sveikos
na as jau po gydytojos. Tai va papasakosiu trumpai. Buvau pas gydytoja Visockiene VK. Bent pirmas ispudis tikrai geras, tokia kantri pasirode, issamiai atsake i kruva mano klausimu. Dar karta paprasiau paaiskinti kas man buvo rasta LP metu, nes vizito pas M metu, visi klausimai buvo susipyne..Pas mane daugiausia zidiniu buvo ant raisciu, kurie prilaiko kiausides,ir truputi zarnyne. Klausiau kaip tokioje lokalizacijoje esantys zidiniai itakoja pastojima, atsake, kad nesvarbu kur, bet pati endometrioze sukelia uzdegimini fona, kuris nepatinka nei spermai, nei embrioniukui..Del kiausintakiu praeinamumo, tai sake, kad laaaabai retas atvejis, kad jie butu nepraeinami, jei isoriskai viskas tvarkinga, be jokiu saaugu ir pakitimu(tikiuosi nesu tas laaabai retas atvejis). Na paskraidzius pirmaja klase, suzinojau,kad O jau ivykus(snd 14 CD), ir buvo butent toje desineje nupjaustytoj kiausidej. Kolkas bent jau ehoskopu viskas atrodo graziai, jokiu cistu nera. Liepe tikrintis kas 3 menesius. Jokiu pagalbiniu priemoniu nesiule, liepe bandyt metus naturaliai..sake jusu situacijoj dabar patys didziausi sansai pastoti. Del difo..rekomendavo ji leistis tik tuo atveju, jei atsirastu cistos. Patarimas buvo , kad jei po pusmecio nebus
, tai galima 3 men pagert KT, o poto vel bandyti, nes jei endo zidiniai atsinaujintu, jie butu uzslopinti. tai vat. Kazkaip bent kuriam laikui bus ramiau, nes jau tikrai galvojau kad cista kokia tupi, nes taaaip sonus kartais pamaudena..
Papildyta:
QUOTE(Liniuxf @ 2011 11 24, 11:10)
Merginos, gal kuriai taip buvo, kad kraujuotumėt antrą ciklą po laparoskopijos viduryje ciklo? 13-14 dieną? Laproskopija man buvo spalio pradzioje, 2 endo stadija, polipas, išoperavo. Pirmą ciklą po laparoskopijos nuėjau stimuliuotis - funkcinė cista. dabar geriu dufą ir kraujuoju vidury ciklo...pas gydytoją buvau prie 2 sav., po 10 dienų vėl eisiu...
Nebesuprantu kas čia man...juk polipas per 1,5 mėn negalėjo ataugti? Tiksliau tikiuosi, kad neataugo...
man ir taip buvo
antra cikla po LP pradejo kraujuoti..irgi panasiom dienom kaip pas tave. Bet pas mane dar tikriausiai koks uzdegimas buvo..nes labai perstejo ir degino..tai sunaudojau 6 Gynofit porcijas ir praejo..o si cikla viskas svaru grazu.o gal cia del cistos pas tave tie kraujavimai?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 24, 10:37)
:
Labai jaudinuos, nes tuoj eisiu echoskopuoti savo skydliaukės.
Kad tik mano cistos nebūtų padidėję...
nu lauksim naujienu geru...tikiuosi, kad bus viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 23, 20:40)
sveikos merginos
ir dar man rods reikia ir man varyt i negyvenama sala, nes kazkokios nuotaikos isvis ziaurios
nesinori net tersti eterio su savo liudesiais ir dar visokiom neigiamom nuotaikom, bet ryt tai butinai uzsuksiu
ei nevaryk niekur..tikrai gali terst..tam ir yra sitas skyrelis, kad issiliet..Juk visos mes tam tikrais momentais uzsiimam tuo tersimu...Tam ir yra palaikymo komanda online
lauksim kuo greiciau parsikraustant su visais cemodanais