visoms, ir su NT ir su ND smile.gif
Del tu spazmavimu ir kojose ir pilvuke - reikia kad ir pas siemos gyd, geriausiai butu padaryti magnio tyrima, o siaip l.daznai skiria nestuke.gif magnesium diasporal, tirpus jis. Man buvo su mano pirmaja ir kol kas vienintele mano brangenybe, ilgai geriau magni.. bet tikrai reikia pasikonsultuoti su gyd, nes doze skirtinga, aisku siiap ten doze - 1 pakelis per diena, bet bendradarbe net miegot negalejau kaip kojas trauke, tai dozes kitos buvo..

quote=malvina,2011 11 12, 12:55]
sveikos mergaites,
linkejimai sulaukus savaitgalio 4u.gif
irmutei, strygai ir laurutei po baliona 4u.gif tikiuosi netrukus pasijausit geriau.
maciau diskutavom del ivf ir vyru poziurio i ji. gal pasakysiu labai baisiai, bet tiesa tokia, kad vyrai ir situacijoj kitokioj yra. jie turbut ir po 10 metu tures panasius sansus kaip ir siandien tapti tevais, o musiskiai panasu, kad gali labai sumazeje. taigi, bepigu jiems lauzytis, kai jie rizikuoja maziau.

Del tos pacios temos -vyriskosios.. Matyt ir jiems "banguoja" ne tik mums..bet prisipazinsiu kartais norisi tikrai subine isspardyti jiems uz nesupratima schmoll.gif o kartais begti i negyvenama sala biggrin.gif MB irgi spyriojos iki siol, bet dar aps mane dasidejo bedos su citologiniais, tai buvau visai paluzus ir ispesiau ta vilti ir pazada, kad jei reikes, bandysim IVF..Kaip butu, jei jau iki to daeitume, vel matyt pagal situacija, bet man svarbiausiai kazkaip tureti vilti ir zinoti, kad isbandysime viska.. Nelabai mokeciau gyventi be vilties, o susitaikyti irgi dar nesinori..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 14 lapkričio 2011 - 09:25
Vis paskaitau paskaitau, bet rašyt nelabai noris...

Nekenčiu KT....žiauriai nekenčiu...Neskaitant to, kad antras mėnuo nesibaigia nuolatiniai tepliojimai, tai ir nuotaikos baisios ir veido oda kažkokia nenormali...kai anksčiau vartojau, tai regis ir tie KT didesnėm dozėm hormonų buvo, o čia tokia sąlyginai silpni, o tokios nesąmonės dedasi...ir tie skausmai užeina nei iš šio nei iš to...negera man tokia nuojauta, kad situacija bus tik dar labiau pablogėjus... verysad.gif

Glamour laikau kumščius, kad pasisektų: juk vienas kartas turi būti sėkmingas pagaliau thumbup.gif
Atsakyti