Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 19:47)
sex at the office lotuliukas.gif
Papildyta:

nezilk blink.gif geriau vakariene daryk-kas jei grizes sakys, o gal pries TAI pavalgom lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau su vyrais uzsiemusios karsta.gif

Kad man tokia potencija..

Mano vyrui ant kiekvino kampo, o man tik sventem ir ant svarios, naujos paklodes ph34r.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 17, 18:27)
  kita savaite laukiu rezultatu blush2.gif

lauksim kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pradedu kumštelius spausti. 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 18:47)
nezilk blink.gif geriau vakariene daryk-kas jei grizes sakys, o gal pries TAI pavalgom lotuliukas.gif

Tai va, gryžo.....Pažiūrėjo į akis, ir iš kart sako: palauk, pavalgysiu, nusimaudysiu, vaikas užmigs.....gun_bandana.gif Aš ir taip visa diena laukiau lotuliukas.gif Nu nieko, atsigulsim, imsiu jėga devil.gif

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 17, 20:17)

Tai va, gryžo.....Pažiūrėjo į akis, ir iš kart sako: palauk, pavalgysiu, nusimaudysiu, vaikas užmigs.....gun_bandana.gif Aš ir taip visa diena laukiau  lotuliukas.gif Nu nieko, atsigulsim, imsiu jėga  devil.gif

o ka as tau sakiau lotuliukas.gif irnesakyk.gif mes tai isvis vieni namie-atrodo tik imk ir duokis ant visu kampu lotuliukas.gif nu nieko...paklius jis pas mane po viena kaldra lotuliukas.gif o jei ka tai jau laukit svilpimo mano-pagelbesit blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kaip čia jūs smagiai pripliurpėt biggrin.gif
darbe laiko rašyti nėra, tai vis užlekiu, naujienas paskaitau lotuliukas.gif
kaip nuotaiką jūsų bazaras pakelia thumbup.gif
šaunuolės merginos mirksiukas.gif

..o pas mane jau normaliai mėmės parsivilko.. ax.gif vyras parduotuvėj buvo, tai aš paprašiau, kad man paketu ant zapaskės paimų..grįžęs juokiasi biggrin.gif klausiu ko juokiesi? o jis sako, tai kad žmonės į prekes pažiūrėję smagiai šypsojosi..ten alus, čipsai ir paketai lotuliukas.gif
klausiau, o ką jis? jis sako aš kartu šypsojausi biggrin.gif
Šaunuolis jis pas mane ax.gif
O jau kaip džiaugiasi, kad mėmės parėjo..dabar laukia kad greičiau pasibaigtų ir paišdykauti galėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 11 17, 20:10)
Jau su vyrais uzsiemusios karsta.gif

Kad man tokia potencija..

Mano vyrui ant kiekvino kampo, o man tik sventem ir ant svarios, naujos paklodes ph34r.gif  biggrin.gif

eiks cia-nupilsim mes su ziurkyte tau potencijos i koki trilitriaka biggrin.gif pas mus jau matyt per krastus varva lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 17, 22:40)
Oi kaip čia jūs smagiai pripliurpėt  biggrin.gif
darbe laiko rašyti nėra, tai vis užlekiu, naujienas paskaitau  lotuliukas.gif
kaip nuotaiką jūsų bazaras pakelia  thumbup.gif
šaunuolės merginos  mirksiukas.gif
..o pas mane jau normaliai mėmės parsivilko.. ax.gif vyras parduotuvėj buvo, tai aš paprašiau, kad man paketu ant zapaskės paimų..grįžęs juokiasi  biggrin.gif klausiu ko juokiesi? o jis sako, tai kad žmonės į prekes pažiūrėję smagiai šypsojosi..ten alus, čipsai ir paketai lotuliukas.gif
klausiau, o ką jis? jis sako aš kartu šypsojausi  biggrin.gif
Šaunuolis jis pas mane  ax.gif
O jau kaip džiaugiasi, kad mėmės parėjo..dabar laukia kad greičiau pasibaigtų ir paišdykauti galėtų  lotuliukas.gif

blyn kaip gerai..prasiblaskysim visos kartu thumbup.gif super duper wub.gif o isivaizduok kaip atrodytu jei but buve-cipsai, alus, paketai ir dar prezikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 23:44)
Papildyta:

blyn kaip gerai..prasiblaskysim visos kartu thumbup.gif  super duper wub.gif o isivaizduok kaip atrodytu jei but buve-cipsai, alus, paketai ir dar prezikai lotuliukas.gif

prisiskaiciuos jusu pokalbiu viena mintis i galva atejo - kad turbut yra tiesiogine priklausomybe tarp moters plauku tamsumo ir potencijos kiekio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 17, 22:46)
prisiskaiciuos jusu pokalbiu viena mintis i galva atejo - kad turbut yra tiesiogine priklausomybe tarp moters plauku tamsumo ir potencijos kiekio rolleyes.gif

protestuoju-smeiztas protest.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi prajuokinot iki ašarų lotuliukas.gif
Oi kad ir man jūsų potencija - aš tik prieš ir per O noriu, o po to nulis emocijų. O MB kukliai su norais, kada aš paraginu, tada tik. Atsisako jei labai pavargęs ir miego nori.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 22:44)
blyn kaip gerai..prasiblaskysim visos kartu thumbup.gif  super duper wub.gif o isivaizduok kaip atrodytu jei but buve-cipsai, alus, paketai ir dar prezikai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

dėl plaukų spalvos tai nežinau..pas mane bangom ta potencija..kai nėra tai nėra, bet jau kai užeina, tai vyrui šventės prasideda lotuliukas.gif
esu girdėjus, jog raudonpkaukės karščiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 22:48)
protestuoju-smeiztas protest.gif  lotuliukas.gif

merginos, kaip jus smagiai cia gyvenat, dziugu skaityti smile.gif, o as... noriu baliono... nors, atrodo, viskas gerai, nelabosios baigesi ir pagaliau migrena issivede, bet man chroniskas nuovargis, asaros ir niekur negaliu rasti israso apie ta savo endo, o pirmadieni einu pas vaisingumo speca... visus namus aukstyn kojom isverciau ir nerandu... ir atsimenu, kad kazkur saugiai padejau, bet, matyt, po tos narkozes verysad.gif , zodziu, beprasme operacija, nes diagnoze pamesta... Ir suprantu, kad cia tikrai ne problema, bet mane taip ismuse is veziu... verysad.gif , ryskiai su galvele netvarka...
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 17, 22:52)
Oi prajuokinot iki ašarų  lotuliukas.gif
Oi kad ir man jūsų potencija - aš tik prieš ir per O noriu, o po to nulis emocijų. O MB kukliai su norais, kada aš paraginu, tada tik. Atsisako jei labai pavargęs ir miego nori.

nu zinai-tu pabutum be smileysex.gif tris savaites, tai ir pas tave potencija per krastus lietusi..nereiktu nei O tongue.gif o maniskis va sedi KOBRA ziuri blink.gif lotuliukas.gif ir sako-ka ten rasai? paskaityk ir man lotuliukas.gif nereiks nei skaityt, suzinos kai kobra baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti