Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(malvina @ 2011 11 20, 14:13)

malvina, o jau gal buvai pas vaisingumo spec ar dar atidedi susitikima kitam ciklui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 11 20, 16:19)
ziuriu mazakraujyste su endo labai susijusi, as turiu endo 4 stadija ir mazakraujyste jau senokai, man labai patiko ferrofolgamma (ar kazkaip panasiai rasosi), nuo siu vaistu nepykina ir labai gera sudetis, galima gan greitai pasikelti hemoglobina.

vat vat, aš kažkada šias tabletes gėriau, kurios ir pagelbėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 20, 17:23)
malvina, o jau gal buvai pas vaisingumo spec ar dar atidedi susitikima kitam ciklui blush2.gif

labutis, sheila, buvau jau. kadangi mes po LP saziningai dirbam tik 3 menesius, o pries metus buvau pastojusi, man liepe dar 4-6 menesius darbuotis naturaliai. israse bromukriptino ir nezinau, ar tai sutapimas ar siu vaistu pasekme, sian pamaciau tiek vaisingu gleiviu, kiek nemaciau jau puse metu thumbup.gif
taigi, dirbam dirbam blush2.gif
kaip tau sekasi, buvai jau pas S?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 20, 18:21)
labutis, sheila, buvau jau. kadangi mes po LP saziningai dirbam tik 3 menesius, o pries metus buvau pastojusi, man liepe dar 4-6 menesius darbuotis naturaliai. israse bromukriptino ir nezinau, ar tai sutapimas ar siu vaistu pasekme, sian pamaciau tiek vaisingu gleiviu, kiek nemaciau jau puse metu thumbup.gif
taigi, dirbam dirbam blush2.gif
kaip tau sekasi, buvai jau pas S?

na matai pasitaret su spec. ir dabar ramiau thumbup.gif . as nebuvau uzfiksavus, kad tu buvai pastojus blush2.gif na o as buvau. jau buvau rasius , kad mate kazkoki seseli ekoshopu , tai itaria gal polipas doh.gif , na dabar reiks 3 cd atvaziuot sake bus aiskiai matoma ar yra ar ne. jei bus tada histeroskopija laukia. klausiau kitu mergaiciu, kurios pas ja daresi, sake operacija su narkoze tai biski nerimauju doh.gif . bet gal dar nepasitvirtins ir pati S sake neprisigalvoti. mate foli tad liepe darbuotis, nes kaip tik ant vaisingu dienu atvaziavus buvau, na o daugiau kaip ir nieko. sake jei viskas gerai bus pradesim stimuliacija, bet dabar galvoju gal naturaliam cikle reik IUI pabandyt, ai kai nuvaziuosiu, tai ir tarsimes, ka darom g.gif .
na matai videlto israse bromokriptino, kiek pamenu nedaug jo pas tave buvo. g.gif bet matai jai prolaktino buvo daugiau tai ir ovuliacija pristabdo. tad kai pradejai gerti ir pasirode ryskesni O simptomai turbut. mirksiukas.gif na o as del prolaktino esu uzsirasius pa endokrinologa, ziuresiu ka jis snekes. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 20 lapkričio 2011 - 18:33
mergaitės, kas išsirašinėjo kompensuojamų vaitų pasą, per kiek laiko jį galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 20, 21:20)
mergaitės, kas išsirašinėjo kompensuojamų vaitų pasą, per kiek laiko jį galima gauti?

kompensuojamu vaistu pasas padaromas per kokias 3 min..jie tik paziuri tavo darustuma sistemoje, atspauzdina duomenis ant lipnaus lapelio ir priklijuoja i ta pasa.
Klausk poliklinikoj registraturoj kur pas juos ta pasa galima issirasyti. Tau tereikes prasymo lape pasirasyti. pati prasyma paprastai darbuotoja uzpildo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 20 lapkričio 2011 - 20:54
kazi kaip musu nestukes laikosi, kaip jauciasi, mazai besilanko pas mus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 11 20, 15:23]
negirdejau, kad endo itakotu mazakraujystes atsiradima g.gif
[/quote

itakoja ir dar kaip - kas turi endo, pas ta dazniausiai labai gausios mmm, tai vienas is ligos pozymiu, negydant endo taip ir atsiranda mazakraujyste
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 20, 17:21)
israse bromukriptino ir nezinau, ar tai sutapimas ar siu vaistu pasekme, sian pamaciau tiek vaisingu gleiviu,

gali būt, gi PRL mažinamas, viskas geriau vyksta mirksiukas.gif

QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 11 20, 22:03)
itakoja ir dar kaip - kas turi endo, pas ta dazniausiai labai gausios mmm, tai vienas is ligos pozymiu, negydant endo taip ir atsiranda mazakraujyste

jei mmm gausios tai kraujas blogas. taip. bet nebūtinai prie endo. mano mmm su endo gausios nebuvo (nors taip įsivaizduodavau) kaip kad kitoms, jos tik skausmingos. o mažakraujystę jau turėjau kai dar mmm nesirgau nuo 9 metų doh.gif

Sanzile, gerdama tas tabletes ar kitą košę išgerk sulčių, nes vit.C padeda pasisavint geležį.
Atsakyti
labas rytelis, kaip pirmadienines nuotaikos? smile.gif
Sanzile dziaqugios, kad jokiu blogybiu tau nerado, gaudyk 4u.gif
mano draugelka nuo paauglystes mazakraujiste turi, kokiu tyrimu tik nedarius, pas ka tik nesikonsultavus ir ko tik neisbandzius, kad pakelt Hb... vienintelis floradixas (skysta gelezis) ja gelbeja.
Atsakyti
[quote=Afrikiete7,2011 11 20, 23:03]
[quote=lauraz5,2011 11 20, 15:23]
negirdejau, kad endo itakotu mazakraujystes atsiradima g.gif
[/quote

[/quote]

netiesa, tai vienetų istorijos, o ne faktas. mano mm labai gausios, o kraujas labai stiprus, net po sunkiausios ligos. o endo neišgydysi, taip kad.....
Atsakyti
Labas rytas
sanzile gerai kad nieko nerado, cia tau uz skausmus ir kantrybe 4u.gif O gyd. kaip nors paaskino skausmo priezasti g.gif
QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 11 20, 17:19)
ziuriu mazakraujyste su endo labai susijusi, as turiu endo 4 stadija ir mazakraujyste jau senokai, man labai patiko ferrofolgamma (ar kazkaip panasiai rasosi), nuo siu vaistu nepykina ir labai gera sudetis, galima gan greitai pasikelti hemoglobina.

Turejau III st., dabar I st. mmm visa laika gausios, bet hemoglobinas labai aukstas, nors mano svoris vos siekia 50 kg
Viena karta gyd. net pajuokavo- ar tikrai mano kraujo tyrimas biggrin.gif Is sunus mano smulkutis, bet hemoglobinas aukstas. Nemanau kad mazakraujyste susieja su endo g.gif
Ir as labai noriu dar drakoniuko wub.gif , MB drakonu metais gime...
Atsakyti