Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(stryga @ 2011 11 19, 17:12)
Sanzile, kaip dziaugiuosi, kad tau nerado bjaurybiu jokiu! Na o visa kita kaip nors susitvarkys, svarbu peiliai kol kas negresia  thumbup.gif

Taip Stryga, svarbiausia peiliu niekas negalanda! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 19, 17:40)
dabar pailsek ir pamiegok, jauciu visa isvargus  4u.gif

Nu pavargus, tai ziauriai, galva plesia, kad nusisauti norisi, pamiegojau ir vistiek tas pats doh.gif Eisiu citramono gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 19, 13:55)
O tau nebuvo, kad sudurtu nuo staigaus judesio?

ne.man ir su ana tik pamausdavo, silpnai, neįkyriai

QUOTE(sanzile @ 2011 11 19, 15:19)
Bloga naujiena tik ta, kad suku link mazakraujystes. Gal zinote kokius nors naturalius produktus su kuriais galeciau kraujuka pasigerinti? rolleyes.gif

amway kramtomosios geležies tabletės
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 19, 22:26)
amway kramtomosios geležies tabletės

Na va, kaip tik turiu drauge, kuri prekiauja amway smile.gif
Atsakyti
labas rytas suratytas 4u.gif

snd teko vel ieskot kameroj vietos nes dar mama atvilko mesos rolleyes.gif zodziu sparniuku kokius 3 kg turiu krutineles gal 7, ir dar ten kazkokiu mesgaliu...tad iki kaledu nereiks jau lenkuosna vaziuot blush2.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 19, 17:33)
*  mes su tavo kukulakiu dabar labai i pora tinkam lotuliukas.gif 
**O del ko tas svoris? ar savaime auga, ar difas padidina apetita ir svoris auga del to, kad daugiau valgai? Blyn jei reiks difo ir svoris man dides, tai neturesiu ka rengtis blink.gif o plaukai kaip? Girdejau, kad nuo jo plaukai slenka..va ju tai man butu labiausiai gaila.. nu bet ko tik nepadarysi del nestuke.gif  ir plikai nusiskusciau

* thumbup.gif
** svoris auga del difo todel, kad hormonai reguliuoja ir svori ir sudejima, paziurekit kitos moteros stambokos buna kai joms su hormonais buna negerai, ypac su tostesteronu, arba kai menopauze prasideda juk irgi reikia labai priziuret svori..o juk as kaip ir menopauzininke pasidariau ir pas mane organizmas jautriai i viska reaguoja.
del plauku nepastebejau...gal tik kad plaukuotumas kiek padidejo g.gif plaukai tai neslenka schmoll.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 19, 19:22)
na, kol kas nesijaučiu esanti nėščia.
o pažiūrėjau kieno kiti metai, tai panašu, kad turėsim drakoniukus/-ą.  biggrin.gif
tai palinkėsiu ir jums drakoniukų  4u.gif

puikios naujienos bigsmile.gif ziuriu kazkaip daugiskaita sneki tikiuosi, kad taip ir bus bigsmile.gif biggrin.gif bus du mazi isdyke drakosiukai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif))

man sis savaitgalis prastas labai. turiu vaduoti viena zmogu, tad dirbau ir vakar, ir siandien. tai be iseiginiu... o ryt sunki diena laukia, pristatymai, tai dar namie prie kompo sedziu ir skaiciuoju. namai netvarkyti... ir dar krutine skauda be proto, pilva maudzia... sorry, pasiguodziau.
Atsakyti
varsiuke, mergyte, laikykis 4u.gif

zinau, kad nieko paguodziancio nepasakysiu, bet darbas zmogu puosia, svarbiausia nesinervink ir galvok, kad viska tu suspesi o jei ir nesuspesi namai nesugrius, svarbiausia nesinervik, man padeda tada ir visur speju ir nervai atsipalaiduoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 20, 10:10)
Labas rytas. smile.gif))

man sis savaitgalis prastas labai. turiu vaduoti viena zmogu, tad dirbau ir vakar, ir siandien. tai be iseiginiu... o ryt sunki diena laukia, pristatymai, tai dar namie prie kompo sedziu ir skaiciuoju. namai netvarkyti... ir dar krutine skauda be proto, pilva maudzia... sorry, pasiguodziau.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 19, 17:57)
laba  4u.gif

sanzile, kai man buvo didelių su mažakraujyste, gėriau kažkokias tabletes lyg feroglobin... nepamenu jau.
bet labiausiai padėjo, tokia košė makalošė... anytėlė prikrovė visokių gėrybių teliko pačiai pasiruošti, kiek pamenu tai :burokėliai (aišku žali), morkos, spanguolės ir berods obuoliai. man atrodo dar medaus dėjau. šiaip liepė gerti tą skystį, bet aš kabinau šaukštais tą makalošę. padėjo. greičiau nei tablietkos.

kažkaip paskaitau, bet pasisakyti ir nebedrąsu kažkodėl....  ax.gif

sėkmės visoms  4u.gif

dar reiketu brendzio ipilti, nes suaugusiuju organizmas sunkiai pasisavina gelezi is burokeliu, alkoholis palengvina ta procesa 4u.gif
ir kuri laika pries ir po to nevalgyti pieno produktu, nes pienas sunkina gelezies pasisavinima 4u.gif
Atsakyti
Na štai jau namie 4u.gif

Dabar arbatos puodą karštos griusiu į lovą, ir pabaiginėsiu savo ataskaitas. Tik bėda, žiauriai užkimo balsas, vos vos kalbu. O ryt pristatymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 20, 15:31)
Na štai jau namie  4u.gif

Dabar arbatos puodą karštos griusiu į lovą, ir pabaiginėsiu savo ataskaitas. Tik bėda, žiauriai užkimo balsas, vos vos kalbu. O ryt pristatymas  doh.gif

laikykis tikrai sunki savaite 4u.gif
Atsakyti
ziuriu mazakraujyste su endo labai susijusi, as turiu endo 4 stadija ir mazakraujyste jau senokai, man labai patiko ferrofolgamma (ar kazkaip panasiai rasosi), nuo siu vaistu nepykina ir labai gera sudetis, galima gan greitai pasikelti hemoglobina.
Atsakyti
negirdejau, kad endo itakotu mazakraujystes atsiradima g.gif
Atsakyti