QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 18:47)
nu blyn tikrai..gera jai sakyt, kad nebus ir nereikia, kai savo jau uzaugino
as irgi esu viena is tu kurios ir apie ivaikinima pagalvojo..nespjaunu as i ji..kazkada dar kai gyvenom ramiai, neplanuodami, kalbejom su MB , kad jei leistu galimybes noretumem bent vienam vaikeliui suteikti namus ir siluma...o mano specialybe dar su tuo labai susijus..teko nemazai laiko praleist su vaikiukais , kurie auga ne seimose...
as irgi esu viena is tu kurios ir apie ivaikinima pagalvojo..nespjaunu as i ji..kazkada dar kai gyvenom ramiai, neplanuodami, kalbejom su MB , kad jei leistu galimybes noretumem bent vienam vaikeliui suteikti namus ir siluma...o mano specialybe dar su tuo labai susijus..teko nemazai laiko praleist su vaikiukais , kurie auga ne seimose...
Tai taip, lengva sakyti, kai jų net tris užauginai. O dar visada skatindavo, kad eičiau pas gydytojus, tirčiausi ir gydyčiausi, liepė nesijaudint dėl pinigų, nes tikrai paskolins ir t.t., ir pan... Kas durniausia ji labai nepritaria įsivaikinimui, bet dabar tai tikrai man mažiausiai rūpi jos nuomonė
O su ne šeimose augančiais vaikiukais tikrai ne kiekvienas gali dirbti. Aš ten nueičiau ir visus namo parsivesčiau Draugių vaikus pastoviai nuniurkau, nes negaliu kitaip