Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 23, 19:40)
ir dar man rods reikia ir man varyt i negyvenama sala, nes kazkokios nuotaikos isvis ziaurios unsure.gif nesinori net tersti eterio su savo liudesiais ir dar visokiom neigiamom nuotaikom, bet ryt tai butinai uzsuksiu ax.gif

nevaryk tu į tą salą. Geriau pabūk su mumis bigsmile.gif Jei liūdnam teršk mums eterį, paguosim, palaikysim 4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 23, 19:58)
tiesa dar del vyru MB pas mane irgi pavydus begalo, bet to nepripazysta, o jau kontrole doh.gif ir aisku sijono trumpumas ir iskirpte, ir dar visokie isejimai, bet viskam jis turi pateisinima, sijonas negerai nes kojos kreivos, iskirpte irgi negerai , kazkokios isvykos be jo negerai nes pinigus kainuoja zodziu doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš saviškė iš dalies suprantu, nes aš tokia chi chi cha cha su visais, megstu pasimaivyti, paflirtuoti. Bet tik tiek. Tuo labiau kad visada visur kartu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 18:37)

Savaitgalį su uošviais kalbėjau dėl paskolos jei prireiktų, tai uošvienė vaikų klausimu pareiškė: "Nebus ir nereikia" doh.gif gun_bandana.gif Ačiū, tokio palaikymo ir tikėjausi gun_bandana.gif

kai aš tokia jautruolė, tai po tokio pasisakymo, atsistočiau, išeičiau ir daugiau kojos nekelčiau pas juos. o jeigu vis dėl to pastočiau, tai anūko net nerodyčiau, juk sakė, kad nėra ir nereikia. brrr, negaliu pakęsti tokių"protinguolių"
Atsakyti
Labas rytas. Kokios nuotaikos? 4u.gif

Vegele, kaip jautiesi nestuke.gif , gal atsiranda kokių požymių bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Viltele, sveikinu… 4u.gif as turbut apsidziaugciau jei butu dvinukai, vis del to su musu liga neaisku kaip ten seksis antra kart pastot…

QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 19:13)
Draugių vaikus pastoviai nuniurkau, nes negaliu kitaip doh.gif

O as vengiau visas drauges su vaikais, net krikstasuniuko savo nenorejau matyt.. verysad.gif kazkaip per daug skaudu man buvo, kad nera savu…cray.gif sirdis plysdavo nuo kiekvieno vaikelio prisilietimo, o net ir sypsnio i mano puse… angel_sadangel.gif
Tilduska nekreipk demesio, ka sneka uosviai schmoll.gif , geriausiai isvis -ko maziau zino tuo ramiau miega… mirksiukas.gif sprendimo priemimas yra tik tavo ir vyro reikalas..
mmm.. Lauraz, kaip malonu tave matyt… smile.gif Davaj tik greit pas mus i buri ir jokiu salu brangioji nono.gif, mum ir taip cia taves truksta! gathering.gif
Pasislepusi, sveikinimai... 4u.gif kiek jau laiko?
Sanzile - vis del to yra cista a ne? Ot zaraaaaza… bash.gif kiek cm mato?
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 24, 09:41)
Vegele, kaip jautiesi  nestuke.gif , gal atsiranda kokių požymių  bigsmile.gif

Aciu Dormeja neblogai...is tikruju nieko nejauciu, tik slipnumas kartais uzpuola ir kazkaip vis pilvo apacia pamaudzia, sakyciau net itartinai nes kartais ir labai skaudziai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 24 lapkričio 2011 - 09:06
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 09:03)
vis pilvo apacia pamaudzia, sakyciau net itartinai nes kartais ir labai skaudziai... verysad.gif

Pradžioje visoms pamaudžia. Aš pamenu kai pirmą kartą laukiausi, ir mausdavo. Ir net labai. toks jausmas būdavo, kad tuoj tuoj mmm pramuš. ir kalstydavau į tualetą žiūrėti, ar nekraujuoju. lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurkyte kaip tavo sveikatele?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 10:07)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pradžioje visoms pamaudžia. Aš pamenu kai pirmą kartą laukiausi, ir mausdavo. Ir net labai. toks jausmas būdavo, kad tuoj tuoj mmm pramuš. ir kalstydavau į tualetą žiūrėti, ar nekraujuoju.  lotuliukas.gif

va va.. taip ir yra.. doh.gif tokie paraizymai budavo pirma mm diena kai skesdavau, tai vat tas pats uzeina ir dabar..
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 23, 17:38)
Sveikos mergaites smile.gif

Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes wub.gif Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif
Jus neisivaizduojate, kokiame aš dabar šoke, nežinau, labai pradejau bijoti, kad du. Kazkaip ne dziaugsmas uzpludo, o baisinis nerimas, baime. Nezinau, ar mane suprasite verysad.gif Ne duok Dieve, dar trecias atsirastu.

