QUOTE(Kuisis @ 2011 11 24, 09:41)
kai aš tokia jautruolė, tai po tokio pasisakymo, atsistočiau, išeičiau ir daugiau kojos nekelčiau pas juos. o jeigu vis dėl to pastočiau, tai anūko net nerodyčiau, juk sakė, kad nėra ir nereikia. brrr, negaliu pakęsti tokių"protinguolių"
Tai aš panašiai ir sureagavau . Tai sakiau MB, kad viskas, daugiau jokių lakstymų kas savaitę, vežiojimų visur. Aišku tiesiai šviesiai niekada jai to nepasakysiu, bet jau matyt pati suprato, kad negerai pasakė. Ji mėgino dar kitą dieną kalbinti, bet tikrai nebebus taip, kaip buvo.
QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 10:03)
O as vengiau visas drauges su vaikais, net krikstasuniuko savo nenorejau matyt..
is tikruju nieko nejauciu, tik slipnumas kartais uzpuola ir kazkaip vis pilvo apacia pamaudzia, sakyciau net itartinai nes kartais ir labai skaudziai...
Tai man irgi iš pradžių taip buvo, bet dabar jau gerai. Planas chuliganas yra, tai kažkaip ir svetimus vaikus paniurkyti kyla noras
Na vis tiek jau yra pora nėštumo požymių Saugok save ir mažiuką
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 13:24)
sveikos na as jau po gydytojos. Tai va papasakosiu trumpai
Geros naujienos Puiku, kad dar leidžia pabandyt natūraliai. O šonus pamausti gali ir kai folikulai auga, ir dėl kitų priežasčių. Man viena kiaušidė prisiauginus folikulų, tai pastoviai maudžia, bet nekreipiu dėmesio.
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 24, 14:02)
Iš tikrųjų, sėdžiu darbe ir galvoju, kas man pasidarė
Tokios tavo nuotaikos visai suprantamos, bet viskas bus gerai. Savaime suprantama, kad su dvynukais būna daugiau rūpesčių ir sunkau, bet pamatysi, kad greitai apsiprasi su naujiena ir džiaugsies savo vis didėjančiu pilveliu
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 14:39)
Na, štai, jau po gydytojos Šį kart naujienos geros Cista nesumažėjus, skydliaukė padidėjus, Bet TTH pirmą kartą gyvenime geras
Tai dabar tik po metų reikės apsilankyti pažiūrėti cistą.
Tai dabar tik po metų reikės apsilankyti pažiūrėti cistą.
Tai geros naujienos O taip vakar nervinais...