Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 11 19, 16:19)
Bloga naujiena tik ta, kad suku link mazakraujystes. Gal zinote kokius nors naturalius produktus su kuriais galeciau kraujuka pasigerinti? rolleyes.gif

Beje, gavau barti nuo kiekvieno gyd., kad taip ilgai skausma kenciu. Turejau kreptis kur kas anksciau unsure.gif (nors mano atveju, tai koks gi skirtumas, vistiek nieko nerado)
4u.gif

super thumbup.gif kad ner jokiu cistu...valioooooooo 4u.gif o krauja laaabai gerina burokeliu sultys...nelabai skanu, bet...efektyvu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 19, 16:22)
Buvau nusižiūrėjus rūbelį konkretų, bet nuvažiavę neradom nieko iš tos firmos..greičiausiai iš prekybos išima per visokias akcijas, taą kam neapsimoka antkainio sumažinti. Tai gi greit apsisukom ir parlėkėm į namus  smile.gif

..tie diegimai kažkokia mistika ir man..tai užeina tai praeina  g.gif

tai aisku..nei vienas prekybos centras labdara neuzsiima...ziuri, kad tik jam is tu ispardavimu nauda butu..istraukia kokias uzsistovejusias prekes ir stumdo su akcija...uztat as niekad beveik ten ir neinu irnesakyk.gif
Atsakyti
Siaubas karsta.gif  ka tik sugrizau doh.gif
Aciu mergialytes, kad taip pergyvenot del manes, man labai malonu, kad turiu tokia palaikymo komanda wub.gif  4u.gif
Bet aciu Dievui, viskas gerai. Prabuvau iki dabar, per visus gyd. perejau, tyrimu milijonus padare.. nieko neberado doh.gif Svarbiausia nera cistu ir uzdegimo. Jei nesiliaus skaudeti, liepe atvaziuoti vel smile.gif

Bloga naujiena tik ta, kad suku link mazakraujystes. Gal zinote kokius nors naturalius produktus su kuriais galeciau kraujuka pasigerinti? rolleyes.gif

Beje, gavau barti nuo kiekvieno gyd., kad taip ilgai skausma kenciu. Turejau kreptis kur kas anksciau unsure.gif (nors mano atveju, tai koks gi skirtumas, vistiek nieko nerado)
4u.gif

4u.gif šaunu, jog bet tų zarazų nerado, tikiuosi tie skausmai liauis friends.gif
Kas dėl mažakraujystes, tai gal nežaisk su natūraliais produktais, o sugerk kokį lapelį ar geriau du geležies g.gif man prieš kokius 6 metus tą patį sakė. Tai po geležies kurso viskas atsistatė ir daugiau niekada dėl to problemų neturėjau. O geleležies kompleksų gamtoje nera tiek daug, jog greitai kraują atsatytum. Na, bet jei dar nėra labai prasta situacija, tai žinoma gali bandyti ir per mitybą atstatyti smile.gif
Džiaugiamės tavo sugrįžimu 4u.gif
Atsakyti
Siaubas karsta.gif  ka tik sugrizau doh.gif
Aciu mergialytes, kad taip pergyvenot del manes, man labai malonu, kad turiu tokia palaikymo komanda wub.gif  4u.gif
Bet aciu Dievui, viskas gerai. Prabuvau iki dabar, per visus gyd. perejau, tyrimu milijonus padare.. nieko neberado doh.gif Svarbiausia nera cistu ir uzdegimo. Jei nesiliaus skaudeti, liepe atvaziuoti vel smile.gif

4u.gif

O as jau buvau issgandus, kad pagulde tave tyrimams blink.gif
Svarbiausia nera cistu thumbup.gif thumbup.gif
O kas del mazakraujystes, tai valgyk daug daug mesos, burokeliu, spinatu, kepeneliu, vit C (padeda isisavinti geleziai). O geriausia tai nusipirkt tuos papildus ( gelezis + vit C ).
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 19, 15:30)
Džiaugiamės tavo sugrįžimu  4u.gif

wub.gif

Gal Tu ir teisi.. Teks gelezi gerti. Tik man nepatinka, kad pvz. nuo to sirupo dantys pajuoduoja. O mazakraujystei as jau linkus nuo senu laiku. Tai vis ziuriu atsistatau, o po kurio laiko vel krenta.