Labas rytas visoms 4u.gif
Griztam is negyvenamos salos smile.gif
Viltele, sveikinu labai, vyk ta nerima salin, manau viskas bus gerai ir puikiai susitvarkysi! O kad nustebino naujiena nieko keisto, apsiprasti siektiek reikia..ir griebiu virusiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 23, 20:46)
Viltele, smagu,kad apsireiškei, aš jau pasigedau Tavęs.
nebijok, viskas bus gerai  4u.gif

pas mane vienas mažiukas.  wub.gif

imkit visos po  4u.gif

Pasislepusi, irgi labai sveikinu ax.gif
O as laukiu biopsijos atsakymo kita savaite ir tikiuosi gruodi galesim pagaliau daryti pirma IUI ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 24 lapkričio 2011 - 09:18
QUOTE(vegele @ 2011 11 24, 09:11)
ziurkyte kaip tavo sveikatele?

po biškį sveikstu. gerklę vis dar skauda, bet temperatūra jau nekyla aukšta. 4u.gif

Labai jaudinuos, nes tuoj eisiu echoskopuoti savo skydliaukės. unsure.gif Kad tik mano cistos nebūtų padidėję... unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuriai taip buvo, kad kraujuotumėt antrą ciklą po laparoskopijos viduryje ciklo? 13-14 dieną? Laproskopija man buvo spalio pradzioje, 2 endo stadija, polipas, išoperavo. Pirmą ciklą po laparoskopijos nuėjau stimuliuotis - funkcinė cista. dabar geriu dufą ir kraujuoju vidury ciklo...pas gydytoją buvau prie 2 sav., po 10 dienų vėl eisiu...
Nebesuprantu kas čia man...juk polipas per 1,5 mėn negalėjo ataugti? Tiksliau tikiuosi, kad neataugo... fear.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif na as jau po gydytojos. Tai va papasakosiu trumpai. Buvau pas gydytoja Visockiene VK. Bent pirmas ispudis tikrai geras, tokia kantri pasirode, issamiai atsake i kruva mano klausimu. Dar karta paprasiau paaiskinti kas man buvo rasta LP metu, nes vizito pas M metu, visi klausimai buvo susipyne..Pas mane daugiausia zidiniu buvo ant raisciu, kurie prilaiko kiausides,ir truputi zarnyne. Klausiau kaip tokioje lokalizacijoje esantys zidiniai itakoja pastojima, atsake, kad nesvarbu kur, bet pati endometrioze sukelia uzdegimini fona, kuris nepatinka nei spermai, nei embrioniukui..Del kiausintakiu praeinamumo, tai sake, kad laaaabai retas atvejis, kad jie butu nepraeinami, jei isoriskai viskas tvarkinga, be jokiu saaugu ir pakitimu(tikiuosi nesu tas laaabai retas atvejis). Na paskraidzius pirmaja klase, suzinojau,kad O jau ivykus(snd 14 CD), ir buvo butent toje desineje nupjaustytoj kiausidej. Kolkas bent jau ehoskopu viskas atrodo graziai, jokiu cistu nera. Liepe tikrintis kas 3 menesius. Jokiu pagalbiniu priemoniu nesiule, liepe bandyt metus naturaliai..sake jusu situacijoj dabar patys didziausi sansai pastoti. Del difo..rekomendavo ji leistis tik tuo atveju, jei atsirastu cistos. Patarimas buvo , kad jei po pusmecio nebus nestuke.gif , tai galima 3 men pagert KT, o poto vel bandyti, nes jei endo zidiniai atsinaujintu, jie butu uzslopinti. tai vat. Kazkaip bent kuriam laikui bus ramiau, nes jau tikrai galvojau kad cista kokia tupi, nes taaaip sonus kartais pamaudena..
Papildyta:
QUOTE(Liniuxf @ 2011 11 24, 11:10)
Merginos, gal kuriai taip buvo, kad kraujuotumėt antrą ciklą po laparoskopijos viduryje ciklo? 13-14 dieną? Laproskopija man buvo spalio pradzioje, 2 endo stadija, polipas, išoperavo. Pirmą ciklą po laparoskopijos nuėjau stimuliuotis - funkcinė cista. dabar geriu dufą ir kraujuoju vidury ciklo...pas gydytoją buvau prie 2 sav., po 10 dienų vėl eisiu...
Nebesuprantu kas čia man...juk polipas per 1,5 mėn negalėjo ataugti? Tiksliau tikiuosi, kad neataugo... fear.gif

man ir taip buvo g.gif antra cikla po LP pradejo kraujuoti..irgi panasiom dienom kaip pas tave. Bet pas mane dar tikriausiai koks uzdegimas buvo..nes labai perstejo ir degino..tai sunaudojau 6 Gynofit porcijas ir praejo..o si cikla viskas svaru grazu.o gal cia del cistos pas tave tie kraujavimai?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 10:37)
:

Labai jaudinuos, nes tuoj eisiu echoskopuoti savo skydliaukės.  unsure.gif Kad tik mano cistos nebūtų padidėję...  unsure.gif

nu lauksim naujienu geru...tikiuosi, kad bus viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 23, 20:40)
sveikos merginos 4u.gif
ir dar man rods reikia ir man varyt i negyvenama sala, nes kazkokios nuotaikos isvis ziaurios unsure.gif nesinori net tersti eterio su savo liudesiais ir dar visokiom neigiamom nuotaikom, bet ryt tai butinai uzsuksiu ax.gif

ei nevaryk niekur..tikrai gali terst..tam ir yra sitas skyrelis, kad issiliet..Juk visos mes tam tikrais momentais uzsiimam tuo tersimu...Tam ir yra palaikymo komanda online 4u.gif lauksim kuo greiciau parsikraustant su visais cemodanais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
irmuciukai, dziuagiuosi, kad tavo naujienos geros ir linkiu pastoti per duota laika, o gal ir greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 24, 13:31)
irmuciukai, dziuagiuosi, kad tavo naujienos geros ir linkiu pastoti per duota laika, o gal ir greiciau 4u.gif

aciu 4u.gif as irgi labai dziaugiuosi..dziugu tai kad ta vargsiuke nukankinta vistiek savo funkcijas atlieka...o kaip ten bus su nestuke.gif laikas parodys..sest MB turta issitirsim...tikiuos ten nebus kapinynas... g.gif
Atsakyti