Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(sanzile @ 2011 11 18, 21:53)
Aj, as cia tik is mandrumo irnesakyk.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Bliamba, as jau pradedu taip pat galvoti apie cistas blink.gif  unsure.gif
Man pradejus nauja cikla, po trecios KT pradejo mausti pilva, sonus, o dabar ziauriai skauda kairi, sona, ko gyvenime nebudavo doh.gif Jei ir kada nors skaudedavo, tai tik desini.
Penkta diena, o vis tas pats, tik dasidejo dar ir desinys sonas doh.gif  doh.gif Nakti irgi negaliu miegoti ant kairio sono, turiu arba ant nugaros arba ant desinio verstis..
Ir kas bus, jei vel cistos.. swoon.gif  mega_shok.gif

..nenoriu nusišnekėti blush2.gif bet tokia montis šovė..prasti orai ir gal dėl to paskaudena..juk vis gi randeliai likę..o gal dar peršalom kur, va ir visa puokštė skausmų mums..ai..neturiu ką veikti tai inproizuoju ax.gif
man pačiai tą patį šoną ir prieš operaciją per mm skaudėdavo ir per ov..tik neramu, kad dabar gerokai dažniau paskaudena g.gif
išlepau visai..viskuo skūsyis pradėjau blush2.gif nekantri esu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 18 lapkričio 2011 - 21:39
QUOTE(Amarok @ 2011 11 18, 21:37)
..nenoriu nusišnekėti  blush2.gif bet tokia montis šovė..prasti orai ir gal dėl to paskaudena..juk vis gi randeliai likę..o gal dar peršalom kur, va ir visa puokštė skausmų mums..ai..neturiu ką veikti tai inproizuoju  ax.gif
man pačiai tą patį šoną ir prieš operaciją per mm skaudėdavo ir per ov..tik neramu, kad dabar gerokai dažniau paskaudena g.gif

Bet man LP buvo praeitais metais. Va, sedziu dabar ir galvoju ka daryti, eiti i lova ar vaziuoti i priimamaji g.gif
Toks baisus tempimo, gniauzimo skausmas.. unsure.gif
Atsakyti
Taigi, vaziuoju i klinikas.. huh.gif
Atsakyti
sanzile, tikiuosi viskas bus gerai! laikykis!
man ir vakar buvo... svenciau gimtadieni, galvojau paseliosiu. po dvieju sampo tauriu tokie skausmai prasidejo... net sedet negalejau, rodes plysiu perpus. po kokio pusvalandzio praejo. tai bijojau ka ir vartoti...
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 18, 21:53)
Aj, as cia tik is mandrumo irnesakyk.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Bliamba, as jau pradedu taip pat galvoti apie cistas blink.gif  unsure.gif
Man pradejus nauja cikla, po trecios KT pradejo mausti pilva, sonus, o dabar ziauriai skauda kairi, sona, ko gyvenime nebudavo doh.gif Jei ir kada nors skaudedavo, tai tik desini.
Penkta diena, o vis tas pats, tik dasidejo dar ir desinys sonas doh.gif  doh.gif Nakti irgi negaliu miegoti ant kairio sono, turiu arba ant nugaros arba ant desinio verstis..
Ir kas bus, jei vel cistos.. swoon.gif  mega_shok.gif

Sanzile, console.gif imk 4u.gif ... Tokie skausmai neziugina, bet visada yra viltis, kad gal zarnynas oziuojasi... Arba va isvis nesamone pasakysiu - organizmui KT nepatinka, tai jis ir oziuojasi... kad ti ne cista butu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 19, 10:03)

Sanzile, mazute, tikiuosi, tau viskas gerai... Parasyk, kaip tu, kai galesi...
Atsakyti

Senzile laikykis 4u.gif tikekimes kad viskas bus gerai ir greit grisi namo.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 18, 22:37)
..nenoriu nusišnekėti  blush2.gif bet tokia montis šovė..prasti orai ir gal dėl to paskaudena..juk vis gi randeliai likę..o gal dar peršalom kur, va ir visa puokštė skausmų mums..ai..neturiu ką veikti tai inproizuoju  ax.gif
išlepau visai..viskuo skūsyis pradėjau blush2.gif nekantri esu  blush2.gif

zinok dabar prisiminiau, kai pasakei, mano viena pazystama daresi LP, jai irgi 4 st buvo...tai iskart mane perspejo, kad oru pasikeitimus ir pan pajusi tose vietose kur operavo g.gif jai ir tas pat buvo ir yra..tik jokiu cistu neranda niekas...tai gal tikrai sarysis yra tarp oro ir skausmu g.gif
sanzile...lauksim griztant su gerom naujienom arba bent normaliom...kad tik tu zarazu nerastu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 19, 10:43)
sanzile, tikiuosi viskas bus gerai! laikykis!
man ir vakar buvo... svenciau gimtadieni, galvojau paseliosiu. po dvieju sampo tauriu tokie skausmai prasidejo... net sedet negalejau, rodes plysiu perpus. po kokio pusvalandzio praejo. tai bijojau ka ir vartoti...

nu va prisizvengem tada, o dabar sugriuvo visos mergaites unsure.gif va tai tau..kad ji kur galas tas visas endo, cistas, ir dar visokius biesus... bash.gif
beja Lauraz vel dingo...gaus i siknyte kai gris topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 19 lapkričio 2011 - 10:57

Sanize..laukiam žinių iš tavęs 4u.gif

Geros dienos visoms..einu šturmuoti akropolio

gun_smilie.gif
nusiziurėjus turiu pora parduotuviu, tai greit nuleksiu ir vel pas jus grįšiu dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 11 19, 13:04)
Sanize..laukiam žinių iš tavęs  4u.gif

Geros dienos visoms..einu šturmuoti akropolio

gun_smilie.gif
nusiziurėjus turiu pora parduotuviu, tai greit nuleksiu ir vel pas jus grįšiu dirol.gif

o mes lauksim mirksiukas.gif as tai nerizikavau lekt...nuo 11 i darba, tai kad ir nuvaziavus 10 valandai, jauciu aopie 11 tik prisiparkuotumem blink.gif o ka jau ten nuziurejai? ka pirksi?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 18, 17:16)
nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo.  doh.gif Bus matyt lapkričio 29.  doh.gif

verysad.gif negalima cia keiktis, bet mielai nusikeikciau verysad.gif
O tau nebuvo, kad sudurtu nuo staigaus judesio? Nu man nemaudzia, netempia, tik durste kelias dienas...Dabar parkeliavo mmm, kazkaip anksti si cikla, bet va vel ramu. Pati nezinau ka galvoti. Zodz, vis vien zigiuosiu pas gyde.

uoj verysad.gif verysad.gif laikykis 4u.gif labai lauksim ziniu wub.gif
Atsakyti
Siaubas karsta.gif ka tik sugrizau doh.gif
Aciu mergialytes, kad taip pergyvenot del manes, man labai malonu, kad turiu tokia palaikymo komanda wub.gif 4u.gif
Bet aciu Dievui, viskas gerai. Prabuvau iki dabar, per visus gyd. perejau, tyrimu milijonus padare.. nieko neberado doh.gif Svarbiausia nera cistu ir uzdegimo. Jei nesiliaus skaudeti, liepe atvaziuoti vel smile.gif

Bloga naujiena tik ta, kad suku link mazakraujystes. Gal zinote kokius nors naturalius produktus su kuriais galeciau kraujuka pasigerinti? rolleyes.gif

Beje, gavau barti nuo kiekvieno gyd., kad taip ilgai skausma kenciu. Turejau kreptis kur kas anksciau unsure.gif (nors mano atveju, tai koks gi skirtumas, vistiek nieko nerado)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 19, 13:07)
o mes lauksim mirksiukas.gif as tai nerizikavau lekt...nuo 11 i darba, tai kad ir nuvaziavus 10 valandai, jauciu aopie 11 tik prisiparkuotumem blink.gif  o ka jau ten nuziurejai? ka pirksi?

Buvau nusižiūrėjus rūbelį konkretų, bet nuvažiavę neradom nieko iš tos firmos..greičiausiai iš prekybos išima per visokias akcijas, taą kam neapsimoka antkainio sumažinti. Tai gi greit apsisukom ir parlėkėm į namus smile.gif

..tie diegimai kažkokia mistika ir man..tai užeina tai praeina g.gif
Atsakyti