QUOTE(sanzile @ 2011 11 19, 16:19)
Bloga naujiena tik ta, kad suku link mazakraujystes. Gal zinote kokius nors naturalius produktus su kuriais galeciau kraujuka pasigerinti?
Beje, gavau barti nuo kiekvieno gyd., kad taip ilgai skausma kenciu. Turejau kreptis kur kas anksciau (nors mano atveju, tai koks gi skirtumas, vistiek nieko nerado)
Beje, gavau barti nuo kiekvieno gyd., kad taip ilgai skausma kenciu. Turejau kreptis kur kas anksciau (nors mano atveju, tai koks gi skirtumas, vistiek nieko nerado)
super kad ner jokiu cistu...valioooooooo o krauja laaabai gerina burokeliu sultys...nelabai skanu, bet...efektyvu...
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 19, 16:22)
Buvau nusižiūrėjus rūbelį konkretų, bet nuvažiavę neradom nieko iš tos firmos..greičiausiai iš prekybos išima per visokias akcijas, taą kam neapsimoka antkainio sumažinti. Tai gi greit apsisukom ir parlėkėm į namus
..tie diegimai kažkokia mistika ir man..tai užeina tai praeina
..tie diegimai kažkokia mistika ir man..tai užeina tai praeina
tai aisku..nei vienas prekybos centras labdara neuzsiima...ziuri, kad tik jam is tu ispardavimu nauda butu..istraukia kokias uzsistovejusias prekes ir stumdo su akcija...uztat as niekad beveik ten ir neinu