Na ir prajuokinai su MB
Merginos pasidalinkite patirtimi kokius kontraceptikus jums israso gydytojai turint endo
As geriau Cilest, po kuriu iskart pastojau.
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 14:07)
Tai va, vyriska logika, pakuzdejo, kad tas trumpinys yra "mano *****" Visos merginos pradejo klausineti saviskiu, ka jie mano apie trumpini MB, tai zinokit 80% vyrioku atsake ta pati
Vis seku siguliuka Kazi kaip ten reikaliukai su ta cista
Man paciai aktualu, nes jauciu, kad ir pas mane kazkas negerai
Man paciai aktualu, nes jauciu, kad ir pas mane kazkas negerai
oi ***** reiks saviskio vakare paklaust joooo..isivaizduoja, kad ten kur mergos, ten ir kalbos tik apie B lyg be sito gerio neapseitumem
o kas per pozymiai? papasakok
mergaites aciu uz pagyras o jus girkit girkit, nesustokit-jei MB skaitys, tegu mato kaip jam faina tokia drauge turet maziau gal pyks
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 18, 14:08)
sanzile-gali mane tujinti..nesakyk Jus...
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 15:11)
o kas per pozymiai? papasakok
mergaites aciu uz pagyras o jus girkit girkit, nesustokit-jei MB skaitys, tegu mato kaip jam faina tokia drauge turet maziau gal pyks
Cia pries keleta dienu vakare ramiai sau gulejau ir staigiai pasisukau i kita sona, nu ir kaip sugele desini sona, lyg ir kur kiauside butu Kita diena vis tvinkciojo, karts nuo karto sumausdavo kaip pries mmm. Dar kita diena nieko, bet va vakare staigiai soktelejau nuo fotelio ir vel sugele Dabar vel nieko...Dabar tik maudzia kaip pries mmm. Buvau pas gine liepos men, tai nieko nebuvo, viskas grazu. O dabar sedziu panikoj, kad cista. Pati neatsimenu kas man ten buvo pries pirma LP Bet vis vien rasysios pas gine kitam ciklui ties viduriuku
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 15:55)
Cia pries keleta dienu vakare ramiai sau gulejau ir staigiai pasisukau i kita sona, nu ir kaip sugele desini sona, lyg ir kur kiauside butu
nu zinok ir pas mane visokiu pamaudenimu buna vienus priskiriu O, kitus dar kitem veiksmam...kazkaip net nenoriu prisileist minties, kad cista vel kokia reik butinai kazkaip nusliauzt pas gyd pasitikrint...
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 13:07)
nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo. Bus matyt lapkričio 29.
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 18, 17:16)
nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo. Bus matyt lapkričio 29.
ot, mėšlas, nu...
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 18, 17:16)
nu ot zarazu zaraza...rupus miltai blyn...
Merginos, gal kam taip buvo: Man nelabosios pirmadieni baigesi, ir teplioti tik pora lasu taip sviesiai dienele patepliojo, o siandien... po triju dienu bjauriai tepa , ar cia dabar jau visada taip ir bus?.. ana cikla irgi vis tepdavo, bet galvojau, gal po LP issivalo... nes anksciau man kelias dienas tik tepdavo po, o dabar, atrodo, vos ne visa cikla... negi po tos LAP dabar tik blogiau?..
Man antras ciklas po lp. Teplioti tai neteplioja, bet skausmas de6niame 6one 5 nevilt5 varo.. vakar atsiguliau su skausmu, o ketvirtą nakties teko kltis ir vaistukų išgerti, nes ja nei užmigt, nei skausmo iškęst negalėjau užmigau, o atsikėlus atrodė viskas čiki piki o kokia 2val vel po truputį pradėjo skaudėti dabar sėdžiu vėl tabletč prarijus ir laukiu kol nustos skaudėti
praeitą mėn tas pats buvo, bet ginė nieko nerado..tikiuosi nieko nepriaugs
praeitą mėn tas pats buvo, bet ginė nieko nerado..tikiuosi nieko nepriaugs
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 14:11)
sanzile-gali mane tujinti..nesakyk Jus...
Aj, as cia tik is mandrumo
Papildyta:
Bliamba, as jau pradedu taip pat galvoti apie cistas
Man pradejus nauja cikla, po trecios KT pradejo mausti pilva, sonus, o dabar ziauriai skauda kairi, sona, ko gyvenime nebudavo Jei ir kada nors skaudedavo, tai tik desini.
Penkta diena, o vis tas pats, tik dasidejo dar ir desinys sonas Nakti irgi negaliu miegoti ant kairio sono, turiu arba ant nugaros arba ant desinio verstis..
Ir kas bus, jei vel cistos..