Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 12, 18:27)
Aponil yra tas pat kas Nimesil tik pirmasis gerokai pigesnis, BET... pyk nepyk, nu negaliu pakęst kai skausmo (arba kai kas peršalimo) malšinimui yra geriamas vaistas kuris skirtas uždegimui ir tik tada skausmui malšinti, beje jei atidžiau paskaitysi Aponil informacinį lapelį ten bent jau buvo rašoma, kad negalima jo bandant pastoti. Žinau nes pati dantukus gydžiau ir man draugas juos paskyrė o aš jam bumbėjau kad vaiką planuojam o jis čia skiria visokius. Vistik pažiūrėkit ką geiat, ir tuos nuskausminamuosius keiskit, nes priprasit, nebeveiks.

verysad.gif žinau kosk tai vaistas..net seminare apie jį esu buvusi..dėja tai vienintelis vaistas tomis dienomis gelbstintis nuo skausmo..būtų alternatyva, tikrai ką nors kita pasirinkčiau g.gif neveikia man nei jokie ibu nei kokie kiti vaistai..
lauraz5, va čia tai konkursėlį paskelbiai thumbup.gif
irmuciukasss, maniskis tik šį meėn toks aktyvus biggrin.gif paprastai kaip kokie pensininkai būnam..karta ar du per mėn biggrin.gif
Jei rasi kokiu geru arbatėlių būtinai rašyk, aš taip pat pasinaudosiu ax.gif
Atsakyti
kiek atsimenu rytoj Glamour gadins NT kaip laukiu ax.gif kad tik butu sekmingas nors vos sviecianti vaiduokliuka pamatytu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 12, 20:01)
verysad.gif žinau kosk tai vaistas..net seminare apie jį esu buvusi..dėja tai vienintelis vaistas tomis dienomis gelbstintis nuo skausmo..būtų alternatyva, tikrai ką nors kita pasirinkčiau  g.gif  neveikia man nei jokie ibu nei kokie kiti vaistai..
lauraz5, va čia tai konkursėlį paskelbiai  thumbup.gif
irmuciukasss, maniskis tik šį meėn toks aktyvus  biggrin.gif paprastai kaip kokie pensininkai būnam..karta ar du per mėn  biggrin.gif
Jei rasi kokiu geru arbatėlių būtinai rašyk, aš taip pat pasinaudosiu  ax.gif

as skaitau skaitau ir ziuriu tikrai mergytes jauciat tokius didelius skausmus , tiek vaistu, o man nors tiek gerai, kad ju nera blush2.gif . jei ir suskauda tai karta per kelis ciklus ir vienos ibuprom tabletukes pakanka blush2.gif . na bet kai plaukiu tai plaukiu... mmm trunka 4 dienas daugiausiai 5 bet trys buna tokios gausios, kad per jas isnaudoju du pakius paketu ir dar nakciai naudoju naktinius. teplioniu taip pat kolkas nera, bet gal cia kad tik Ist endo g.gif idomu butu isgirsti kitu mergaiciu su Ist pasisakymus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 12 lapkričio 2011 - 19:14
Irmuciuk, zinok uogiene ta su citrinom ir apelsinais biggrin.gif

patarima duosiu mergaitem taupanciom ax.gif yra vaistai ibuprofen ir ibumetin veiklioji medziaga ta pati tik kaina skiriasi laaaabai nemazai mirksiukas.gif ibuprofenas pigesnis buna mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites jei norit pasiskaitykit ir pasirasykit "peticija nesulaukiancioms gandro" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 18:44)
skelbiu konkursa bigsmile.gif kas pastos greiciausiai pazadu nunerti kokia grazia smulkmenele jusu maziukui bigsmile.gif  blush2.gif

kaip faina, dvigubas azartas bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 16:44)
skelbiu konkursa bigsmile.gif kas pastos greiciausiai pazadu nunerti kokia grazia smulkmenele jusu maziukui bigsmile.gif  blush2.gif

Dalyvausiu konkurse po Nauju metu!
Atsakyti
kaip cia snd tylu ax.gif g.gif
Atsakyti
Oi jūs jau į naujus namelius persikraustėt. Na ir miklios - per vieną dienelę.

Pasislėpusi
, kiek pamenu, brolienei pilvuką nėštumo pradžioj spazmavo 4 savaitėj, tai penktoj paskyrė magnį gerti, bet berods tik vien magnį - be jokių priedų.

sheila102, ryte nepasidariau, o dabar laužausi - bijau. Gal dar neverta unsure.gif

[/B]lauraz5, na kazkaip tas pasiūlumas TB man prieštaringas emocijas kelia.
1. Pirma mintis, kad jis turėtų sukaupti visas jėgas ir dabar būti kantrus kaip niekad, kad tau padėtų ištverti šitą sunkų laikotarpį.
2. Pas jus viskas taip įtempta buvo ir prieš vaistų gėrima, o gal tai tikrai gera mintis. Abu pabūtumėte savaitėlę atskirai, susidėliotumėt svarankiškai mintis į stalčiukus, tik tai turėtų būti jūsų abiejų laisvu pasirinkimu ir jokių būdu neturėtų būti kaip noras nubausti vienas kitą. Kartais poilsis vienas nuo kito tikrai į naudą. 4u.gif

Tikriauusiai tik tu viena gali žinoti, kas tau geriausia, bet ... patarčiau nebijoti, jei jau šita TB taktika yra būdas suvaldyti tavo emocijas. Tokiu atveju, parodyčiau jam savo vietą - kad galiu sėkmingai išsiversti ir be jo. Gal paskui pamatytum tikrą veidą TB. Gal tik įsitikintum tuo, kuo tiki, o gal - priešingu. Sėkmytės tau. 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu - kol kas I juostele.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 13, 20:32)
Prisiduodu - kol kas I juostele.

Glamour, o kada memes turetu buti?
Gal gali i az, pas ka IUI dareisi? Ir ar cia tavo noras buvo naturaliam cikle pabandyti, ar gydytojos siulymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 13 lapkričio 2011 - 18:40
nieko jau smegenai atsistate i vieta biggrin.gif as kaip kokia prieplauka biggrin.gif man uzplaukia biggrin.gif dar ir vaistuku gavau galu gale bigsmile.gif bigsmile.gif cia as apie ND bigsmile.gif bigsmile.gif

o poilsis gerai mes kelis kart praktikavom toki viens nuo kito pailsejimo buda, drauges skeptiskai tai vertino, bet mums tai kazkaip butina, nes yra du variantai arba poilsis arba issiskyrimas, as toks zmogeliukas kuris galvoja, kad seima yra prioritetas tai nepuolu draskyt seimos ir renkuosi pirma varianta ir zinokit padeda bigsmile.gif

Glamoure, o gal dar anksti? kelinta tau DPIUI? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 13 lapkričio 2011 - 19:13
Glamour 4u.gif
man jau geriau ax.gif

Lauraz, viskas bus gerai. ir smagu, kad nepuolat draskyt šeimos.
net šyptelėjau perskaičius Tavo postą. šaunuole, mergyt. 4u.gif

beje, pastebėjot, kad dingo reklamos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 13 lapkričio 2011 - 19:42