Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 11:18)
jis tau LP dare?

aga, labai smagiai morališkai nuteikė ir chirurgiškai pataisė
Atsakyti

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 11:12)
beja vakar MB prisipazino, kad jauciasi seksualiai isnaudojamas blink.gif  lotuliukas.gif

Mano irgi taip skundžiasi. doh.gif O mane siutas ima gun_bandana.gif

Kažkada kai susipykom dėl jo eilinio pavydo priepuolio, as jo klausiu, ko tu taip pavydi, juk niekur be jo neinu, visada kartu, dirbu irgi pas uošvį tai ir darbo metu nenueisiu...Tai tas sako: žinant tavo būda.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 23, 12:25)
Mano irgi taip skundžiasi.  doh.gif O mane siutas ima  gun_bandana.gif

Kažkada kai susipykom dėl jo eilinio pavydo priepuolio, as jo klausiu, ko tu taip pavydi, juk niekur be jo neinu, visada kartu, dirbu irgi pas uošvį tai ir darbo metu nenueisiu...Tai tas sako: žinant tavo būda.... doh.gif

oi ***** va cia tai as jau ir isizeisciau..nors grazia zmona turi, tai ir pavydi, kad kiti ziuro biggrin.gif MB tai niekad neitarinejo..jo pavydumas pasireiskia - ar ne per trumpas tau tas sijonas, o ko cia ta iskirpte didele, pries ka jau cia taip puosiesi lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 11:31)
oi ***** va cia tai as jau ir isizeisciau..nors grazia zmona turi, tai ir pavydi, kad kiti ziuro biggrin.gif MB tai niekad neitarinejo..jo pavydumas pasireiskia - ar ne per trumpas tau tas sijonas, o ko cia ta iskirpte didele, pries ka jau cia taip puosiesi lotuliukas.gif  blink.gif

bet aš pratus, tai nelabai dėmesio kreipiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 11:12)
beja vakar MB prisipazino, kad jauciasi seksualiai isnaudojamas blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Jeeetus, kokie pavydūs jūsų vyrai rolleyes.gif , o jūs pačios pavydžios?
Maniškis tai nepavydus, per 10 metų vos porą kartų esu pajautus pavyduką. O aš tai pavydi sugebu pabūti lotuliukas.gif , bet nesmarkiai, daugiau ant juoko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 12:12)
o as noriu pasiklaust...ryt zygiuoju pas  doctor.gif , bus 14 CD. Tai va idomu man jei O jau bus ivykus, ar gyd tai matys? Ta prasme ar gales pasakyti, kad O tikrai buvo? Ar tiesiog matys , kad folikulu ner ir tik spes, kad viskas jau praejo..ir kad isitikint kad tikrai buvo lieps hormonus issitirt?Gal klausimas durnas, bet as kai nesusidurus su tuo, tai man cia tamsus miskas..

as pries kelias dienas buvau pas gine po pirmu mm po 6 men difo kurso. Buvau 13CD, tai per echo mate, kad O katik ivykus, nes folikulas jau neviskai taisyklingos formos buvo. BT mano irgi buvo pakilus, tai sutapo. Bet pasakyti, ar O buvo pilnaverte, negalejo. Dave 4 menesius pabandyt naturaliai (pas mane LP kova buvo, IV st endo ir endo cista 2 cm), jei ne, IVF.. bet as dar su savim nesusitariau, ar as isvis noriu IVF..
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 23, 11:50)
lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jeeetus, kokie pavydūs jūsų vyrai  rolleyes.gif , o jūs pačios pavydžios?

Aš ne schmoll.gif buvau pavydi, kai jaunutė buvau, ir kai tik draugauti pradėjom. Tada į visas mergas kaip į potencialias konkurentes žiūrėjau lotuliukas.gif Ir arši buvau, jei kuri tik akis vartydavo prieš vyrą, tai tuoj box.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
sveikos moterytes 4u.gif

QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 23, 11:31)
O koki gydyma tau paskire po LP, apart  nestuke.gif ?

jokio gydymo neskyre, tik enzimus pagert, bet as taip ir neprisiruosiau... blush2.gif

Irmuciuk ale rimtai o jei ir tu pas ji nuvaziuotum i ligonine? ten gi stafkiu nera.. graziai pakalbetum kad apie ji girdejai daug geru atsiliepimu ir nori konsultacijos param pram.. gerietis jis, nesispyrios manau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 23, 12:44)

nu... doh.gif lotuliukas.gif o siryt vos abu atsikelem , nes vakar velai nuejom gult, tai snd visa snausdama sakau-nu snd gryztam po darbu ir einam anksti gult, o tas nutaises ale "rimta" israiska sako, o tai snd pas tave jokia evoliucija nevyks? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 13:04)
nu... doh.gif  lotuliukas.gif  o siryt vos abu atsikelem , nes vakar velai nuejom gult, tai snd visa snausdama sakau-nu snd gryztam po darbu ir einam anksti gult, o tas nutaises ale "rimta" israiska sako, o tai snd pas tave jokia evoliucija nevyks? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 11 23, 13:13)
bet as dar su savim nesusitariau, ar as isvis noriu IVF..

o kur daugiausiai endo zidiniu buvo? as tai jei but pinigu iskart daryciausi IVF..tada nei sau nei MB nervais negrociau...nes dabar tokia nezinomybe..svarstyymai, viltys..kartais uzeina mintis , kad tikejimas pastot su 4 st naturaliai tai tik griebimasis siaudo...bet kai ner pinigu tai kas belieka...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 15:04)
nu... doh.gif  lotuliukas.gif  o siryt vos abu atsikelem , nes vakar velai nuejom gult, tai snd visa snausdama sakau-nu snd gryztam po darbu ir einam anksti gult, o tas nutaises ale "rimta" israiska sako, o tai snd pas tave jokia evoliucija nevyks? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot tie vyrai biggrin.gif
Maniskis irgi labai pavydus, viena karta paklausiau kada as galiu po meiluzius lakstyt, greit atsake- o gal tu senai puse etato dirbi o as nieko nezinau blink.gif doh.gif
Biski aprimo kai pradejome planuoti vaikuti ax.gif, bet daznai kontroliuoja doh.gif
Atsakyti