o man v aka daryt?
baiginejasi mmm, ciklas pasislinko, taigi iki 13 cd aš dar būsiu LT, tada savaitę bastysiuos už jūrų marių, po to 24 cd magnetinis rezonansas atliekamas. Endokrinologas rekomendavo pasisaugoti nėštumo. Jei O įvyks 14 cd, tai MRT bus 10 DPO. Nu dar gali nerodyti nėštumo. O vdrug kiaulystės dėsnis. Gal po IUI šį ciiklą natūraliai užkibsiu. O gal saugotis šį mėn. ?
stryga, aš tau jau rašiau apie Ž.Ž, kad jis toks yra. čia kaip sakant kam ko reikia. asmeniškai aš džiaugiuos, kad jis neperša savo nuomonės, nes kaip ten bebūtų tai mūsų kūnas, mūsų sprendimas
Glamour gal tada pasisaugok
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 23, 08:58)
stryga, aš tau jau rašiau apie Ž.Ž, kad jis toks yra. čia kaip sakant kam ko reikia. asmeniškai aš džiaugiuos, kad jis neperša savo nuomonės, nes kaip ten bebūtų tai mūsų kūnas, mūsų sprendimas
Tai as jo ir nekaltinu... Geras gydytojas, pakonsultavo, profesionaliai atsake i mano klausimus. Geros zinios tos, kad jis kontraindikaciju IVF nemato, o tai ir buvo mano svarbiausias tikslas pas ji einant. Aiskiai nurode, kokios mano tikimybes pastoti naturaliai (ne be mano pagalbiniu klausimu). Nudziugino mane savo graziu poziuriu i mano produktyvias kiausides. Zodziu, kol neuzgriuvo PMS, nuotaikos puikios, ruosiuos pas Treijs
QUOTE(stryga @ 2011 11 23, 09:26)
Tai as jo ir nekaltinu...
o aš jo neginu sėkmės tau pas Treijsą, paskui parašyk ką jis pasakos . šiaip aš į LV svarčiau galimybę važiuoti vien dėl kainų, bet taip dažnai išeidinėti iš darbo tikrai neturėsiu galimybių
Labas rytas
Glamour, 10 dpo HCG jau rodytų tikrai , na nebent ciklas nėra labai reguliarus, tada jau neaišku, kada ta o tiksliai
Glamour, 10 dpo HCG jau rodytų tikrai , na nebent ciklas nėra labai reguliarus, tada jau neaišku, kada ta o tiksliai
Labas rytas
Laikykis mergyt
Mane ir baimė ima, kad mano endo bujoja. Nes iš po LP visokių įdomių pojūčių atsirado. Ypač praėjusi ciklą, mėmės kažkokios neaiškios, daug dienų skausmingos, pastovūs skausmai šone. Aš net bijau pas ginę eiti, kad tik nepasakytų, kad kokios cistos atsirado, ir pan.
QUOTE(tildushka @ 2011 11 23, 00:06)
Tai skauda, per mėmes iš viso ne pyragai buvo, visas šonas dar ilgai skaudėjo. Ryt pas ginių tartis dėl lap., nes endo cista 7 cm rado, o nepraėjo nė pusmetis po pirmos lap. Kaip pavydžiu toms, kurių endo gana pasyvi, nes man nenuskilo. Jei taip ir toliau, tai perspektyvos žiaurios
Laikykis mergyt
Mane ir baimė ima, kad mano endo bujoja. Nes iš po LP visokių įdomių pojūčių atsirado. Ypač praėjusi ciklą, mėmės kažkokios neaiškios, daug dienų skausmingos, pastovūs skausmai šone. Aš net bijau pas ginę eiti, kad tik nepasakytų, kad kokios cistos atsirado, ir pan.
Labas rytas
O koki gydyma tau paskire po LP, apart ?
Stryga nu kaip issamiai aprasei, as skaitydama vertualiai su tavim pabuvau
Ziurkyte man irgi pries mmm gal dvi savaites pilva maude o tik siandien pramuse ir jauciu kad man vis blogiau darosi Tu gi irgi LP rugseji turejai
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 18:26)
O koki gydyma tau paskire po LP, apart ?
Stryga nu kaip issamiai aprasei, as skaitydama vertualiai su tavim pabuvau
Ziurkyte man irgi pries mmm gal dvi savaites pilva maude o tik siandien pramuse ir jauciu kad man vis blogiau darosi Tu gi irgi LP rugseji turejai
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 19:40)
Ot ką daro įsikalbėjimas sau
as tau sakau... praejusi menesi jauciau visus pozymius, atrodo beliko tik pilva auginti..o sudukas gavos..uztat si men darom ND bet as nieko nesitikiu..po 15 d laukiu mm.
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 22, 23:35)
moterie, į šį vyrą nespjauk jei galėsiu tai ginekologinėm bėdom tik pas jį ir nėštuminėm irgi. Žiobakai dabar ir Northway klinikoj konsultuoja, gal iš BAK'o išėjo, nu negali per 5 vietas pacientais rūpintis. Sveikatos laidoj savaitgalį jį rodė, klausau už kadro ir mąstau kur jį girdėjau
moterie.. nu zinok nespjauciau, bet kad kainos konsultaciju tose istaigose tikrai kandziojasi.. kolkas mano pinigine iki to nedaaugo...ateity kai prasigyvensiu...
o as noriu pasiklaust...ryt zygiuoju pas , bus 14 CD. Tai va idomu man jei O jau bus ivykus, ar gyd tai matys? Ta prasme ar gales pasakyti, kad O tikrai buvo? Ar tiesiog matys , kad folikulu ner ir tik spes, kad viskas jau praejo..ir kad isitikint kad tikrai buvo lieps hormonus issitirt?Gal klausimas durnas, bet as kai nesusidurus su tuo, tai man cia tamsus miskas..
beja vakar MB prisipazino, kad jauciasi seksualiai isnaudojamas
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 23, 11:12)
moterie.. nu zinok nespjauciau, bet kad kainos
aš tai pas jį į ligoninę tiesiai nulekiu, po LP susidraugavom
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 23, 12:16)
jis tau LP dare? Tada biski padetis tavo geresne as i VK zingsniuosiu, man ten kaineles labiau prieinamos