Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 11 21, 19:38)
Sakai? g.gif  g.gif Tik dabar pasireiskia..? g.gif
Na, kazkaip abejociau..
Gal zarnyne kazkas negerai unsure.gif

O sakykit, jeigu gimdos ar kiausides uzdegimas, galima pamatyti is kraujo tyrimo??
Gal man reikia kokius tepinelius pasidaryti..

zinok tyrimas vistiek rodytu uzdegima..leukocitu kiekis man atrodo butu padidejes g.gif
Atsakyti
Tai uzdegima atmetam schmoll.gif
g.gif

Ziurite zinias? Kazkokio "dedes" vardas- Vaidievulis hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 21 lapkričio 2011 - 18:55
QUOTE(sanzile @ 2011 11 21, 19:49)
Ziurite zinias? Kazkokio "dedes" vardas- Vaidievulis hihihi.gif  biggrin.gif

as tai klausau LT radijo man patinka tai ten yra reporteris kurio pavarde Vaikutis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 18:56)
as tai klausau LT radijo man patinka tai ten yra reporteris kurio pavarde Vaikutis biggrin.gif  biggrin.gif

good.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 21, 19:49)
Tai uzdegima atmetam schmoll.gif
g.gif

Ziurite zinias? Kazkokio "dedes" vardas- Vaidievulis hihihi.gif  biggrin.gif

mes jau vakar su MB ziuredami zinias matem sita perliuka lotuliukas.gif irgi komentavom abu biggrin.gif
Atsakyti
Laura, diferelinas leidžiamas kas 28 dienas. vadinasi, sekanti dozė leidžiama 29 dieną.

Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

VA JEI MERGYT clap.gif SVEIKINIMAI DIDZIAUSI DIDZIAUSI wub.gif NAUJIENOS SUPER yahoo.gif
Atsakyti
aciu pasislepus 4u.gif kartais bunu tundra biggrin.gif kaip sveikatukai?ar jau "sukramtei", kas esi nestukas? bigsmile.gif

imeciau i foto albumeli savo issproktakiu foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 21 lapkričio 2011 - 19:44
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 17:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

Dziugu uz jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 19:42)
imeciau i foto albumeli savo issproktakiu foto biggrin.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif maniškė zyzia dabar, kad tokio mėlynakio kačiuko nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)

clap.gif jėgelė!!!
SVEIKINIMAI mirksiukas.gif assa.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 21, 20:53)
Kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif maniškė zyzia dabar, kad tokio mėlynakio kačiuko nori  lotuliukas.gif

nesijaudinkit paskui akytes pasikeicia biggrin.gif juodukas dar laisvas mirksiukas.gif pilkutis kaip ir jau nea ax.gif ane sanzile? bigsmile.gif
Atsakyti