Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(stryga @ 2011 11 17, 22:59)
merginos, kaip jus smagiai cia gyvenat, dziugu skaityti smile.gif, o as... noriu baliono... nors, atrodo, viskas gerai, nelabosios baigesi ir pagaliau migrena issivede, bet man chroniskas nuovargis, asaros ir niekur negaliu rasti israso apie ta savo endo, o pirmadieni einu pas vaisingumo speca... visus namus aukstyn kojom isverciau ir nerandu... ir atsimenu, kad kazkur saugiai padejau, bet, matyt, po tos narkozes  verysad.gif , zodziu, beprasme operacija, nes diagnoze pamesta... Ir suprantu, kad cia tikrai ne problema, bet mane taip ismuse is veziu...  verysad.gif , ryskiai su galvele netvarka...

4u.gif pasitelk ką nors į pagalbą, kad padėtų surasti ax.gif man pačiai labai dažnai būna, kad kokį popierą kur nukišu. Tada jau jei iškarto nerandu, tai kitai dienai ieškojimus nukeliu. Dažniausiai ir randu ten kur jau būnu ieškojus .
Gaudyk 4u.gif ryte pamatysi kaip rasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 17, 22:59)
Ir suprantu, kad cia tikrai ne problema, bet mane taip ismuse is veziu...  verysad.gif , ryskiai su galvele netvarka...

4u.gif 4u.gif neliudek friends.gif ramiai viska perkraustyk..blogiausiu atveju manau visa operacijos eiga ir aprasas yra toj ligoninej kur tave operavo..tad nesakyk, kad operacija be reikalo 4u.gif bet tikrai rasi..ieskok neitiketinose vietose..pavyzdziui as viena svarbu dokumenta buvau saugiai padejusi i savo 3 kurso kursini darba lotuliukas.gif ir ieskok nors uzsiversdama.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 23:07)
nu zinai-tu pabutum be  smileysex.gif tris savaites, tai ir pas tave potencija per krastus lietusi..nereiktu nei O tongue.gif o maniskis va sedi KOBRA ziuri blink.gif  lotuliukas.gif ir sako-ka ten rasai? paskaityk ir man lotuliukas.gif nereiks nei skaityt, suzinos kai kobra baigsis lotuliukas.gif

thumbup.gif gerai, kad dar kobrą gaus pabaigti žiūrėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 23:10)
4u.gif  4u.gif  neliudek friends.gif ramiai viska perkraustyk..blogiausiu atveju manau visa operacijos eiga ir aprasas yra toj ligoninej kur tave operavo..tad nesakyk, kad operacija be reikalo 4u.gif bet tikrai rasi..ieskok neitiketinose vietose..pavyzdziui as viena svarbu dokumenta buvau saugiai padejusi i savo 3 kurso kursini darba lotuliukas.gif  ir ieskok nors uzsiversdama.. doh.gif

Jau po tris kartus perkrausciau viska... Net bakalauro diploma ciupinejau, toli toli uzkista, o juk vos pries tris savaites rankose laikiau ta israsa... verysad.gif , na gerai, israsa dar islupciau is seimos gydytojos, bet chirurgas man papiese toki piesini, cia asmeniskai tau pasake, nepamesk, ten zidiniu kiekis ir viskas, kaip ten pas mane viduj nupiesta, o as ji kazkur... viskas, man atejo tragiskas PMS iskart po mmm, noriu ne i negyvenama sala, o kur nors toliau, i Jupiteri maziausiai, o dar geriau - i kita galaktika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 21:40)
o ka as tau sakiau lotuliukas.gif  irnesakyk.gif mes tai isvis vieni namie-atrodo tik imk ir duokis ant visu kampu lotuliukas.gif nu nieko...paklius jis pas mane po viena kaldra lotuliukas.gif o jei ka tai jau laukit svilpimo mano-pagelbesit blink.gif  bigsmile.gif

irmučiuk, buvai teisi thumbup.gif

O aš tavo švilpimo klausiaus klausiaus, negirdėjau rolleyes.gif vadinasi pagalbos neprireikė lotuliukas.gif

