Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 12, 12:19)
nėštumo pradžioj? man žinok nieko, net menamų mmm nejutau tik speneliai jautrūs buvo, pilvas ramus,bet tie spazmai nėštumo metu yra normalu. Prieš gerdama bet kokią tabletę dabar jau tarkis su gine, jei gali pasiimk mobilų jos. Magnį aš gėriau kai ginė 12sav pamatė spazmus per echo, aš nieko nejutau dar.

aha, nėštumo pradžioje. kaip keista apie tai rašyti.... blush2.gif pagal Kristinukės skaičiuoklę man šiandien 4 sav ir 1 d. ax.gif

ginius tai Latvijoje, čia dar nėjau. nueisiu po vizito į LV.
na, manau, vitaminai tai neturėtų nieko blogo daryti. tuo labiau, kad iki tol negėriau JOKIŲ vitaminų, tik folį.. kada prisimindavau.

mergaitės, dėl ivf. man irgi atrodė, nepasiekiama, neįmanoma. niekada to nebus....
nepasiduokit sunkioms mintims. patikėkit suprantu kaip jaučiatės.
jei neparašau, tai nereiškia, kad jūsų nepalaikau.

imkit visos kiek tik reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 12, 12:37)
aha, nėštumo pradžioje. kaip keista apie tai rašyti....  blush2.gif pagal Kristinukės skaičiuoklę man šiandien 4 sav ir 1 d.  ax.gif

ginius tai Latvijoje, čia dar nėjau. nueisiu po vizito į LV.
na, manau, vitaminai tai neturėtų nieko blogo daryti. tuo labiau, kad iki tol negėriau JOKIŲ vitaminų, tik folį.. kada prisimindavau.

Folį gerk, jei turi galimybę parašyk į LV. Pas ginę iki 7-8sav širdutės nematys, tik gemaliuką gimdoje. Šiaip ramiau gyvenk, vandenuko gerk. Ir stebėk jei kartosis mėšlungis kojose tai tikėtina ir gimda spazmuoja, sakyk iš karto, arba net pasižymėk kada ir kiek traukia. nepervark vaikščiodama ir pan
Atsakyti
Lauraz
jahooo assa.gif kokie faini namučiai smile.gif ačiū ax.gif
o jau katukų fainumas wink.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 12, 13:21)
as tai planuoju kita men  nestuke.gif  lotuliukas.gif tad ir tau paskubet reik mirksiukas.gif gal net ND tom paciom dienom atlikinesim assa.gif kad tikrai gimdyt keliautumem uz rankuciu friends.gif
as tai apie IVF negalvoju, no money rolleyes.gif bet taupysim..vakar su Mb kalbejau, klausiau ar bent vienam bandymui taupysim, tai atsake teigiamai...o tu kada startuot palnuotum su IVF, jei pribres reikalas aisku..

Mes taip pat apie IVF pagalvojam..na kol kas tai tam pinigėlių neturim, bet taupysim smile.gif Žinoma tikimės jog iki to laiko gal ir taip pavyks ką suorganizuoti biggrin.gif
O dėl nd tai greičiausiai ir aš panašiu laiku kaip ir jūs darbuosiuos lotuliukas.gif
pas mane ciklas sutrumpėjęs, tai dėl to mm dar tik bus, ber ov panašiai sulauksim smile.gif
Tiesa, man nuo pačių didžiausių skausmų padeda nimesilis(perku tabletėmis, nes lengviau išgerti ir pigiau gaunasi). Vadinasi coxtral arba aponil. Tik nežinau ar teisingai pavadinimus surašiau, bet tariasi taip. Pati puikiai suprantu, jog tai labai negeras vaistas..dėja tik jis vienintelis man padeda.
Visom geros dienelės ax.gif

Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2011 11 12, 13:37)
Na as ana cikla turejau tokia idee fix - ND ne reciau nei kas antra diena, na, kad tikrai nepraziopsot tos O, nors manau, kad tiksliai zinau, kada ji buvo... si men irgi tokie planai smile.gif ir malonu, ir sveika, ir vyro nuotaika visada puiki, silkinis pasidare  thumbup.gif

