Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 17:50)
man irgi wub.gif tik patvirtino, kad kiekviena turim savo sansa..kad tikrai buna stebuklai..
as tai siandien visa diena nei siokia nei tokia..tvarkydamasi nuzliumbiau posma doh.gif  dabar jau geriau...vegeles zinia suteike vilties wub.gif

console.gif išauš ir mūsų diena wub.gif

man jau pabodo lovoje vartytis. Visokios mintys durnos į galvą lenda nuo neturėjimo ką veikti. doh.gif Ir temperatūra nė trupučio nekrenta, teraflu naktinį išgėriau, jokio poveikio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 21, 18:53)
console.gif išauš ir mūsų diena  wub.gif

man jau pabodo lovoje vartytis. Visokios mintys durnos į galvą lenda nuo neturėjimo ką veikti.  doh.gif Ir temperatūra nė trupučio nekrenta, teraflu naktinį išgėriau, jokio poveikio  unsure.gif

reik tiket, kad isaus..but faina pratest sita draugiska bendravima nestuke.gif temoj wub.gif blyn tai ko tas brudas nekrenta g.gif isvis kokio paprasto paracetamolio kalk pora tableciu..
as tai ruosiu vista su slyvim dziovintom ir graikiskais riesutais..zesiu kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

Sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 17:59)
as tai ruosiu vista su slyvim dziovintom ir graikiskais riesutais..zesiu kas gausis g.gif

mmm, skaniai skamba thumbup.gif

mano šeimynai teks tenkintis mano darytais koldūnais, ir tai teks patiems išsivirti, nes aš įiandien iš lovos taip ir neišlipau, kai parėjau iš darbo. cool.gif

Dukrytė mano man pietus šiandien darė iš mokyklos parėjus. sako: tu gulėk, aš tave paslaugysiu". Ir atnešė dripsnių su pienu tongue.gif

Irmučiuk, žiūriu jau tave vejuosi pagal plepumą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 21 lapkričio 2011 - 18:09
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 10:46)
kazkokios durnos nuotaikos pas mane...gal kad oras toks slegiantis... unsure.gif

aha pas mane irgi doh.gif dar snd maciau kai nutrenke zmogu per pereja einant doh.gif sokas toks lengvas buvo blink.gif siaubas doh.gif

QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

o ko db taip tyliai bigsmile.gif juk nerealios naujienos bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif db lauksim naujienu su HCG tyrimukais bigsmile.gif

sanzile, klausyk, o kaip tau su viduriais? g.gif gal tau viduriukai uzkieteje delto ir skauda tau pilvini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 19:15)
aha pas mane irgi doh.gif dar snd maciau kai nutrenke zmogu per pereja einant doh.gif sokas toks lengvas buvo blink.gif siaubas doh.gif

nu manau kad sokas..o tai stipriai?net per pereja baisu eit...ot vairuotojai tolerantiski pestiesiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 19:16)
nu manau kad sokas..o tai stipriai?net per pereja baisu eit...ot vairuotojai tolerantiski pestiesiems doh.gif

na kiek maciau tai zmogelis nejudejo unsure.gif gal be samones buvo unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 19:23)
na kiek maciau tai zmogelis nejudejo unsure.gif gal be samones buvo unsure.gif  g.gif

na tikekimes, kad viskas jam gerai bus..atsipirks kokiu isgasciu ir smegenu sutrankimu...kaip tavo savijauta?kada difo antra doze laukia?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 18:15)
sanzile, klausyk, o kaip tau su viduriais? g.gif gal tau viduriukai uzkieteje delto ir skauda tau pilvini? g.gif

Tai tame ir esme, kad lyg viskas normalu g.gif Jokiu kietejimu smile.gif Manes klause to paties, kai buvau klinikose.
Tik pastebejau, kad nuo hormonu (kai geriau) ir KT, kazkas truputi kitaip (su struktura biggrin.gif ) ot kalbam- be tabu! biggrin.gif
Va, dabar nugaroj skausmas g.gif
Kaip atsibodo, JUODAI! bash.gif

O diena siandien beveik visiems susikta biggrin.gif
Su vyru nekalbu, verkti noriu!

As jau du kartus esu maciusi mirstanti zmogu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 21 lapkričio 2011 - 18:35
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 21, 19:27)
na tikekimes, kad viskas jam gerai bus..atsipirks kokiu isgasciu ir smegenu sutrankimu...kaip tavo savijauta?kada difo antra doze laukia?

snd puikiai, tik vat tos nuotaikos matyt ir nuo difo ir nuo tokios susi oro tokios niurios ax.gif

dar norejau mergaiciu paklaust kas naudojo difa, ji reikia leistis kas 28 dienas, tai man toks klausimas iskilo o kita doze leistis ta 28 diena ar 29 g.gif g.gif

laukia laukia dar doziuke, bet manyciau organizmas pristaikys tai nebus tokiu slykstuku pozymiu ax.gif idomu ar sirgsiu db ar nea g.gif

sanzile, o gal tau kokios saaugos g.gif nes ju per echo kiek zinau nemato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 21 lapkričio 2011 - 18:35
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 18:33)
sanzile, o gal tau kokios saaugos g.gif  nes ju per echo kiek zinau nemato g.gif

Sakai? g.gif g.gif Tik dabar pasireiskia..? g.gif
Na, kazkaip abejociau..
Gal zarnyne kazkas negerai unsure.gif

O sakykit, jeigu gimdos ar kiausides uzdegimas, galima pamatyti is kraujo tyrimo??
Gal man reikia kokius tepinelius pasidaryti..
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 21, 18:38)
O sakykit, jeigu gimdos ar kiausides uzdegimas, galima pamatyti is kraujo tyrimo??
Gal man reikia kokius tepinelius pasidaryti..

Man kai buvo gimdos uždegimas, kraujo tyrimas rodė, kad uždegimas yra. Bet tepinėlis irgi buvo būtinas. Nes tik jis parodo kas konkrečiai yra.
Atsakyti