Irmuciuk
, burokelius labai megstu ir valgau tik jie gelezies, kiek zinau, mazai turi.. dry.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 11 19, 15:34)
O as jau buvau issgandus, kad pagulde tave tyrimams blink.gif
Svarbiausia nera cistu thumbup.gif  thumbup.gif
O kas del mazakraujystes, tai valgyk daug daug mesos, burokeliu, spinatu, kepeneliu, vit C (padeda isisavinti geleziai). O geriausia tai nusipirkt tuos papildus ( gelezis + vit C ).

Aciu labai, butinai nusipirksiu wub.gif Ir valgysiu kepeneles (su morku salotom) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 19 lapkričio 2011 - 15:36
laba 4u.gif

sanzile, kai man buvo didelių su mažakraujyste, gėriau kažkokias tabletes lyg feroglobin... nepamenu jau.
bet labiausiai padėjo, tokia košė makalošė... anytėlė prikrovė visokių gėrybių teliko pačiai pasiruošti, kiek pamenu tai :burokėliai (aišku žali), morkos, spanguolės ir berods obuoliai. man atrodo dar medaus dėjau. šiaip liepė gerti tą skystį, bet aš kabinau šaukštais tą makalošę. padėjo. greičiau nei tablietkos.

kažkaip paskaitau, bet pasisakyti ir nebedrąsu kažkodėl.... ax.gif

sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
sanzile
Aš tabletėmis gėriau..dėja pavadinimo nepamenu(tabletletė buvo tokios pailgos, truputį minkštu apvalkalu; tamsiai rudos per pusę su raudona spalva..)..bet vaistininkės turėtų žinoti g.gif kadangi seniai jau gėriau, tai sklerozisas įsimetė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 19 lapkričio 2011 - 16:01
sveikutes pleputes..

as reciau pasirodau, nes telefone nebeturiu interneto tai ir namie MB PC buna uzgules tai prisedu dazniausiai kai jis dirba...

snd vat lenkuos buvom tai neseniai tik gryzom, mesas susidejau i saldikli ax.gif

Del MB trumpinio kai buvau as zalia kazkada tai galvodavau, kad MB verciasi mano briedis biggrin.gif

sanzile aciu D kad viskas gerai, bet kvailiausia, kad nieko neranda doh.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 11:55)
mano sios mm truko tik 6 dienas thumbup.gif o ne 10 kaip seniau...

saule i mmm dienas neisiskaiciuoja tepliojimai...mmmm skaiciuojasi tik nuo normalaus pramusimo
QUOTE(tildushka @ 2011 11 18, 12:43)
Na maniškis tai tikrai suprato, ir tavasis supras. Kai pasidalini savo skausmu, baimėmis ir išgyvenimais kažkaip lengviau gyventi pasidaro smile.gif Ir visos bėdos ne tokios baisios atrodo mirksiukas.gif Turbūt dar ir dabar sėdėčiau ir žliumbčiau jei ne SM ir jūsų geros nuotaikos wub.gif

maniskis tai kai mane isgrudzia nuo kompo tai SM'e pamates mano katina ir vel sako tas kukulakis cia biggrin.gif

QUOTE(Afrikiete7 @ 2011 11 18, 14:27)
Na ir prajuokinai su MB biggrin.gif
Merginos pasidalinkite patirtimi kokius kontraceptikus jums israso gydytojai turint endo  g.gif

as geriau YAZ jos geros tuo , kas tarp pakuociu daroma tik 4 dienu pertrauka o ne 7 kaip kitose, tad ir endo nelieka laiko atsikvepti.

