Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuse2 @ 2011 11 23, 14:29)
Sveika,
šiandiena leisiuos penktą difo ampulę turiu IV endo stadiją.....Įdomu...ar po pusės metų difo pagerėjo tavo reikalai? Ką sakė gine? Kodėl abejoji dėl IVF?

kaip pagerejo, tai turbut tiksliai LP vel reiktu darytis... gine sake, kad paslankumo 100% gimdos nera, reiskia dar saaugos laiko, bet kiausides kaip ir normaliokas, kiausintakiu praeinamumo netyre, spermogramos irgi nedarem. Nu pankavimas biski, bet kazkaip rankos nekyla kazko imtis, nes yra viltis, kad bus viskas gerai ax.gif del IVF tai siaip durnos mintys kyla, kad jei nesigauna naturaliai, tai gal ir nelemta, ir nereikia eit pries likima. ir aisku as dar tokia nuomone susidarius, kad labai didele kankyne tas IVF, o tikimybe kiek suprantu maziau nei 50%. O pozymiu man ir pries tai nebuvo jokiu endo, isskyrus pora dienu tepliojima rudai pries mm. Skausmas buna 1mm, bet 1 ibumetino pilnai uztenka. Dabar dar tik 1mm buvo, tai jokio tepliojimo nebuvo, grazutes 4 dienu mm smile.gif o dar kartais vilciai pamaitinti atsidarau sekmes sarasiuka, yra su 4endo stebuklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 14:53)
ir ant  manes, prašyčiau  tongue.gif

Ir as labai labai noreciau virusiuko, jei galima... blush2.gif bet gal tegu pirma greitai greitai ziurkyte, o paskui ji mane kaip reikiant apciaudo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 14:54)
Sveikos 4u.gif,

Laikausi 4u.gif
Šiaip geriau nespėlioti kas ir kaip, o nueit pasitikrint, nes paskui gi tos cistos pradeda priauginėt visur. Mane šiandien gydytojas nuramino, kad aš ne viena tokia doh.gif kuriai cistos taip greitai atauga. Gruodžio 7d. guluosi į ligoninę, vėl LP blink.gif

eina sau doh.gif per metus 2 LP...na bet mes moterys stiprios...iskesim viska.. 4u.gif o kokie planai po LP?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 14:48)
nu ne, dabar negalim daryt, nes reik gi pries tai kelias dienas neisdykaut, o dabar tas neimanoma ax.gif o mum tinka tik sestadiensi..o kita penktadieni pirtis nusimato..maniskis kokio alucio tikrai nores..tai vel atpuola doh.gif

nu cia jau gumos tempimas gaunas.. doh.gif davaj kita savaite iki pirties padarot ir psio, bus ramu... mirksiukas.gif vis tiek ka cia gali del taves planuot jei ne aisku kas ten su jo turteliu daros...
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 11 23, 15:00)
o dar kartais vilciai pamaitinti atsidarau sekmes sarasiuka, yra su 4endo stebuklu smile.gif

as kiekviena diena, ta saraseli nagrineju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 13:58)
na tokie jau tie vytai..maniskis kazkaip nemegsta apie sita beda kalbeti, jis isitikines, kad mums pavyks..bet jis mane palydi pas gyd, tik kartu neina..dar nebuvo poreikio..jei reiks, zingsniuosim uz rankuciu susikibe ax.gif nes zino, kad man labai reik jo palaikymo. jis pas mane irgi toks ramus, tiki , kad pavyks, jei ne-taupysim IVF, jam tas ner baisu..gal todel, kad jis tiki, kad pavyks naturaliai..

