Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Na ir prajuokinai su MB biggrin.gif
Merginos pasidalinkite patirtimi kokius kontraceptikus jums israso gydytojai turint endo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrikiete7: 18 lapkričio 2011 - 13:27
As geriau Cilest, po kuriu iskart pastojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewike: 18 lapkričio 2011 - 13:31
Pritariu, kad irmuciukas gera humoro jausma turi. smile.gif)))
Siandien labai duria kaire kiauside. jau antra cikla po ovuliacijos taip buna. Jauciu reikia pas gydytoja zingsniuoti jau.
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 14:07)
Tai va, vyriska logika, pakuzdejo, kad tas trumpinys yra "mano *****" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visos merginos pradejo klausineti saviskiu, ka jie mano apie trumpini MB, tai zinokit 80% vyrioku atsake ta pati lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vis seku siguliuka g.gif Kazi kaip ten reikaliukai su ta cista g.gif
Man paciai aktualu, nes jauciu, kad ir pas mane kazkas negerai verysad.gif  verysad.gif

oi ***** lotuliukas.gif reiks saviskio vakare paklaust lotuliukas.gif joooo..isivaizduoja, kad ten kur mergos, ten ir kalbos tik apie B doh.gif lotuliukas.gif lyg be sito gerio neapseitumem biggrin.gif
o kas per pozymiai? papasakok 4u.gif
mergaites aciu uz pagyras 4u.gif o jus girkit girkit, nesustokit-jei MB skaitys, tegu mato kaip jam faina tokia drauge turet lotuliukas.gif maziau gal pyks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 11 18, 14:08)
Irmuciuk, turiu pastebeti,- turite gera jumoro jausma  tongue.gif  good.gif  biggrin.gif

sanzile-gali mane tujinti..nesakyk Jus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 18 lapkričio 2011 - 14:10
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 15:11)

o kas per pozymiai? papasakok 4u.gif
mergaites aciu uz pagyras 4u.gif  o jus girkit girkit, nesustokit-jei MB skaitys, tegu mato kaip jam faina tokia drauge turet lotuliukas.gif maziau gal pyks lotuliukas.gif

Cia pries keleta dienu vakare ramiai sau gulejau ir staigiai pasisukau i kita sona, nu ir kaip sugele desini sona, lyg ir kur kiauside butu blink.gif blink.gif Kita diena vis tvinkciojo, karts nuo karto sumausdavo kaip pries mmm. Dar kita diena nieko, bet va vakare staigiai soktelejau nuo fotelio ir vel sugele blink.gif Dabar vel nieko...Dabar tik maudzia kaip pries mmm. Buvau pas gine liepos men, tai nieko nebuvo, viskas grazu. O dabar sedziu panikoj, kad cista. Pati neatsimenu kas man ten buvo pries pirma LP doh.gif Bet vis vien rasysios pas gine kitam ciklui ties viduriuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 15:55)
Cia pries keleta dienu vakare ramiai sau gulejau ir staigiai pasisukau i kita sona, nu ir kaip sugele desini sona, lyg ir kur kiauside butu blink.gif  blink.gif

nu zinok ir pas mane visokiu pamaudenimu buna topsecret.gif vienus priskiriu O, kitus dar kitem veiksmam...kazkaip net nenoriu prisileist minties, kad cista vel kokia doh.gif reik butinai kazkaip nusliauzt pas gyd pasitikrint...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 18, 13:07)
Vis seku siguliuka g.gif Kazi kaip ten reikaliukai su ta cista g.gif

nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo. doh.gif Bus matyt lapkričio 29. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 18, 17:16)
nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo.  doh.gif Bus matyt lapkričio 29.  doh.gif

ot, mėšlas, nu...
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 18, 17:16)
nu koki tie reikalai. įtariu šūdini, bet bandau negalvot. naktį kai pamaitinu ir jei atsigulu ant dešinio šono švelniai pamaudžia, neįkyriai, maudimas dingsta kai atsigulu ant nugaros ar kairio šono.taigi tikėtina, kad ji padidėjo.  doh.gif Bus matyt lapkričio 29.  doh.gif

nu ot zarazu zaraza...rupus miltai blyn... doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam taip buvo: Man nelabosios pirmadieni baigesi, ir teplioti tik pora lasu taip sviesiai dienele patepliojo, o siandien... po triju dienu bjauriai tepa verysad.gif , ar cia dabar jau visada taip ir bus?.. ana cikla irgi vis tepdavo, bet galvojau, gal po LP issivalo... nes anksciau man kelias dienas tik tepdavo po, o dabar, atrodo, vos ne visa cikla... negi po tos LAP dabar tik blogiau?..
Atsakyti
Man antras ciklas po lp. Teplioti tai neteplioja, bet skausmas de6niame 6one 5 nevilt5 varo.. verysad.gif vakar atsiguliau su skausmu, o ketvirtą nakties teko kltis ir vaistukų išgerti, nes ja nei užmigt, nei skausmo iškęst negalėjau doh.gif užmigau, o atsikėlus atrodė viskas čiki piki ax.gif o kokia 2val vel po truputį pradėjo skaudėti doh.gif dabar sėdžiu vėl tabletč prarijus ir laukiu kol nustos skaudėti verysad.gif
praeitą mėn tas pats buvo, bet ginė nieko nerado..tikiuosi nieko nepriaugs g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 14:11)
sanzile-gali mane tujinti..nesakyk Jus... blush2.gif

Aj, as cia tik is mandrumo irnesakyk.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
Bliamba, as jau pradedu taip pat galvoti apie cistas blink.gif unsure.gif
Man pradejus nauja cikla, po trecios KT pradejo mausti pilva, sonus, o dabar ziauriai skauda kairi, sona, ko gyvenime nebudavo doh.gif Jei ir kada nors skaudedavo, tai tik desini.
Penkta diena, o vis tas pats, tik dasidejo dar ir desinys sonas doh.gif doh.gif Nakti irgi negaliu miegoti ant kairio sono, turiu arba ant nugaros arba ant desinio verstis..
Ir kas bus, jei vel cistos.. swoon.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 18 lapkričio 2011 - 20:56