QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 16:25)
Jetus, O jau praėjo, o man vėl morčius Kas čia dabar???
evoliucija gal kokia tai o as db patenkinta..kai O laikas, gaunu tiek kiek reik...nebereik savaite laiko varvint seiles i MB beziurint
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 15:29)
evoliucija gal kokia tai
matomai. Išvis, jokių požymių nejaučiu. keistas šis ciklas
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 17:27)
matomai. Išvis, jokių požymių nejaučiu. keistas šis ciklas
o tai kokiu pozymiu tu nori? morcius i pozymius neieina? as tai jau kinkas pradedu drebint pries rytoju.. MB raso - o nereik susilaikyt pries apziura ginekologes iesko issigelbejimo
Sveikos mergaites
Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku
Jus neisivaizduojate, kokiame aš dabar šoke, nežinau, labai pradejau bijoti, kad du. Kazkaip ne dziaugsmas uzpludo, o baisinis nerimas, baime. Nezinau, ar mane suprasite Ne duok Dieve, dar trecias atsirastu.
Buvau biški dingus iš forumo, bet ir dabar labai skubiai prisiduodu, nes turiu lėkti. Vakar buvau pas gyd., mate dvi puslytes Todel visoms dabar siunciu daug daug virusiuku
Jus neisivaizduojate, kokiame aš dabar šoke, nežinau, labai pradejau bijoti, kad du. Kazkaip ne dziaugsmas uzpludo, o baisinis nerimas, baime. Nezinau, ar mane suprasite Ne duok Dieve, dar trecias atsirastu.
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 16:36)
o tai kokiu pozymiu tu nori? morcius i pozymius neieina?
Ta prasme visada po o jausdavau mmm požymius dvi savaites: krūtinės skausmas, pilvo maudimas pastovus, bloga nuotaika. Ir morčiaus jau nebudavo O dabar per O paskaudeno, o dabar nieko. Gal pagailės mmm manes, ir šį ciklą nebekankins
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 23, 17:38)
Sveikos mergaites
viltele kokios naujienos.. sekmes jums visiems,tegu buna taip kaip ir nori tavo sirdele
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 17:41)
Ta prasme visada po o jausdavau mmm požymius dvi savaites: krūtinės skausmas, pilvo maudimas pastovus, bloga nuotaika. Ir morčiaus jau nebudavo O dabar per O paskaudeno, o dabar nieko. Gal pagailės mmm manes, ir šį ciklą nebekankins
o tai gal ? bet pala minejai kad saugojotes? o tai kokio bieso taip daret? a?
Sveikos mergaites
Sveikinu viskas suprantama, tiesiog tau šiuo metu šokas, reikia, kad mintys susigulėtų
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 15:01)
eina sau per metus 2 LP...na bet mes moterys stiprios...iskesim viska.. o kokie planai po LP?
Na bet nieko jau nepakeisi, kad toks organizmas. Po LP nežinau ką darysim, žada dar leisti bandyti naturaliai, bet šiandien LP išraše paskaičiau, kad kiaušidės policistiškos. Dėl to nieko nuostabaus, kad ne visada O jaučiu ir ciklas grybauja. Gydytojas kol kas nieko nesako, bet tikrai nesiruošiu po pusmečio vėl operuotis. Jaučiu jamsim vieną vienintelį IVF ir jei nesigaus, tai teks nuleist rankas.
Savaitgalį su uošviais kalbėjau dėl paskolos jei prireiktų, tai uošvienė vaikų klausimu pareiškė: "Nebus ir nereikia" Ačiū, tokio palaikymo ir tikėjausi
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 23, 15:05)
O apie IVF tai dar išvis nekalbėjom. Pažiūrėsim, kaip čia viskas toliau eisis. Na jei ne taip, kaip norėtųsi, tada jau teks galvoti, bet ir man ta mintis dar nelabai
Aš turbūt per daug laiko galvojimams turiu, nes ne tik apie IVF, bet ir apie įvaikinimą jau spėjau pagalvot Nors iš pradžių irgi man ta mintis apie IVF nelabai patiko, nes visgi hormonų dozės milžiniškos...
QUOTE(vegele @ 2011 11 23, 15:12)
kad as kazkaip visai nesijauciu dar nescia...
o bendrai kiba gaila - aaaaaaaaaapcchi ant jusu visu aaaaaaaapscchi... va taip vat... nedrasu kazkaip vienai pas nestukes kraustytis- varysm visu buriu..
o bendrai kiba gaila - aaaaaaaaaapcchi ant jusu visu aaaaaaaapscchi... va taip vat... nedrasu kazkaip vienai pas nestukes kraustytis- varysm visu buriu..
ačiū Aš už
Sveikos mergaites
Kaip faina Sveikinu. Ir nepergyvenk, viskas turi būti gerai
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 16:45)
o tai gal ? bet pala minejai kad saugojotes? o tai kokio bieso taip daret? a?
nu nesisaugojom tik vieną kartą, tai abejoju ar galėjo užkibti. O saugojomės dėl to, kad vyras stiprius antibus geria.
viltele, normalu kad šokas tau dabar.... Bet kaip faina. aš pati iš dvynių, tai žinau kaip smagu kartu augti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 18:37)
]Savaitgalį su uošviais kalbėjau dėl paskolos jei prireiktų, tai uošvienė vaikų klausimu pareiškė: "Nebus ir nereikia" Ačiū, tokio palaikymo ir tikėjausi [/color]
Aš turbūt per daug laiko galvojimams turiu, nes ne tik apie IVF, bet ir apie įvaikinimą jau spėjau pagalvot Nors iš pradžių irgi man ta mintis apie IVF nelabai patiko, nes visgi hormonų dozės milžiniškos...
nu blyn tikrai..gera jai sakyt, kad nebus ir nereikia, kai savo jau uzaugino
as irgi esu viena is tu kurios ir apie ivaikinima pagalvojo..nespjaunu as i ji..kazkada dar kai gyvenom ramiai, neplanuodami, kalbejom su MB , kad jei leistu galimybes noretumem bent vienam vaikeliui suteikti namus ir siluma...o mano specialybe dar su tuo labai susijus..teko nemazai laiko praleist su vaikiukais , kurie auga ne seimose...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 18:39)
nu nesisaugojom tik vieną kartą, tai abejoju ar galėjo užkibti. O
o ka cia gali zinoti...kartais ir to vieno karto uztenka...na bet parodys laikas viska..geriau nesneku-tyliu