Maniškis taip pat šilkinis lotuliukas.gif įsivaizduok, kazdien grįžęs čiumpa mano ot pasižiūri ir nutaikęs progą kimba į darbą lotuliukas.gif praktiškai pagal tokį tempą ot galima nebedaryti biggrin.gif
vieną dieną net pasijuokiau, jog jam tarsi kas kokį papildomą varikliuką įstatė biggrin.gif
o jis man papastai atsakė, kad labai nori ir žmonos ir leliuko.. ax.gif
tai gi teko visas pesimistines nuotaikas šalin nustumti ax.gif
Atsakyti
stryga,amarok, kad mano MB but toks aktyvus sitam reikale biggrin.gif gal apsimainom vyrais kokiam menesiui lotuliukas.gif juokauju aisku. oi tas mano mylimas vyrelis...gal kokiu zoleliu yra pakelt upui lotuliukas.gif kazkada girdejau, kad riesuto lapu arbata gerai nuteikia lotuliukas.gif tik kad jau turbut visi lapai nukrite ir supuve, neverta begt miskan irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 12 lapkričio 2011 - 16:44
QUOTE(kokyte @ 2011 11 12, 11:52)
Lauraz grazus tavo darbai, o katineliai tai isvis  thumbup.gif Bus smagu kai prades dukti  biggrin.gif

itariu kad mano geles ir uzuolaidos kentes biggrin.gif
QUOTE(stryga @ 2011 11 12, 12:06)
Man tai grazuoles visu grazumu... Vakar vakare dar nuvaziavom i Senukus, galvojau, issirinksim siokiu tokiu dalykeliu remontui, bet kur tau, atvaziavom, prasidejo skausmo priepuolis, vaistai truputi apramino - siaip ne taip iskeblinau is tualeto kabinos ir tiesiu taikymu namo i lova... Siandien vaistu prisirijusi, bet judu krutu is leto, padirbesiu truputuka ir i silta lovyte... Na o kita pirmadieni issiruosiau pas vaisingumo speca, gana laukti, reikia profesionalaus patarimo, ka daryti su ta mano diagnoze.

strygut, o tau nuo mmm cia taip? g.gif nes jei ne galima butu itarti cista kokia g.gif nes tie skausmai labai idomus g.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 12, 12:17)
aciu Laurut, kad pastatei mums naujus didelius ir erdvius namucius 4u.gif  labai grazus tavo katineliai wub.gif  jau tooookios mielybes, kad negaliu...O kaip tu pati noretum? Kad MB isvaziuotu ir paliktu tave trumpam ar ne? kazkoks juodas periodas..bet po tokiu juodu skyliu kaip taisykle visad buna prasviesejimas..tikrai...
pertauka? ar gert toliau? sakau gal del ju poveikio man ner tepliojimu..

man noretusi, kad jis bent kiek suprastu kaip man sunku ir paguostu rolleyes.gif gal ir poilsis butu neblogai ax.gif

o ginekol zinok manau, kad reiketu vartoti kaip ir vienasale g.gif 2 savaites geri viena savaite pertrauka, arba 2 men geri 1 men pertrauka..nors as tik su vienasale susidurus esu g.gif manau jei Ice Tea apsireikstu tai ji tikrai tau pasakytu tiksliau del ginekol arba gali jai i a.z parasyt ax.gif ji man atrodo tikrai su tuo susidurus mirksiukas.gif

skelbiu konkursa bigsmile.gif kas pastos greiciausiai pazadu nunerti kokia grazia smulkmenele jusu maziukui bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 17:44)
skelbiu konkursa bigsmile.gif kas pastos greiciausiai pazadu nunerti kokia grazia smulkmenele jusu maziukui bigsmile.gif  blush2.gif

oi kaip fainiai lauraz , noreciau blush2.gif tikekimes kad kaledos stebuklu metas ir musu su pilvukais bus daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 17:44)
o ginekol zinok manau, kad reiketu vartoti kaip ir vienasale g.gif 2 savaites geri viena savaite pertrauka, arba 2 men geri 1 men pertrauka..nors as tik su vienasale susidurus esu g.gif manau jei Ice Tea apsireikstu tai ji tikrai tau pasakytu tiksliau del ginekol arba gali jai i a.z parasyt ax.gif ji man atrodo tikrai su tuo susidurus mirksiukas.gif

skelbiu konkursa bigsmile.gif kas pastos greiciausiai pazadu nunerti kokia grazia smulkmenele jusu maziukui bigsmile.gif  blush2.gif

Aciu 4u.gif Pabandysiu susisiekt su Ice Tea, o jei nepavyks, tai gersium pagal tave.
O konkursas vertas demesio...reiks stengtis smile.gif kaip as noreciau tep moket..gaila tu kauniete..imciau nerimo pamokas pas tave mirksiukas.gif o del MB tai isivaizduoju..juk taip norisi , kad but zmogutis su kuriuo pasitart, pakalbet, pasiguost...aisku kiekviena mes skirtingos..vienos silpnesnes, kitos stipresnes...as tai skystalas..visiskas lotuliukas.gif man kaip oro reik antros puses palaikymo...o tu man tokia stirpi atrodai..kaip boba su kausais lotuliukas.gif rimtai...gal klystu..bet pavydziu tos tvirtybes, kuria tu spinduliuoji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 12 lapkričio 2011 - 17:56
QUOTE(Amarok @ 2011 11 12, 12:55)
Tiesa, man nuo pačių didžiausių skausmų padeda nimesilis. Vadinasi coxtral arba aponil.

Aponil yra tas pat kas Nimesil tik pirmasis gerokai pigesnis, BET... pyk nepyk, nu negaliu pakęst kai skausmo (arba kai kas peršalimo) malšinimui yra geriamas vaistas kuris skirtas uždegimui ir tik tada skausmui malšinti, beje jei atidžiau paskaitysi Aponil informacinį lapelį ten bent jau buvo rašoma, kad negalima jo bandant pastoti. Žinau nes pati dantukus gydžiau ir man draugas juos paskyrė o aš jam bumbėjau kad vaiką planuojam o jis čia skiria visokius. Vistik pažiūrėkit ką geiat, ir tuos nuskausminamuosius keiskit, nes priprasit, nebeveiks.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 12, 17:43)
gal kokiu zoleliu yra pakelt upui lotuliukas.gif kazkada girdejau, kad riesuto lapu arbata gerai nuteikia lotuliukas.gif  tik kad jau turbut visi lapai nukrite ir supuve, neverta begt miskan irnesakyk.gif

tikrai yra zoleliu visokiu tik pasidometi reikia mirksiukas.gif

siguliui pritariu del nemisil...as tai irgi ju nemegstu gal ir gerai nuima skausma bet jis tikrai smogia ir kepenims, as tai renkuosi ibuprofena 600 jis nebrangus lapelis apie 3lt suvirs kainuoja ir man atrodo geresnis nei nemisilis bent jau kenksmingumo atzvilgiu

virsiu moliugu uogiene idomu kas man ten gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 18:57)
tikrai yra zoleliu visokiu tik pasidometi reikia mirksiukas.gif
atrodo geresnis nei nemisilis bent jau kenksmingumo atzvilgiu

virsiu moliugu uogiene idomu kas man ten gausis biggrin.gif

wub.gif kaip skanu turetu gautis...as po vakar ir snd nevalgiadienio praryciau bet ka..o cia uogiene... wub.gif ant skrudintos duonytes...oi net seile tysta...aisku nusimato, kad po darbo keliausiu i parde, tai jau matau kokiu suduku alkana budama prisirinksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 12, 19:01)
wub.gif kaip skanu turetu gautis...as po vakar ir snd nevalgiadienio praryciau bet ka..o cia uogiene... wub.gif ant skrudintos duonytes...oi net seile tysta...aisku nusimato, kad po darbo keliausiu i parde, tai jau matau kokiu suduku alkana budama prisirinksiu doh.gif

o cia kas per nevalgiadieniai? g.gif man irgi buna taip kad jau kai valgyt noriu tai prisirenku visko visko o paskui parejus kapoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 12, 19:09)
o cia kas per nevalgiadieniai? g.gif man irgi buna taip kad jau kai valgyt noriu tai prisirenku visko visko o paskui parejus kapoju bigsmile.gif

ne savo noru-nebark smile.gif migrena buvo..tai viska ka suvalgau-i kanalizacija nuo to skausmo doh.gif va snd jau apsiramino..tai grizus suvalgysiu kalnus rolleyes.gif tai as ir jauciu jau prisirinksiu visko visko smile.gif ir visa vakara valgysiu i sveikata smile.gif ir apie ta tavo uogiene vidar galvoju lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti