Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 14:55)
Sveikos merginos. Jau apie porą mėnesių skaitau šitą temą kasdien, sergu už visas, bet vis neišdrįsau parašyti. Jūs visos čia tokios su patirtim, o aš nelabai turiu ką pasakyti  blush2.gif

Na tikiuosi nepabodo mano pasakos  blush2.gif  ir priimsit mane į savo būrį  4u.gif  4u.gif

Sveika, prisijungusi. aišku priimsim thumbup.gif .

aš jūsų vietoj, gal irgi bent kelis mėnesius pabandyčiau natūraliai, juk vis dėl to šią akimirką viskas tvarkoj, o ir pati matai, kad yra mergaičių, kurioms pavyksta natūraliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 22, 14:55)
Sveikos merginos. Jau apie porą mėnesių skaitau šitą temą kasdien, sergu už visas, bet vis neišdrįsau parašyti. Jūs visos čia tokios su patirtim, o aš nelabai turiu ką pasakyti  blush2.gif
ir priimsit mane į savo būrį  4u.gif  4u.gif

Priimsim 4u.gif bet tik trumpam, poto isspirsim pas nestuke.gif topsecret.gif
Del tokiu mm, tai nelabai, ka ir galiu pasakyti..gal kas bus susidure su tuo..bet girdejau, kad po operacijos buna taip.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 22, 14:58)
žinok, ir atrodo, tik kad bus nedrąsu. o iš tikrųjų vos įžengus pirmą kartą pas savo ginių į kabinetą nusiraminau, nu kažkaip iš kart pasirodė, kad taip ir turi būti. mirksiukas.gif

o kodėl tu apie Klimą galvoji, man regis jis nėra vaisingumo specas, berods, ten tokios siauresnėse srityse specializuojasi, jei neklystu su AFS ir šiaip genetinėm problemom, bet čia gal aš jau kažką maišau g.gif

tai kad jis kaip ir vaisingumo specas..bent mergaites pas ji vaiksto su panasiom problemom..o seip jokio skirtumo koks gyd, svarbu, kad gydymas but vaisingas wub.gif kaip jau kazkas minejo, geriausias gyd, tas , kuris padeda pastoti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už priėmimą mirksiukas.gif 4u.gif O pas jus čia tikrai linksma, tą jau pastebėjau seniau ax.gif , nesvarbu, kad kartais išsikraustyt tenka į negyvenamas salas cool.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 14:02)
Priimsim 4u.gif bet tik trumpam, poto isspirsim pas  nestuke.gif  topsecret.gif

Del tokiu mm, tai nelabai, ka ir galiu pasakyti..gal kas bus susidure su tuo..bet girdejau, kad po operacijos buna taip.. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Na ryt išsiaiškinsiu, kaip čia viskas iš tikrųjų yra, bet iš kitų irgi jau supratau, kad po lap gali taip būti. Nes ir po operacijos man labai mažai tepė, tai gal dar užsiliko visi tie krešuliai g.gif
Papildyta:
Merginos, tikrai nebijokit vyrų ginekologų irnesakyk.gif Gal ir nesmagu, bet tikrai nieko baisaus. Aš kai paauglė buvau, suskaudo baisiai šoną, atsidūriau priėmime, apžiūrėjo chirurgas, o po to teko ir ginekologui pasirodyt. Pirmas kartas doh.gif ir ateina vyras swoon.gif Na ir ką, viskas labai normaliai, pakalbėjo, nuramino ir apžiūrėjo. Paskui ir pas moterį nebebuvo baisu eiti. Ir dabar kai specą rinkausi irgi pas vyrą nuėjau ir visai nepasigailėjau biggrin.gif Ir iš pažįstamų atsiliepimai apie visus vyrus ginius daug geresni, nei apie moteris 4u.gif
Atsakyti
niu gi žiūriu, kad kuo toliau tuo labiau man irmuciukassss užneša į Ice Tea, kalba tai kartais toč toč thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jei nenusikalbu, tai Vilniuje ( jei ne Klaipedoje biggrin.gif ) labai giriama visu gyd. Odeta K., pavardes neprisimenu. Na cia jei kada reikes, Irmuciukui dedikuoju biggrin.gif

Buhalteres buhalteres visos.. cool.gif O zinot ka pastebejau, kad musu, tos kurios nesulaukia gandru, labai gausu merginu prie meno brunette.gif Tikrai. Vien IVF nameliuose, kai gyvenau, vos ne kas antra bigsmile.gif
O va ir Laura ir as esame meninkes tongue.gif

O endo ant manes tikriausiai pyksta- nes as BEDARBE! thumbup.gif biggrin.gif
Ir net nesiruosiu dirbti lotuliukas.gif

Sveika atvykusi Dormeja. Nebuk cia ilgai schmoll.gif mirksiukas.gif

O jieeeetus Irmuciuk, Tu gi Kaune gyveni ph34r.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 22 lapkričio 2011 - 14:29
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 22, 15:13)
niu gi žiūriu, kad kuo toliau tuo labiau man irmuciukassss užneša į Ice Tea, kalba tai kartais toč toč  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

a rimtai blink.gif ? Nugi taip stengiausi, mokiausi senas temas skaitydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif db dar visai noreciau pilveliais i Ice Tea supanaseti nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 15:17)
a rimtai blink.gif ? Nugi taip stengiausi, mokiausi senas temas skaitydama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  db dar visai noreciau pilveliais i Ice Tea supanaseti nestuke.gif  rolleyes.gif

rimtai rimtai, bet aš čia taip iš gerosios pusės ta prasme thumbup.gif

*** ble...kaip šiandien šoną plėšia, nors po stalu lįsk...

Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 22, 15:13)
Sveikutes 4u.gif

Jei nenusikalbu, tai Vilniuje ( jei ne Klaipedoje biggrin.gif ) labai giriama visu gyd. Odeta K., pavardes neprisimenu. Na cia jei kada reikes, Irmuciukui dedikuoju biggrin.gif

jo jo..apie sita irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet ji klimo klinikoj dirba nuo pietu, o Bake kainos nezmoniskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 22, 14:29)
jo jo..apie sita irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet ji klimo klinikoj dirba nuo pietu, o Bake kainos nezmoniskos doh.gif

Tai Tu is Kauno ar Vilniaus??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 22, 15:20)
rimtai rimtai, bet aš čia taip iš gerosios pusės ta prasme thumbup.gif
*** ble...kaip šiandien šoną plėšia, nors po stalu lįsk...

tai liux smile.gif
Atsakyti
Merginos, man klausimas blush2.gif Jūs vartojat, difą, dufą... doh.gif lotuliukas.gif Tai čia tas pats ar skiriasi doh.gif
Čia gal difas - dipherelinas, o dufas - duphaston? g.gif
O duphastoną geriat po O, ar visą ciklą? g.gif Ir koks jo vaidmuo gydant endo? Ar geriat po O, kad keltų PRG?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 22 lapkričio 2011 - 14:47
QUOTE(sanzile @ 2011 11 22, 15:30)
Tai Tu is Kauno ar Vilniaus??? lotuliukas.gif

is Vilniaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti