Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 17:50)
Kaip minėjau, jau senokai kasdien skaitau šitą temą, seku naujienas. Užtat šiandien ir nebeiškenčiau, kai pamačiau sėkmingą istoriją su ta pačia diagnoze kaip ir mano  4u.gif

o tai ko neprisijungi prie musu blush2.gif ? mes geros, nesikandziojam... ax.gif kuo daugiau, tuo linksmiau viena kita pas nestuke.gif islydet smile.gif
vegele, tik nepalik musu..uzsuk papasakot kaip sekas, pavirusuoti mus..
o ka gyd, sake, kai pasakei , kad laukies? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 22 lapkričio 2011 - 16:53
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 16:52)
o tai ko neprisijungi prie musu blush2.gif ? mes geros, nesikandziojam... ax.gif kuo daugiau, tuo linksmiau viena kita pas  nestuke.gif  islydet smile.gif

Žinau kad geros, linksmos, superinės mirksiukas.gif thumbup.gif ne kartą esu nuotaiką pasikėlus beskaitant plepaliukus. O prisijungt vis nedrįsau kažkaip ax.gif Na bet dabar jau neatsikratysit manęs doh.gif lotuliukas.gif Ir aš kartu linksminsiuos ir liūdėsiu group.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 17:50)
Kaip minėjau, jau senokai kasdien skaitau šitą temą, seku naujienas. Užtat šiandien ir nebeiškenčiau, kai pamačiau sėkmingą istoriją su ta pačia diagnoze kaip ir mano  4u.gif  Manu tikrai bent vieną du ciklus pabandysim patys, be pagalbų. O dar ir Kalėdos čia pat, stebuklų metas  wub.gif
Jaučiu nerealu pamatyti savo kruopytę  wub.gif , kad ji ir toliau sėkmigai augtų  4u.gif  thumbup.gif

....kad tik augtu... wub.gif
dziaugios is tikruju, kad isdrisai sdn parasyt ir prisijungt prie musu... mirksiukas.gif yra liga nuo jos nepabegsi, kad ir kaip noretus... o kartu daug smagiau isgyventi... ir pats savo badom pasidalini, ir kitus palaikai, tai ka paprotini, tai pats patarimu kruva gauni... vistiek ne kiekviena is musu realiam gyvenime turi taip su kuo pasisneket.. ir apie liga ir apskritai gal but... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 16:58)
....kad tik augtu... wub.gif
dziaugios is tikruju, kad isdrisai sdn parasyt ir prisijungt prie musu...  mirksiukas.gif yra liga nuo jos nepabegsi, kad ir kaip noretus... o kartu daug smagiau isgyventi... ir pats savo badom pasidalini, ir kitus palaikai, tai ka paprotini, tai pats patarimu kruva gauni... vistiek ne kiekviena is musu realiam gyvenime turi taip su kuo pasisneket.. ir apie liga ir apskritai gal but... smile.gif

Augs augs, būtinai thumbup.gif wub.gif

Labai teisingai pasakei 4u.gif
Ai, ruošiausi senai, bet SM labai daug laiko atima blush2.gif taip ir norisi įlįsti pažiūrėti, ar nėra naujų postų rolleyes.gif Bet iš esmės tai sm'as labai geras dalykas, kai gali rasti bendraminčių ar tom pačiom bėdom ir sėkmėm gyvenančių. O bendra liga žmones suartina.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 17:52)
o tai ko neprisijungi prie musu blush2.gif ? mes geros, nesikandziojam... ax.gif kuo daugiau, tuo linksmiau viena kita pas  nestuke.gif  islydet smile.gif
vegele, tik nepalik musu..uzsuk papasakot kaip sekas, pavirusuoti mus..
o ka gyd, sake, kai pasakei , kad laukies? smile.gif

nepaliksiu nepaliksiu... kaip gi be manes... gal kada na suchere reiks pastovet kaledu seneliu bemedziojant, arba kurios MB palaikyt jei labai spyriosis manu darbus atlikineti...kvieskit mirksiukas.gif
daktare apsidziauge, kazkaip net man keista buvo..nes jinai nelabai tokia emocionali pasakyciau... atseit dziaugiosi dziaugiosi, va matot tik LP pasirodo ir tereikejo, kaip gerai kaip gerai...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 12:51)
as atsiminsiu..kad poto nebutu-as i meeta neateisiu, nes mane laabai pykina nono.gif

kad tik pradetu pykint lotuliukas.gif ir ne taip, kaip visada - del mmm, o su rimta priezastim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 22, 18:03)
kad tik pradetu pykint  lotuliukas.gif ir ne taip, kaip visada - del mmm, o su rimta priezastim  thumbup.gif

o zinok as atsiminsiu ir siuos tavo zodzius..ir kai busi nestuke.gif negalesi net skustis nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 18:02)
Ai, ruošiausi senai, bet SM labai daug laiko atima  blush2.gif taip ir norisi įlįsti pažiūrėti, ar nėra naujų postų  rolleyes.gif Bet iš esmės tai sm'as labai geras dalykas, kai gali rasti bendraminčių ar tom pačiom bėdom ir sėkmėm gyvenančių. O bendra liga žmones suartina.

kad laiko atima tai tikrai blush2.gif o taip norisi pasitikrint ar kas ko neparase... rolleyes.gif darbe tai turiu laisvo laiko, o vat namie, tai MB niurzget pradeda..tai nutaikau, kada jis tulikan nueina ar i dusa, o tada jau lekiu cia bigsmile.gif o geras dalykas tai tikrai..nes niekas nesupras taves taip, kaip turincios ta pacia beda mergaites.. wub.gif cia pasikalbi be pletku jokiu, be nieko..draugei vienai papasakojau, tai ta-vargsiuke tu, net nezinau ka pasakyti, o db kiekviena karta klausineja-nu kaip jus,gal jau nestuke.gif doh.gif geriau buciau nesakius..
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Labai seniai buvau beuzsukus cia smile.gif Buvau nusprendus ilgiau pasilikti negyvenamoj saloj, kaip ir kai kurios is jusu ten buvo smile.gif Bet gyvenimas priverte grizti. O grizus, ka pamaciau wub.gif Vegele sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad tik viskas butu gerai ir storetum ir storetum mirksiukas.gif P.S. Tai kaip ir laimejai Laurasz skelbta konkursa biggrin.gif Sveikinu 4u.gif
O pas mane naujienos tokios, kad pasidariau visus tyrimus. Pasirodo labai aukstas prolaktinas, progesteronas taip pat padidejes. Pas vyra irgi nlb gerai. Tik apie 50 proc. judrus gyvaciokai... Zodziu keliaujam ketvirt. pas Zeba. Pirma pazintis, bet pasiskaicius tiek geru atsiliepimu apie ji jau dabar labai juo pasitikiu ir tikiu kad viskas bus gerai ax.gif
O siaip siuo metu nelabai turiu laiko galvoti apie savo ligas, reikia rasyti kursini. O be to isigijom suni smile.gif Pasiemem is prieglaudos. Tai dabar mums su MB labai gera repeticija biggrin.gif Turim rupesteli ir dziaugsma namie smile.gif Zodziu grizau is negyvenamos salos, pulsiu savo liga ir nugalesiu box.gif
Visoms visoms geru nuotaiku ir optimizmo. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 16:26)
o ju dvi grazuoles irmuciuk ir ziurkyte ziurau labiausiai vyrusiuku prasotes...oj uzkresiu uzkresiu...devil.gif

Aha, prašausi, naglai į akis lendu jau lotuliukas.gif

QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 16:37)
pamokyt  sakot... g.gif patarsiu geriau... devil.gif rezgiau pati plana chuligana kitam menesiui jei sio menesio medziokle nebutu nusisekus... wub.gif
  taigi ko mes visos laukiam? teisingai kaledu stebuklo... o kas juos nesioja? Kaledu seneliai..dirol.gif  vaaaat juos zinokit ir reikia pult  smileysex.gif  000054.gif  smileysex.gif    lotuliukas.gif

bis.gif Ačiū už patarimą. Nu, kalėdų seniai, laikykitės yahoo.gif Einu Jūsų ieškoti tongue.gif

QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 16:48)
cia vaikystei pas mus tik vienas kaledu senelis buvo, kuriuo mes aklai tikejom....dabar ziuriu jie turi tendencija daugintis kasmet vis daugiau ir daugiau ju taigi viiiiiisom uzteks...o  kuri sustresne tai dar ir ne viena  000054.gif per gruodzio men tamsiam uzkampi uzspaus...    000054.gif  smileysex.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 22, 19:19)
Labas visoms  4u.gif

O pas mane naujienos tokios, kad pasidariau visus tyrimus. Pasirodo labai aukstas prolaktinas, progesteronas taip pat padidejes. Pas vyra irgi nlb gerai. Tik apie 50 proc. judrus gyvaciokai... Zodziu keliaujam ketvirt. pas Zeba. Pirma pazintis, bet pasiskaicius tiek geru atsiliepimu apie ji jau dabar labai juo pasitikiu ir tikiu kad viskas bus gerai  ax.gif

prolaktinas visai sekmingai pazeminamas vaistais, jei tai pagrindine problema, ji palyginus nesunkiai issprendziama 4u.gif
o 50 proc. judriu gyvatuku yra norma, jei kalbi apie a+b 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 12:09)
jeigu tik viskas pasitvirtins metysiuos virusiukais i kaire i desne... 4u.gif

Jau pasiruošiau gaudyti pioneer.gif wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 15:05)
Priimsim 4u.gif bet tik trumpam, poto isspirsim pas  nestuke.gif  topsecret.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 22, 15:13)
O endo ant manes tikriausiai pyksta- nes as BEDARBE! thumbup.gif  biggrin.gif
Ir net nesiruosiu dirbti lotuliukas.gif

Tikrai ne nuo to priklauso biggrin.gif. Aš irgi galima sakyti beveik nedirbu, bet endo bujoja doh.gif Kažkur radau, kad imunitetas tiesiog nesunaikina endo židinių, dėl to ir sergam šita liga. O stresų ir kasdieniniame gyvenime pakanka ax.gif
Pvz, ryt man pas ginių. Bijau bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 22 lapkričio 2011 - 18:34
Ale žiūriu, praeitą ciklą kai labai tikėjausi pastoti, nuo pat O visokius požymius jutau. doh.gif blush2.gif O dabar kai saugojomės, tai nieko, nei skauda, nei maudžia lotuliukas.gif Ot ką daro įsikalbėjimas sau ax.gif
Atsakyti