aciu mano brangiosios... viskas dar taip trapu ir neitiketina... rytoj pg plana einu pas gine, ziuresim kaip ten kas... kazkaip labai jau pilva maudzia... PS: rasiau "truputi nescia" ant bajerio, kazkoks ale anekdotas buvo..
O cia natural ar IUI? (man podaugybine narkozine skleroze)
Norisi, taip norisi pazvelgt i ateiti pro duru plysi. Tegul tos durys priveria pirstus, tegul is skausmo staugtum...vistiek, zinotumei, kas bus ir ko nebus- to nebelauktum...
aciu mano brangiosios... viskas dar taip trapu ir neitiketina... rytoj pg plana einu pas gine, ziuresim kaip ten kas... kazkaip labai jau pilva maudzia...
PS: rasiau "truputi nescia" ant bajerio, kazkoks ale anekdotas buvo..
vegele..eina sau kaip puiku..nerealiai dziaugiuosi..pagaliau..juk sakiau, kad tie pamaudenimai i gera negaliu patiketi..tikrai pagaliau vaisinga sita temele darosi..suuuuuuuper na kuri dabar sekanti?
vegele, juk fantastiškos naujienos ir tu tai taip ramiai sakai , nugi reikia rėkti, kad tu labai labai nėščia!!!!!!!!!!!!!!valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
man irgi tik patvirtino, kad kiekviena turim savo sansa..kad tikrai buna stebuklai..
as tai siandien visa diena nei siokia nei tokia..tvarkydamasi nuzliumbiau posma dabar jau geriau...vegeles zinia suteike vilties