Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Sveikos mielosios 4u.gif,
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 24, 09:41)
kai aš tokia jautruolė, tai po tokio pasisakymo, atsistočiau, išeičiau ir daugiau kojos nekelčiau pas juos. o jeigu vis dėl to pastočiau, tai anūko net nerodyčiau, juk sakė, kad nėra ir nereikia. brrr, negaliu pakęsti tokių"protinguolių"

Tai aš panašiai ir sureagavau blink.gif. Tai sakiau MB, kad viskas, daugiau jokių lakstymų kas savaitę, vežiojimų visur. Aišku tiesiai šviesiai niekada jai to nepasakysiu, bet jau matyt pati suprato, kad negerai pasakė. Ji mėgino dar kitą dieną kalbinti, bet tikrai nebebus taip, kaip buvo.

QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 10:03)

O as vengiau visas drauges su vaikais, net krikstasuniuko savo nenorejau matyt.. 
is tikruju nieko nejauciu, tik slipnumas kartais uzpuola ir kazkaip vis pilvo apacia pamaudzia, sakyciau net itartinai nes kartais ir labai skaudziai... verysad.gif

Tai man irgi iš pradžių taip buvo, bet dabar jau gerai. Planas chuliganas yra, tai kažkaip ir svetimus vaikus paniurkyti kyla noras smile.gif
Na vis tiek jau yra pora nėštumo požymių mirksiukas.gif Saugok save ir mažiuką 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 13:24)
sveikos 4u.gif  na as jau po gydytojos. Tai va papasakosiu trumpai

Geros naujienos smile.gif Puiku, kad dar leidžia pabandyt natūraliai. O šonus pamausti gali ir kai folikulai auga, ir dėl kitų priežasčių. Man viena kiaušidė prisiauginus folikulų, tai pastoviai maudžia, bet nekreipiu dėmesio.

QUOTE(Viltelė @ 2011 11 24, 14:02)
Iš tikrųjų, sėdžiu darbe ir galvoju, kas man pasidarė

Tokios tavo nuotaikos visai suprantamos, bet viskas bus gerai. Savaime suprantama, kad su dvynukais būna daugiau rūpesčių ir sunkau, bet pamatysi, kad greitai apsiprasi su naujiena ir džiaugsies savo vis didėjančiu pilveliu 4u.gif wub.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 14:39)
Na, štai, jau po gydytojos  4u.gif Šį kart naujienos geros thumbup.gif Cista nesumažėjus, skydliaukė padidėjus, Bet TTH pirmą kartą gyvenime geras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai dabar tik po metų reikės apsilankyti pažiūrėti cistą.

Tai geros naujienos thumbup.gif O taip vakar nervinais...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 16:14)
ai tai kad negaliu...apsidziaugiau snd po naujienu o kaip SB pasakiau kad sekm reik priduot spermograma, tai prasidejo -o ar tikrai reikia, bijau nusivilti, kai nezinai ir galvos neskauda doh.gif  nu blyyyyyn..*******negaliu slap.gif as tikiu, kad jam baisu ir man neramu...bet jau buvom nutare...tai geriau kad as kiekviena menesi pamacius mm ar I kaltinciau save, o vat jam galvos bent neskaudes..nu negaliu ant tiek susijautrinus esu, kad verkt noriu...tik negaliu...juk esam seima ir abu istversim belekokius atsakymus...o tuolab galgi viskas ten tvarkoj, o jei jau butu netvarkoj, tai juk zinotumem kad abu bisku sugede esam ir eitume taisytis...

keisti tie dedai sakyciau.. kad mes cia kryziaus kelius einam skereciodamos tai taip ir turi but...kazkaip nieks nesneka apie musu savijauta, baimes ir nusivikimus o kai jiem reik tai jau baimes pilnos akys tik sik sik ir ziurek traukiasi atgal... umn.gif
nepergyvenk Irmuciuk, graziuoju graziuoju kalbink kalbink- nekur nesides nueis...tik neleisk jau nusimuilint ir sikart... nes taip ir tempsis ta guma...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 16:21)
nepergyvenk Irmuciuk, graziuoju graziuoju kalbink kalbink- nekur nesides nueis...tik neleisk jau nusimuilint ir sikart... nes taip ir tempsis ta guma...