QUOTE(Amarok @ 2011 11 18, 22:37)
..nenoriu nusišnekėti  blush2.gif bet tokia montis šovė..prasti orai ir gal dėl to paskaudena..

as zinok pritarciau, juk nes issoreje buna kad skauda randus ar luzsius, sanarius tai naturalu, kad ir viduje tas pats 4u.gif

man ana diena tiek plese krutine ir jautri beproto buvo unsure.gif dar tokia niekad nebuvo, bet kaip gerai kad tik viena dienele....o siaip beveik visalaik jauciu difo poveiki...o jau apie svorio augima as net nekalbu doh.gif seniau niekaip nepriaugdavau stabiliai 50 buvo, o db i savaite po 1 kg doh.gif jau sia savaite link 56kg traukiu doh.gif

irmuciuk bet jau paveikslelis tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 19 lapkričio 2011 - 16:23
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 19, 17:21)
saule i mmm dienas neisiskaiciuoja tepliojimai...mmmm skaiciuojasi tik nuo normalaus pramusimo
man ana diena tiek plese krutine ir jautri beproto buvo unsure.gif dar tokia niekad nebuvo, bet kaip gerai kad tik viena dienele....o siaip beveik visalaik jauciu difo poveiki...o jau apie svorio augima as net nekalbu doh.gif seniau niekaip nepriaugdavau stabiliai 50 buvo, o db i savaite po 1 kg doh.gif jau sia savaite link 56kg traukiu doh.gif

irmuciuk bet jau paveikslelis tai nerealus thumbup.gif

aciu uz pagyras man tokiai visai graziai dabar blush2.gif 4u.gif mes su tavo kukulakiu dabar labai i pora tinkam lotuliukas.gif
Zinau del mm dienu..ne taip gal issireiskiau..norejau pasakyt, kad su visais patepimais po mm, viskas truko 6 dienas, o ne 10 kaip anksciau..
O del ko tas svoris? ar savaime auga, ar difas padidina apetita ir svoris auga del to, kad daugiau valgai? Blyn jei reiks difo ir svoris man dides, tai neturesiu ka rengtis blink.gif o plaukai kaip? Girdejau, kad nuo jo plaukai slenka..va ju tai man butu labiausiai gaila.. unsure.gif nu bet ko tik nepadarysi del nestuke.gif ir plikai nusiskusciau biggrin.gif
Atsakyti
Sanzile, kaip dziaugiuosi, kad tau nerado bjaurybiu jokiu! Na o visa kita kaip nors susitvarkys, svarbu peiliai kol kas negresia thumbup.gif
Atsakyti
Sanzile, tikrai labai faina, kad nieko nerado ir tyrimus padare clap.gif na o svarbiausia, kad kad jokiu cistu nera , labai super dabar pailsek ir pamiegok, jauciu visa isvargus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 19, 15:57)

bet labiausiai padėjo, tokia košė makalošė... anytėlė prikrovė visokių gėrybių teliko pačiai pasiruošti, kiek pamenu tai :burokėliai (aišku žali), morkos, spanguolės ir berods obuoliai. man atrodo dar medaus dėjau. šiaip liepė gerti tą skystį, bet aš kabinau šaukštais tą makalošę. padėjo. greičiau nei tablietkos.

Va va, as apie sia kose ir kalbejau ir laukiau is jusu recepto biggrin.gif Aciu pasislepusi hi.gif

Kaip laikaisi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 19, 15:59)
sanzile
Aš tabletėmis gėriau..dėja pavadinimo nepamenu(tabletletė buvo tokios pailgos, truputį minkštu apvalkalu; tamsiai rudos per pusę su raudona spalva..)..

Nu ziuresim, as esu gerusi tik sirupa, tai kaip sakiau, dantys juodi buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 19 lapkričio 2011 - 18:08
QUOTE(sanzile @ 2011 11 19, 18:07)
Va va, as apie sia kose ir kalbejau ir laukiau is jusu recepto biggrin.gif Aciu pasislepusi hi.gif

Kaip laikaisi? mirksiukas.gif

nėr už ką. bet žinok, tikslios sudėties tos "košės" nepamenu, bet man atrodo, kad viską paminėjau. tada tų "blenderių" nebuvo, tai viską tarkavau paprasta tarkele. smile.gif
reiks prie progos anytėlės paklausti. ax.gif

viskas man gerai, kitą savaitę vizitas pas gydytoją, ieškosim kukulių wub.gif tada jau drąsiau jausiuos ir galėsiu virusų padalinti.

na, kol kas nesijaučiu esanti nėščia.
o pažiūrėjau kieno kiti metai, tai panašu, kad turėsim drakoniukus/-ą. biggrin.gif
tai palinkėsiu ir jums drakoniukų 4u.gif
Atsakyti