Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Ir aš Lauraz pasiilgau. ir kokytės wub.gif
Atsakyti
Jetus, O jau praėjo, o man vėl morčius doh.gif Kas čia dabar??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 16:25)
Jetus, O jau praėjo, o man vėl morčius  doh.gif Kas čia dabar???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif evoliucija gal kokia tai lotuliukas.gif o as db patenkinta..kai O laikas, gaunu tiek kiek reik...nebereik savaite laiko varvint seiles i MB beziurint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 15:29)
lotuliukas.gif  evoliucija gal kokia tai lotuliukas.gif 

matomai. lotuliukas.gif Išvis, jokių požymių nejaučiu. keistas šis ciklas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 17:27)
matomai.  lotuliukas.gif Išvis, jokių požymių nejaučiu. keistas šis ciklas  rolleyes.gif

o tai kokiu pozymiu tu nori? lotuliukas.gif morcius i pozymius neieina? biggrin.gif as tai jau kinkas pradedu drebint pries rytoju.. ax.gif MB raso - o nereik susilaikyt pries apziura ginekologes lotuliukas.gif iesko issigelbejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 23 lapkričio 2011 - 16:36
Sveikos mergaites smile.gif

Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes wub.gif Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif
Jus neisivaizduojate, kokiame aš dabar šoke, nežinau, labai pradejau bijoti, kad du. Kazkaip ne dziaugsmas uzpludo, o baisinis nerimas, baime. Nezinau, ar mane suprasite verysad.gif Ne duok Dieve, dar trecias atsirastu.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 16:36)
o tai kokiu pozymiu tu nori? lotuliukas.gif morcius i pozymius neieina?

Ta prasme visada po o jausdavau mmm požymius dvi savaites: krūtinės skausmas, pilvo maudimas pastovus, bloga nuotaika. Ir morčiaus jau nebudavo lotuliukas.gif O dabar per O paskaudeno, o dabar nieko. tongue.gif Gal pagailės mmm manes, ir šį ciklą nebekankins
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 23, 17:38)

Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes wub.gif Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif
Jus neisivaizduojate, kokiame aš dabar šoke, nežinau, labai pradejau bijoti, kad du. Kazkaip ne dziaugsmas uzpludo, o baisinis nerimas, baime. Nezinau, ar mane suprasite verysad.gif Ne duok Dieve, dar trecias atsirastu.

viltele wub.gif kokios naujienos.. wub.gif sekmes jums visiems,tegu buna taip kaip ir nori tavo sirdele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 17:41)
Ta prasme visada po o jausdavau mmm požymius dvi savaites: krūtinės skausmas, pilvo maudimas pastovus, bloga nuotaika. Ir morčiaus jau nebudavo  lotuliukas.gif O dabar per O paskaudeno, o dabar nieko.  tongue.gif Gal pagailės mmm manes, ir šį ciklą nebekankins

o tai gal nestuke.gif ? bet pala minejai kad saugojotes? o tai kokio bieso taip daret? a? nono.gif
Atsakyti

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif viskas suprantama, tiesiog tau šiuo metu šokas, reikia, kad mintys susigulėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 15:01)
eina sau per metus 2 LP...na bet mes moterys stiprios...iskesim viska.. o kokie planai po LP?

Na bet nieko jau nepakeisi, kad toks organizmas. Po LP nežinau ką darysim, žada dar leisti bandyti naturaliai, bet šiandien LP išraše paskaičiau, kad kiaušidės policistiškos. Dėl to nieko nuostabaus, kad ne visada O jaučiu ir ciklas grybauja. Gydytojas kol kas nieko nesako, bet tikrai nesiruošiu po pusmečio vėl operuotis. Jaučiu jamsim vieną vienintelį IVF ir jei nesigaus, tai teks nuleist rankas.
Savaitgalį su uošviais kalbėjau dėl paskolos jei prireiktų, tai uošvienė vaikų klausimu pareiškė: "Nebus ir nereikia" doh.gif gun_bandana.gif Ačiū, tokio palaikymo ir tikėjausi gun_bandana.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 23, 15:05)
O apie IVF tai dar išvis nekalbėjom. Pažiūrėsim, kaip čia viskas toliau eisis. Na jei ne taip, kaip norėtųsi, tada jau teks galvoti, bet ir man ta mintis dar nelabai

Aš turbūt per daug laiko galvojimams turiu, nes ne tik apie IVF, bet ir apie įvaikinimą jau spėjau pagalvot blush2.gif Nors iš pradžių irgi man ta mintis apie IVF nelabai patiko, nes visgi hormonų dozės milžiniškos...

QUOTE(vegele @ 2011 11 23, 15:12)
kad as kazkaip visai nesijauciu dar nescia...
o bendrai kiba gaila rolleyes.gif - aaaaaaaaaapcchi ant jusu visu aaaaaaaapscchi... va taip vat... nedrasu kazkaip vienai pas nestukes kraustytis- varysm visu  buriu.. pioneers.gif  alc.gif

bigsmile.gif ačiū wub.gif Aš už thumbup.gif

Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes wub.gif Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku  2.gif

Kaip faina wub.gif Sveikinu. Ir nepergyvenk, viskas turi būti gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 16:45)
o tai gal nestuke.gif ? bet pala minejai kad saugojotes? o tai kokio bieso taip daret? a? nono.gif

nu nesisaugojom tik vieną kartą, tai abejoju ar galėjo užkibti. schmoll.gif O saugojomės dėl to, kad vyras stiprius antibus geria. unsure.gif

viltele, normalu kad šokas tau dabar.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet kaip faina. wub.gif wub.gif wub.gif aš pati iš dvynių, tai žinau kaip smagu kartu augti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 18:37)
]Savaitgalį su uošviais kalbėjau dėl paskolos jei prireiktų, tai uošvienė vaikų klausimu pareiškė: "Nebus ir nereikia" doh.gif gun_bandana.gif Ačiū, tokio palaikymo ir tikėjausi gun_bandana.gif [/color]
Aš turbūt per daug laiko galvojimams turiu, nes ne tik apie IVF, bet ir apie įvaikinimą jau spėjau pagalvot blush2.gif Nors iš pradžių irgi man ta mintis apie IVF nelabai patiko, nes visgi hormonų dozės milžiniškos...

nu blyn tikrai..gera jai sakyt, kad nebus ir nereikia, kai savo jau uzaugino doh.gif
as irgi esu viena is tu kurios ir apie ivaikinima pagalvojo..nespjaunu as i ji..kazkada dar kai gyvenom ramiai, neplanuodami, kalbejom su MB , kad jei leistu galimybes noretumem bent vienam vaikeliui suteikti namus ir siluma...o mano specialybe dar su tuo labai susijus..teko nemazai laiko praleist su vaikiukais , kurie auga ne seimose...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 18:39)
nu nesisaugojom tik vieną kartą, tai abejoju ar galėjo užkibti.  schmoll.gif O

o ka cia gali zinoti...kartais ir to vieno karto uztenka...na bet parodys laikas viska..geriau nesneku-tyliu
sleep.gif
Atsakyti