Oi, maniškis irgi nemėgsta. Aš čia zavadyrius buvau. Jau iš anksto ruošiau jį morališkai dėl spermogramos, kai užrašiau nesispyriojo visai. Jei reiks, dar darys. Bet pats niekada nepradeda kalbėti šia tema. Jis irgi tikisi, kad viskas savaime įvyks. Taip kaip visada galvojo, bac ir yra. Ir va, bac bac, nieko nėra verysad.gif Netikėjo, kad taip gali būti. Kartais nusimena, jei sužino, kad kas nors nestuke.gif . Bet nekalba apie tai. Palydėt irgi palydi, tik šiandien nesigauna irnesakyk.gif
O apie IVF tai dar išvis nekalbėjom. Pažiūrėsim, kaip čia viskas toliau eisis. Na jei ne taip, kaip norėtųsi, tada jau teks galvoti, bet ir man ta mintis dar nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 23, 15:01)
nu cia jau gumos tempimas gaunas.. doh.gif  davaj kita savaite iki pirties padarot ir psio, bus ramu... mirksiukas.gif  vis tiek ka cia gali del taves planuot jei ne aisku kas ten su jo turteliu daros...

hm..tai kad dirba jis, tiek as...nebent kalbesiu, kad issiprasytu is darbo ryte pora valandeliu...nes kitap niekaip...o jei ryt pasako, kad pas mane O jau buvo, tai si sestadieni be problemu pasidarysim .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 23 lapkričio 2011 - 14:08
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 14:05)
hm..tai kad dirba jis, tiek as...nebent kalbesiu, kad  issiprasytu is darbo ryte pora valandeliu...nes kitap niekaip...

Va va, jei tik išeina išsiprašyti, tegul išsiprašo, nes reikalų visada atsiras, taip ir tempsis guma mirksiukas.gif 4u.gif O čia juk rimtas reikalas.
Atsakyti
kad as kazkaip visai nesijauciu dar nescia...wub.gif varysiu kita sav pas gine, sako tikrai gerai matysis mano zirniukas... pamatysiu isikitinsiu o tada jau laikykites... nail.gif gun_bandana.gif
o bendrai kiba gaila rolleyes.gif - aaaaaaaaaapcchi ant jusu visu aaaaaaaapscchi... va taip vat... nedrasu kazkaip vienai pas nestukes kraustytis- varysm visu buriu.. pioneers.gif alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 23 lapkričio 2011 - 14:13
QUOTE(taskelis @ 2011 11 23, 15:00)
kaip pagerejo, tai turbut tiksliai LP vel reiktu darytis... gine sake, kad paslankumo 100% gimdos nera, reiskia dar saaugos laiko, bet kiausides kaip ir normaliokas, kiausintakiu praeinamumo netyre, spermogramos irgi nedarem. Nu pankavimas biski, bet kazkaip rankos nekyla kazko imtis, nes yra viltis, kad bus viskas gerai  ax.gif  del IVF tai siaip durnos mintys kyla, kad jei nesigauna naturaliai, tai gal ir nelemta, ir nereikia eit pries likima. ir aisku as dar tokia nuomone susidarius, kad labai didele kankyne tas IVF, o tikimybe kiek suprantu maziau nei 50%. O pozymiu man ir pries tai nebuvo jokiu endo, isskyrus pora dienu tepliojima rudai pries mm. Skausmas buna 1mm, bet 1 ibumetino pilnai uztenka. Dabar dar tik 1mm buvo, tai jokio tepliojimo nebuvo, grazutes 4 dienu mm smile.gif o dar kartais vilciai pamaitinti atsidarau sekmes sarasiuka, yra su 4endo stebuklu smile.gif

O neplanuoji pasidaryti LP, kad žinotum kaip dirbo pusmeti difas?
Aš po penktos difo ampulės darysiuos diagnostinę LP...kai buvau nuvykusi apžiūrai po antro mėn. klimakso, sakė ginė, kad sumažėjo gimdos sluoksnių....na matomai po stimuliacijų čia taip pasidarė.
Pabandyti gali IVF (jeigu piniginė leidžia), aš po pirmo IVFo buvau pastojusi, bet..... verysad.gif
Jooo, aš irgi Sekmės sąrašėlį dažnai paskaitinėju, ech.....
Atsakyti
Kaszin, o kaip musu Lauraz?.. gal ir liudna be dideles kompanijos su difu draugaut, bet uzsuk pas mus dazniau, pasiilgom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 23, 15:20)
Kaszin, o kaip musu Lauraz?.. gal ir liudna be dideles kompanijos su difu draugaut, bet uzsuk pas mus dazniau, pasiilgom...  4u.gif

aha..tikrai pasiilgom 4u.gif
Atsakyti