Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

thumbup.gif 4u.gif wub.gif SUPER thumbup.gif
Dar tyliai, bet kuzdu i ausi, kad sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 17:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif  wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

thumbup.gif truputi lotuliukas.gif, cia taip nebuna, arba nestuke.gif arba ne biggrin.gif
SVEIKINIMAI clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 15:41)

Kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif Pagaliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rodos mūsų temutė darosi vaisinga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:41)

thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif DIDZIAUSI SVEIKINIMAI!
Atsakyti
wub.gif aciu mano brangiosios... viskas dar taip trapu ir neitiketina... rytoj pg plana einu pas gine, ziuresim kaip ten kas... kazkaip labai jau pilva maudzia...
PS: rasiau "truputi nescia" ant bajerio, kazkoks ale anekdotas buvo.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 21, 15:46)
Bet kai jau pries miega istraukiau kalendori su menulio fazem, MB pasake gana  doh.gif  biggrin.gif

uzsizvengiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 15:41)
hmmm...o as atrodo esu truputi  nestuke.gif   wub.gif sdn du testai ryskius II parode  blush-anim-cl.gif

Ooooo.. wub.gif blush2.gif

O cia natural ar IUI?
(man podaugybine narkozine skleroze)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 21 lapkričio 2011 - 16:52
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 17:41)

sveikinu, kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 21, 16:58)
wub.gif aciu mano brangiosios... viskas dar taip trapu ir neitiketina... rytoj pg plana einu pas gine, ziuresim kaip ten kas... kazkaip labai jau pilva maudzia...
PS: rasiau "truputi nescia" ant bajerio, kazkoks ale anekdotas buvo.. tongue.gif

vegele..eina sau kaip puiku..nerealiai dziaugiuosi..pagaliau..juk sakiau, kad tie pamaudenimai i gera wub.gif negaliu patiketi..tikrai pagaliau vaisinga sita temele darosi..suuuuuuuper wub.gif na kuri dabar sekanti?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 21, 17:46)
Kaip viskas pazistama...irgi ta kelia praejom  biggrin.gif Bet kai jau pries miega istraukiau kalendori su menulio fazem, MB pasake gana  doh.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

o tai kurios menulio fazes tinkamos? as dar tos stadijos nepraejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vegele, juk fantastiškos naujienos ir tu tai taip ramiai sakai doh.gif , nugi reikia rėkti, kad tu labai labai nėščia!!!!!!!!!!!!!!valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kaip nuotaiką pakėlė man vegelės žinia wub.gif wub.gif wub.gif Tikėkimės ji mums pavirusuos kaip reikiant, ir visos tuoj užsikrėsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 21, 18:46)
Kaip nuotaiką pakėlė man vegelės žinia  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tikėkimės ji mums pavirusuos kaip reikiant, ir visos tuoj užsikrėsim  bigsmile.gif

man irgi wub.gif tik patvirtino, kad kiekviena turim savo sansa..kad tikrai buna stebuklai..
as tai siandien visa diena nei siokia nei tokia..tvarkydamasi nuzliumbiau posma doh.gif dabar jau geriau...vegeles zinia suteike vilties wub.gif
Atsakyti