Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 14:46)
Čia gal difas - dipherelinas, o dufas - duphaston?  g.gif
O duphastoną geriat po O, ar visą ciklą?  g.gif Ir koks jo vaidmuo gydant endo?  Ar geriat po O, kad keltų PRG?

Aš gėriau po O, nuo 16 ciklo dienos. 4u.gif Šį mėn pertrauka, kitą jaučiu vėl gersiu.

Man šiandien stogas pačiuožė žinokit. Jaučiuosi blogai, gerklę skauda, bet vistiek kažkoks linksmumo priepuolis užėjęs, net nežinau nuo ko. Lakstau po namus pasišokinėdama, net vaikas žiūri akis išpūtęs ir klausia, ko tokia laiminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 16:29)
Aš gėriau po O, nuo 16 ciklo dienos.  4u.gif Šį mėn pertrauka, kitą jaučiu vėl gersiu.

Man šiandien stogas pačiuožė žinokit. Jaučiuosi blogai, gerklę skauda, bet vistiek kažkoks linksmumo priepuolis užėjęs, net nežinau nuo ko. Lakstau po namus pasišokinėdama, net vaikas žiūri akis išpūtęs ir klausia, ko tokia laiminga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as snd noriu gun_bandana.gif Ziurkyte apciaudek ir mane gera nuotaika ir greitai blink.gif lotuliukas.gif
Pameni kaip cia visos ruosemes i medziokle? topsecret.gif mes likom su savais, o vegele protinga motera...geras laimikis jai tada pakliuvo topsecret.gif reiks uzklaust, kur pasala uztaise rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 15:33)
o as snd noriu  gun_bandana.gif Ziurkyte apciaudek ir mane gera nuotaika ir greitai blink.gif  lotuliukas.gif
Pameni kaip cia visos ruosemes i medziokle? topsecret.gif mes likom su savais, o vegele protinga motera...geras laimikis jai tada pakliuvo topsecret.gif reiks uzklaust, kur pasala uztaise rolleyes.gif

Apchiiiiiiiiiiiiiiiii 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aha, vegele, kaip ten su tuo laimikiu tavo? Davai greitai pasipasakok, mus neišmanėles pamokink, ant kokio kampo eiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes tada su Irmučiuku irgi eisim nuotykių ieškoti smileysex.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 16:38)
Apchiiiiiiiiiiiiiiiii 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aha, vegele, kaip ten su tuo laimikiu tavo? Davai greitai pasipasakok, mus neišmanėles pamokink, ant kokio kampo eiti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes tada su Irmučiuku irgi eisim nuotykių ieškoti  smileysex.gif  devil.gif

gaudau gaudau nuotaikiuka yahoo.gif tau tai turbut gera nuotaika, kad i darba nereikejo tongue.gif aha..surinksim chebra ir varysim i kampo paieskas to lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitytu mano vyras ką čia rašau, tai salone ant tuščios baltos sienos trafaretą mano padarytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jis pas mane labai pavydus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 16:54)
Paskaitytu mano vyras ką čia rašau, tai salone ant tuščios baltos sienos trafaretą mano padarytų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jis pas mane labai pavydus  tongue.gif

ne tavo vienos..salia tavojo trafareto ir manasis atsirastu lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB gasdino, kad cia paskaitys ka rasau, bet arba neskaite arba neprisipazysta..nors manau, kad neskaite...as cia smalsumo isikunijimas...jau seniai buciau po kauliuka isnarsius jo vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Dormeja sveika prisijungus group.gif as jusu vietoj bandyciau dar naturaliai... po LP diagnozuota IIIstadija endo ir mano nestuke.gif manau yra vienas is pavyzdziu kad bandyti visgi verta... wub.gif
o as ka tik grizau is savo gines, padare echo parode mano kruopiuka... sako 3mm kazkur tai ka ten ir pamatysi taskiuka uzdejo ir atminiai atspauzdino.... wub.gif rytoj turiu pasidatyti progesterono tyrima, o kita sav vel eit pas ja- atseit tada jau tiiiikrai matysis... ka gi laukiu nesulaukiu...
o ju dvi grazuoles irmuciuk ir ziurkyte ziurau labiausiai vyrusiuku prasotes...oj uzkresiu uzkresiu...devil.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 17:26)
Dormeja sveika prisijungus  group.gif as jusu vietoj bandyciau dar naturaliai... po LP diagnozuota  IIIstadija endo ir mano  nestuke.gif manau yra vienas is pavyzdziu kad bandyti visgi verta... wub.gif
o as ka tik grizau is savo gines, padare echo parode mano kruopiuka... sako 3mm kazkur tai ka ten ir pamatysi taskiuka uzdejo ir atminiai atspauzdino.... wub.gif rytoj turiu pasidatyti progesterono tyrima, o kita sav vel eit pas ja- atseit tada jau tiiiikrai matysis... ka gi laukiu nesulaukiu...
o ju dvi grazuoles irmuciuk ir ziurkyte ziurau labiausiai vyrusiuku prasotes...oj uzkresiu uzkresiu...devil.gif

wub.gif wub.gif eina sau..kaip smagu...laikom kumstukus, kad augtu ir vis didetu zirniukas tavo 4u.gif
aga...mes stovesim kaip pabuciuotos, kad tik tau lengviau apkrest mus butu biggrin.gif
Atsakyti
pamokyt sakot... g.gif patarsiu geriau... devil.gif rezgiau pati plana chuligana kitam menesiui jei sio menesio medziokle nebutu nusisekus... wub.gif
taigi ko mes visos laukiam? teisingai kaledu stebuklo... o kas juos nesioja? Kaledu seneliai..dirol.gif vaaaat juos zinokit ir reikia pult 000054.gif smileysex.gif 000054.gif smileysex.gif 000054.gif smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 17:37)
pamokyt  sakot... g.gif patarsiu geriau... devil.gif rezgiau pati plana chuligana kitam menesiui jei sio menesio medziokle nebutu nusisekus... wub.gif
  taigi ko mes visos laukiam? teisingai kaledu stebuklo... o kas juos nesioja? Kaledu seneliai..dirol.gif  vaaaat juos zinokit ir reikia pult  000054.gif smileysex.gif  000054.gif smileysex.gif  000054.gif  smileysex.gif    lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif didelis kapsas stebuklu turi but pas 000054.gif kai mes visos supulsim lotuliukas.gif
Atsakyti
cia vaikystei pas mus tik vienas kaledu senelis buvo, kuriuo mes aklai tikejom....dabar ziuriu jie turi tendencija daugintis kasmet vis daugiau ir daugiau ju taigi viiiiiisom uzteks...o kuri sustresne tai dar ir ne viena 000054.gif per gruodzio men tamsiam uzkampi uzspaus... 000054.gif smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 22 lapkričio 2011 - 16:49
QUOTE(vegele @ 2011 11 22, 16:26)
Dormeja sveika prisijungus  group.gif as jusu vietoj bandyciau dar naturaliai... po LP diagnozuota  IIIstadija endo ir mano  nestuke.gif manau yra vienas is pavyzdziu kad bandyti visgi verta... wub.gif

Kaip minėjau, jau senokai kasdien skaitau šitą temą, seku naujienas. Užtat šiandien ir nebeiškenčiau, kai pamačiau sėkmingą istoriją su ta pačia diagnoze kaip ir mano 4u.gif Manu tikrai bent vieną du ciklus pabandysim patys, be pagalbų. O dar ir Kalėdos čia pat, stebuklų metas wub.gif
Jaučiu nerealu pamatyti savo kruopytę wub.gif , kad ji ir toliau sėkmigai augtų 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 22 lapkričio 2011 - 16:51