nu pasidarys jis ta, as zinau...tiesiog skaudu...nors MB toks gerietis, visad mane palaiko, o vat cia bac..na bet turbut cia normalu gal...gal tikrai bijo blogu rezultatu..bet kas is to..ka ta baime keicia..as irgi visko bijau-ir onkocitologinio ir LP, ir echo kad ko nerastu..bet vistiek einu, kad ir pilnom baimes akim...tuolab zino, kad visada ji palaikysiu ir tie tyrimo atsakymai nieko nepakeis, nes is kiekvienos situacijos yra kazkokia iseitis..blyn nooooriu zliumb...begciau i tulika, tik va viena kliente atejo ir sako, jusu tookios grazios akys flirt.gif tai dabar gaila jas gadinti..va..randu priezasti neverkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 14:41)
dar trupinelis ir varysiu pas kokyte i negyvenama sala tourist5.gif  arba kazka  gun_bandana.gif  bash.gif  gun_smilie.gif

irmučiuk, viskas bus gerai 4u.gif Tie vyrai tokie jau yra, jie bailiai, jiems labai lengva mus palaikyti, kai mano, kad tai mūsų problema dėl pastojimo. Kai tai pradeda liesti juos, jie išsigąsta, lyg bijo pasirodyti ne tokie jau vyriški...Bet tas praeina, praeis ir taviškiui, nueis ir pasidarys. Nereikia vyrų kaltinti, jie nekalti, kad dievas juos bailesnius už moteris sukūrė. blush2.gif lotuliukas.gif

ir į salą vykti tau griežtai draudžiu, NELEIDŽIU protest.gif
Atsakyti
Irmuciuk console.gif puikiai suprantu, kaip skaudu. Maniškis irgi vis atidėliojo, nes mokslai darbai buvo, tad labai nespaudžiau, bet kai tik viskas baigėsi iš kart užregistravau. o vyrai labai baliukai. Jie bijo, bet neparodo. Jau prispausti, kai niekur dingt nebegali, tada ir išlenda visos baimės. Bet tu su juo gražiai pakalbėk, nuramink, kad koks bebūtų atsakymas, jūs palaikysit vienas kitą ir žinosit, ko turit imtis toliau. O gal viskas bus gerai thumbup.gif to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif kas mane geriau supras nei jus....kakzaip as tookia jautri siuo metu...vakar sugebejau apsizliumbt, kad autobusas pries nosi nuvaziavo cray.gif matyt ankstyvas PMS...reiks dar snd namie ramiai pasikalbeti...nu jis nesako NE, bet ir TAIP nepasake..gal tiesiog issake savo baimes..as buciau vyras irgi bijociau, bet skirtingai nei jis nedvejociau ar reik..Juk ne del smagumo tai daroma..
va dar skambino is VK. tepinelio atsakyma pasakyt..tai dar uzdegima kazkoki rado doh.gif eisiu ryt recepto pasiimt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 24 lapkričio 2011 - 15:44
Irmučiuk, ankstyvas PMS tau irnesakyk.gif man taip praeitą mėnesį buvo. verkiau dėl nieko. Vyras net juokavo, pareidavo namo, pažiūri, ir klausia: oho, tu neverki? lotuliukas.gif Ir iš kart apsiverkdavau, tipo ko čia tyčiojies lotuliukas.gif

Tik šį mėn PMS nėra, bent po kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 16:48)
Irmučiuk, ankstyvas PMS tau  irnesakyk.gif man taip praeitą mėnesį buvo. verkiau dėl nieko. Vyras net juokavo, pareidavo namo, pažiūri, ir klausia: oho, tu neverki?  lotuliukas.gif Ir iš kart apsiverkdavau, tipo ko čia tyčiojies  lotuliukas.gif

Tik šį mėn PMS nėra, bent po kol kas  thumbup.gif

pavydziu tau...as tai biski psichiskai nestabili matyt.. doh.gif atrodo pati nelaimingiausia esu..dar snd teks pavienisiaut, tai isvis...
Laurut, matai kaip as cia eteri tersiu? prisijunksi? 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien šampano noriu blush2.gif Bet taip noriu, kad net silpna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 17:07)
Aš šiandien šampano noriu  blush2.gif Bet taip noriu, kad net silpna  rolleyes.gif

negalima tau, gi tu ligonis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 16:40)
aciu mergaites 4u.gif kas mane geriau supras nei jus....kakzaip as tookia jautri siuo metu...vakar sugebejau apsizliumbt, kad autobusas pries nosi nuvaziavo cray.gif matyt ankstyvas PMS...reiks dar snd namie ramiai pasikalbeti...nu jis nesako NE, bet ir TAIP nepasake..gal tiesiog issake savo baimes..as buciau vyras irgi bijociau, bet skirtingai nei jis nedvejociau ar reik..Juk ne del smagumo tai daroma..
va dar skambino is VK. tepinelio atsakyma pasakyt..tai dar uzdegima kazkoki rado doh.gif eisiu ryt recepto pasiimt..

Irmuciuk, imk 4u.gif , Linkiu, kad tai butu vis gi ankstyvas nestuke.gif simptomas, o ne PMS jokie...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 24, 17:12)
Irmuciuk, imk  4u.gif , Linkiu, kad tai butu vis gi ankstyvas  nestuke.gif  simptomas, o ne PMS jokie...

schmoll.gif ne ne, mergyt...negundykit manes...jau visa ankstyvu simptomu puokste apturejau ana cikla doh.gif o cia tik eilinis psichavimas..as biski moku ta daryt hihihi.gif
Atsakyti