Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 21:03)
kokie tolimesni veiksmai kovai su tempa?

guliu, o ryt pas gydytoją kulniuosiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 19:57)
ane sanzile[/color]? bigsmile.gif

Jezus, gal ir taip.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 20:12)
super thumbup.gif as tai susitvarkyciau ir su katinais dar..bet va MB...jam jau cia psio...basta biggrin.gif

Mano tas GRAZUOLIS irgi pries katukus verysad.gif
Atsakyti
Sanzile, nuo mazakraujystes tai burokų, salierų ir obuolių sultis gert patariu. Valgyti kalakutienos, jautienos, petražolių.

Ziurkyte, uzjauciu, sveik greičiau

Vegele, dar kol kas tyliai džiaugiuosi ir linkiu sveikatytės. Laukiu tolimesnių žinių ir virusų mirksiukas.gif

Aš tai va sugalvojau hipofizę išsitirti, grįžus po komandiruotės, teks vėl ligoninėje viešėti. Darbe lyg ir išleidžia, tik dar su kitu viršininku teks pasiderinti, žinau, kad leis, bet nenoriu aiškintis dėl ko ir dar angliškai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 22 lapkričio 2011 - 00:28
QUOTE(Glamour @ 2011 11 22, 02:24)

Aš tai va sugalvojau hipofizę išsitirti, grįžus po komandiruotės, teks vėl ligoninėje viešėti. Darbe lyg ir išleidžia, tik dar su kitu viršininku teks pasiderinti, žinau, kad leis, bet nenoriu aiškintis dėl ko ir dar angliškai  doh.gif

sveika, del prolaktino? kiek jis padidejes?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man temperatūra truputi nukrito, dabar tik 37,5. Bet vistiek kulniuosiu tuoj pas gydytoja, tegu apžiūri, nes vakare vėl gali kilti doh.gif

Plius pasirodo šiandien man dar pas endokrinologę eiti reikia. Visai pamiršus buvau blush2.gif Gerai kad priminimą į tel įsivedžiau rolleyes.gif
Atsakyti
vegele, sveikinu tik ginė manau dar nieko nematys 4u.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 21, 17:53)
Ir temperatūra nė trupučio nekrenta, teraflu naktinį išgėriau, jokio poveikio  unsure.gif

nežiskit jūs su tais ***flu. ten paprastas paracetamolis ir vit.c. na dar dirbtinių skonių įdėta. Kalk normaliai paracetamolį + vit.C ir viskas, išsivirk vaistažolių arbatos, aviečių kambliai, liepžiedžiai. ir išvis kiek gali pabūk su tempa iki kokių 38, tegul organizmas kovoja su bacila
Atsakyti
Siguliuk, gėriau teraflu, nes tik jį teturėjau. Ir man aktualu kuo greičiau numušti tempą, ir grįžti į darbą...nes mano profesijos žmonės neturi kada sirgti, ar atostogauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 09:33)
Siguliuk, gėriau teraflu, nes tik jį teturėjau. Ir man aktualu kuo greičiau numušti tempą, ir grįžti į darbą...nes mano profesijos žmonės neturi kada sirgti, ar atostogauti  lotuliukas.gif

bus pamoka nusipirkt. 4u.gif Kiba mokytoja? Tada *****, imk biuletenį ir sirk, trimestrus tegu kolegos veda, sakyk "aš kominė" Man gi kartą liepė vistiek eit dirbt, o toks stygų uždegimas kad net šnibždėt negalėjau
O vien tempos numušimas nerodo tavo pasveikimo-kitus užkrėsi, va ir pas endokrinologę kai eisi atsargiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 22 lapkričio 2011 - 09:53
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 22, 09:52)
Kiba mokytoja? [color=yellow]

Nea lotuliukas.gif Buhalterė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 21, 18:59)
o tai kurios menulio fazes tinkamos? as dar tos stadijos nepraejau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Buvau is interneto atspausdinus visiems metams, ten pazymetos palankios pastojimo dienos p/l menulio fazes blush2.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 11:33)
Siguliuk, gėriau teraflu, nes tik jį teturėjau. Ir man aktualu kuo greičiau numušti tempą, ir grįžti į darbą...nes mano profesijos žmonės neturi kada sirgti, ar atostogauti  lotuliukas.gif

Rodos man vienoda profesija turim ax.gif
jau matau atsakyma lotuliukas.gif pataikiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 22, 10:08)
Buvau is interneto atspausdinus visiems metams, ten pazymetos palankios pastojimo dienos p/l menulio fazes  blush2.gif
Rodos man vienoda profesija turim  ax.gif
jau matau atsakyma  lotuliukas.gif pataikiau  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 22, 10:58)
Nea  lotuliukas.gif Buhalterė  rolleyes.gif

draugelė mano, man ir tenka nekreipti dėmesį tokiu atveju į savo sveikatą. po LP praėjus keliom dienom...dvilinka ėjau į darbą algų pravesti doh.gif kaip pagalvoji, tai juokas pro ašaras....
Atsakyti