Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

Sveikos 4u.gif,
QUOTE(stryga @ 2011 11 17, 22:59)
o as... noriu baliono... nors, atrodo, viskas gerai, nelabosios baigesi ir pagaliau migrena issivede, bet man chroniskas nuovargis, asaros ir niekur negaliu rasti israso apie ta savo endo, o pirmadieni einu pas vaisingumo speca...

Rasi tada, kai mažiausiai tikėsies, bet vis tiek imk 4u.gif

*ziurkyte*, imk 4u.gif

irmuciukasss, mano brangiausiasis kažkada tiesiog ėmė ir paskaitė, ką forume priblevyzgojau, tai teko pasiaiškint blush2.gif. Bet jis labai nepyko smile.gif Taigi viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 11 18, 12:09)
irmuciukasss, mano brangiausiasis kažkada tiesiog ėmė ir paskaitė, ką forume priblevyzgojau, tai teko pasiaiškint blush2.gif. Bet jis labai nepyko smile.gif Taigi viskas bus gerai mirksiukas.gif

nu kad man tokiu atveju reiks pasiaiskinti, tai net neabejoju tuom..bet va ir jis tada tures aiskinti, ko lenda..as tai pvz neskaitau ka jis reno forume susirasineja blink.gif lotuliukas.gif tikiuosi, kad nesupyks, nes SM man tooookia psichologine pagalba suteikia cray.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 12:02)
aha, su tepimais.

kiek prisimenu tau si men pries mm nebuvo tepimu, o kada jos prasidejo- savo laiku ar tada kai tepliot turejo?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 18, 12:16)
kiek prisimenu tau si men pries mm nebuvo tepimu, o kada jos prasidejo- savo laiku ar tada kai tepliot turejo?

hm..geras klausimas g.gif zinok prasidejo normalios tada, kai tepliot jau turejo pradeti...bet netepliojo thumbup.gif
Atsakyti
mano mmm kaip tik pailgejo antra cikla po lp. seniau visada budavo viena diena tepa, antra varo gausiai, trecia tepa. ketvirta svaru. o va paskutini kart 2 dienas tepe, 2 kraujavau. paskui vel tepe vos ne savaite. zodziu...
na, o mano nuotaika vel puiki.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 12:15)
nu kad man tokiu atveju reiks pasiaiskinti, tai net neabejoju tuom..bet va ir jis tada tures aiskinti, ko lenda..as tai pvz neskaitau ka jis reno forume susirasineja blink.gif  lotuliukas.gif  tikiuosi, kad nesupyks, nes SM man tooookia psichologine pagalba suteikia cray.gif  lotuliukas.gif

Na maniškis tai tikrai suprato, ir tavasis supras. Kai pasidalini savo skausmu, baimėmis ir išgyvenimais kažkaip lengviau gyventi pasidaro smile.gif Ir visos bėdos ne tokios baisios atrodo mirksiukas.gif Turbūt dar ir dabar sėdėčiau ir žliumbčiau jei ne SM ir jūsų geros nuotaikos wub.gif
Atsakyti
kazin ko as cia sulauksiu... g.gif vakar toliau sekmingai pilva raize,sdn kaip ir nieko..pg plana turetu pradeti tept- kol kas tylu grazu... taip ir knieti vaistinen nuvaryt NT sugadint, tik protas neleidzia- vistiek sitacijos nepakeisiu...

Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 18, 12:38)

saunu 4u.gif
Papildyta:
as tai stengios, kad maniskis nezinotu, kur as ir ka cia rasyneju... tiesiog ne matau reikalo...maziau zinos ramiau miegos... smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 18, 12:38)
mano mmm kaip tik pailgejo antra cikla po lp. seniau visada budavo viena diena tepa, antra varo gausiai, trecia tepa. ketvirta svaru. o va paskutini kart 2 dienas tepe, 2 kraujavau. paskui vel tepe vos ne savaite. zodziu...

ai zinok cia turbut buvo paskutinis pasispardymas, pries 9 menesiu atostogas irnesakyk.gif puiki, tai cia rimtai ar sarkazmas?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 11:51)
ai zinok cia turbut buvo paskutinis pasispardymas, pries 9 menesiu atostogas irnesakyk.gif puiki, tai cia rimtai ar sarkazmas?

Ne, rimtai pasitaise! is ryto tik pikta pikta buvau smile.gif))))
oi noreciau as atostogu ilgu nuo mmm... bet gruodzio pradzioje dar teks su jomis padraugauti.smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 18, 13:28)
Ne, rimtai pasitaise! is ryto tik pikta pikta buvau smile.gif))))
oi noreciau as atostogu ilgu nuo mmm... bet gruodzio pradzioje dar teks su jomis padraugauti.smile.gif)))

is ryto visos piktos bunam rolleyes.gif as irgi noreciau..ech..nu kadanors...endo dar ne mirties nuosprendis mirksiukas.gif kiekvienai savas laikas 4u.gif
Atsakyti
Nu ir davet merginos kalbos lotuliukas.gif

Tesiant tema biski dar nesvankumu pazersiu. Cia irgi is SM forumo, nepamenu, gal is nestukiu, bet buvo taip: vienos merginos vyras prisedo prie ijungto SM forumo ir bande paskaityt, ka merginos plepa. Nepaslaptis, kad musu brangiuju trupminys - MB. Tai va, vyriska logika, pakuzdejo, kad tas trumpinys yra "mano *****" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visos merginos pradejo klausineti saviskiu, ka jie mano apie trumpini MB, tai zinokit 80% vyrioku atsake ta pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vis seku siguliuka g.gif Kazi kaip ten reikaliukai su ta cista g.gif
Man paciai aktualu, nes jauciu, kad ir pas mane kazkas negerai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Irmuciuk, turiu pastebeti,- turite gera jumoro jausma tongue.gif good.gif biggrin.gif
Atsakyti