Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Dėkui Jums už palaikymą 4u.gif Dar neturėjau laiko paskaitinėti, kaip jums mergaitės einasi, bet gal svtg būsiu laisvesnė, tai prisėsiu paskaityti.
Iš tikrųjų, sėdžiu darbe ir galvoju, kas man pasidarė blink.gif Pykstu pati ant savęs. 4 metus laukiau sios zinios, tris metus aukojau gydymams, o kiek nervų, ašarų, nusivylimo, skausmo... O dabar turėčiau džiaugtis, iš laimės šokinėti, bet kai sužinojau, kad du, tai išsigandau. Ko? Ogi, kaip išnešiosiu, kaip pagimdysiu, o kaip reikės auginti, o ir finansiškai bus sunkiau... Pradėjau galvoti ne apie džiaugsmą, o apie vargą. O siaubas, visai stogas važiuoja doh.gif
Sorry, reikia man kur nors išsilieti, tikiuosi viskas atsistos į savo vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 24, 14:02)
Dėkui Jums už palaikymą 4u.gif Dar neturėjau laiko paskaitinėti, kaip jums mergaitės einasi, bet gal svtg būsiu laisvesnė, tai prisėsiu paskaityti.
Iš tikrųjų, sėdžiu darbe ir galvoju, kas man pasidarė blink.gif Pykstu pati ant savęs. 4 metus laukiau sios zinios, tris metus aukojau gydymams, o kiek nervų, ašarų, nusivylimo, skausmo... O dabar turėčiau džiaugtis, iš laimės šokinėti, bet kai sužinojau, kad du, tai išsigandau. Ko? Ogi, kaip išnešiosiu, kaip pagimdysiu, o kaip reikės auginti, o ir finansiškai bus sunkiau... Pradėjau galvoti ne apie džiaugsmą, o apie vargą. O siaubas, visai stogas važiuoja doh.gif
Sorry, reikia man kur nors išsilieti, tikiuosi viskas atsistos į savo vietas 4u.gif

nestukiskos nuotaikeles matyt..as tame nelabai gaudausi dar smile.gif bet puseseres puske turi endo ir st sunki...ilgai vargo kol pastojo...sako visad isivazdavau kaip dziaugsiuos, o kai pamaciau tas II juosteles tik bac-ir mastai kas bus dabar, kaip reiks gyventi, kaip gimdyti..va lygiai kaip ir tu...tik pas ja vienas zirniukas...o zinai cia kaip toj patarlej-dave D vaikiuka, tai duos ir duonos.
Atsakyti
Irmuciuk, gerai, kad jokių cistų nėr, dar TB patikrinsit ir darbuojatės 4u.gif
Viltele, reikia laiko apsiprasti su mintim, kad du mažiukai bus 4u.gif . Dvigubas džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
Na, štai, jau po gydytojos 4u.gif Šį kart naujienos geros thumbup.gif Cista nesumažėjus, skydliaukė padidėjus, Bet TTH pirmą kartą gyvenime geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai dabar tik po metų reikės apsilankyti pažiūrėti cistą.

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 14:39)
Na, štai, jau po gydytojos  4u.gif Šį kart naujienos geros thumbup.gif Cista nesumažėjus, skydliaukė padidėjus, Bet TTH pirmą kartą gyvenime geras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