O mano linksmas vakaras baigėsi liūdnai. cool.gif Gavau ko norėjau, ale labai mažai verysad.gif Tai vėl jaučiuosi nemylima, ir nepatraukli. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 18, 09:10)

O aš tavo švilpimo klausiaus klausiaus, negirdėjau  rolleyes.gif vadinasi pagalbos neprireikė  lotuliukas.gif

O mano linksmas vakaras baigėsi liūdnai.  cool.gif Gavau ko norėjau, ale labai mažai  verysad.gif Tai vėl jaučiuosi nemylima, ir nepatraukli. verysad.gif

o tau tai vis neitiksi..per mazai mat jai-turek biski saiko mergyt tongue.gif lotuliukas.gif
o svilpimo ir neprireike blush2.gif bet jei kita kart prireiks, tai juk pagelbesit rolleyes.gif
MB vakar sako-ka tu ten rasineji tiek, as paskaitysiu, manai kad taves nerasiu doh.gif blink.gif Tai va mazuti jei jau skaitai cia viska, tai noriu perduoti .
tau linkejimus biggrin.gif 4u.gif ir vistiek as tave myliu wub.gif biggrin.gif ir nepyk labai ax.gif
flirt.gif
beja su pirmuoju sniegeliu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 18, 08:34)
o tau tai vis neitiksi..per mazai mat jai-turek biski saiko mergyt tongue.gif  lotuliukas.gif

ai, jau nusibodo....šiandien aš pikta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 18, 10:06)
ai, jau nusibodo....šiandien aš pikta  blink.gif

va tai tau... blink.gif sveika ir papykti smile.gif tik nesusipykit ant savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
sveikos pasiuteles mielosios 4u.gif
stygut prasyt Sv. Antano, kad padetu surast, man visada padeda... mirksiukas.gif
ziurkyte gero po truputi, kaip sakoma, sdn gal daugiau malonumo gausi... ax.gif tik jau nereik liudnu minciu- nemylima, nepatraukli.. esi pati sauniausia ir patraukliausia moteriske- nueik prie veidrodzio nusisypsok ir drasiai jam tai pasakyk...pamatysi- jausies geriau..ok.gif
irmuciukas o tu sdn jau soti ir patenkinta...gaudyk dar balioncika iki pilnumo jausmo 4u.gif beje manai brangiausias rimtai galetu musu forumiuka paskaitinet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 18 lapkričio 2011 - 09:48
QUOTE(vegele @ 2011 11 18, 10:47)
o tu sdn jau soti ir patenkinta...gaudyk dar balioncika iki pilnumo jausmo 4u.gif beje manai brangiausias rimtai galetu musu forumiuka paskaitinet?

aciu blush2.gif nu galet tai galetu-interneta jut turi biggrin.gif tik klausimas ar jam tikrai to reik smile.gif jauciu vakar tik mane paerzint noredamas taip pasake...nu o jei ir perskaitys-ka cia pamatys..nieko...tik va gali biski uzpykt, kad cia taip labai atvirauju... blush2.gif o as pyktis nenoriu visai...man net nekalbadienio valanda ziauriai daaaug... doh.gif Mergaites, o gali O but 8CD? nes man vakar isskyros tokios itartinos..o ir sonus plese taip normaliai... g.gif beja dar pasigirsiu...mano sios mm truko tik 6 dienas thumbup.gif o ne 10 kaip seniau...
Atsakyti
10dienu cia su tepimai skaiciuoji ar be?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 18, 11:57)
10dienu cia su tepimai skaiciuoji ar be?

aha, su tepimais. Seniau su viskuo kartais net ir 12 dieneliu suskaiciuodavau doh.gif o db 4 dienas sirgau normaliai, o 5 nei tai kad normaliai, nei tepliojimai..tokie pusiau..o patepliojo tik paskutine diena, bet gal cia taip normalu g.gif jau nepamenu kaip budavo kol endo neturejau...
Atsakyti