super thumbup.gif va tokiu naujienu ir laukiau:)
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 14:39)
Na, štai, jau po gydytojos  4u.gif Šį kart naujienos geros thumbup.gif Cista nesumažėjus, skydliaukė padidėjus, Bet TTH pirmą kartą gyvenime geras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu va kaip smagu... mirksiukas.gif
as rytoj esiu pas endokrinologe ax.gif
Papildyta:
[quote=irmuciukasss,2011 11 24, 13:24]
sveikos 4u.gif na as jau po gydytojos. Tai va papasakosiu trumpai. Buvau pas gydytoja Visockiene VK. Liepe tikrintis kas 3 menesius. Jokiu pagalbiniu priemoniu nesiule, liepe bandyt metus naturaliai..sake jusu situacijoj dabar patys didziausi sansai pastoti. Del difo..rekomendavo ji leistis tik tuo atveju, jei atsirastu cistos. Patarimas buvo , kad jei po pusmecio nebus nestuke.gif , tai galima 3 men pagert KT, o poto vel bandyti, nes jei endo zidiniai atsinaujintu, jie butu uzslopinti. tai vat. Kazkaip bent kuriam laikui bus ramiau, nes jau tikrai galvojau kad cista kokia tupi, nes taaaip sonus kartais pamaudena..
Papildyta:

na thumbup.gif ka galima dar pridurt... mirksiukas.gif dabar tik tikrinat TB turta ir intensyviai namu darbus dirbat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 24 lapkričio 2011 - 13:50
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 24, 13:02)

viltele, viskas normalu. wub.gif Normalu kad jaudiniesi, viskas nauja, taip ilgai laukta, ir pagaliau pasiekta. Po ytuputį mintys susigulės, ir viskas bus gerai. Finansiškai irgi viskas išsispręs....Aš pamenu save gulinčią ant lovos ir žiūrinčią i lubas, su šimtais klausimų, kaip gyvensiu, kaip auginsiu. Tada išvis buvau nepasiruošus, nei mokslų baigus, nei darbo normalaus, nuomavomės vieną kambarį name, kur gyveno dar 10 žmonių, doh.gif Beto buvau nelegalė UK. Tiek baimių buvo, kad.....Bet viskas išsisprendė puikiai....Vistiek pasiekiau visko ko norėjau.
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 24, 13:41)
super thumbup.gif va tokiu naujienu ir laukiau:)

Labai džiaugiuosi...Nors vienas galas susitvarkė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 24, 15:02)

Viltele, viskas tikrai normalu 4u.gif nestumas yra tiek fiziskai, tiek psicholigiskai labai didelis stresas.
As kai buvau pastojusi, ir nors mano ir zirniukas buvo vienas, ir lauktas, ir finansiniu nuogastavimu neturejau, bet vis tiek buvau tokiam pasamoniniam strese, kad labai prastai miegodavau, budavau nuolatiniame budejimo rezime, kaip man buna prie didelio streso.
Taigi, viskam reikia laiko ir viskas tikrai bus gerai 4u.gif
Nesakau, kad lengva, bet tiketina, kad tai yra tikrai likimo dovana, nes su antru pastoti sansai juk greiciausiai butu sumazeje, o dabar du is karto wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 13:39)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dar trupinelis ir varysiu pas kokyte i negyvenama sala tourist5.gif arba kazka gun_bandana.gif bash.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
nu nu tik jau nedrsik, gerai? smoke.gif geriau tepk slides- pas nestukes kelia pramusiau.. nail.gif is kur cia dabar tokios nuotaikos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 24 lapkričio 2011 - 14:59
QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 15:56)
  is kur cia dabar tokios nuotaikos? g.gif

ai tai kad negaliu...apsidziaugiau snd po naujienu o kaip SB pasakiau kad sekm reik priduot spermograma, tai prasidejo -o ar tikrai reikia, bijau nusivilti, kai nezinai ir galvos neskauda doh.gif nu blyyyyyn..*******negaliu slap.gif as tikiu, kad jam baisu ir man neramu...bet jau buvom nutare...tai geriau kad as kiekviena menesi pamacius mm ar I kaltinciau save, o vat jam galvos bent neskaudes..nu negaliu ant tiek susijautrinus esu, kad verkt noriu...tik negaliu...juk esam seima ir abu istversim belekokius atsakymus...o tuolab galgi viskas ten tvarkoj, o jei jau butu netvarkoj, tai juk zinotumem kad abu bisku sugede esam ir eitume taisytis...
Atsakyti