Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 16:26)
.tikriausiai MB neduos lotuliukas.gif

nu žinokit, su tokia problema man asmeniškai neteko susidurti...maniškiui tik pasiūlyk... lotuliukas.gif lotuliukas.gif todėl, kai moterys pasakojasi, kad jų vyrai nenori, jetau kaip man sunku savo galvelę perlaužti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 16:26)
  psio...vakare jauciu verksiu daba prizvengus..tikriausiai MB neduos lotuliukas.gif

jai priesinsis ir neduos- tu mum susvilpk mirksiukas.gif atlieksim palaikysim ji kas uz ranku kas uz koju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 15:26)
jo jo...isgrazejus blush2.gif  nusipirkau grupiniuose nuolaidu kuponu, biski apsikirpau, maliaza pasidariau, blakstienas priauginau ir va rezultatas..jei juo ruosiames i medziokle vyru, tai reik kaip reikiant issiciustint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  psio...vakare jauciu verksiu daba prizvengus..tikriausiai MB neduos lotuliukas.gif

Eisiu ir aš į grupinį apsižiūrėti, gal ir aš kokių kuponų rasiu, pasigražinsiu, ir tada jau šausim i trasą. Kitą mėnesį visos į nėštukių temą po tokių gastrolių trauksim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 16:32)
jai priesinsis ir neduos- tu mum susvilpk  mirksiukas.gif atlieksim palaikysim ji kas uz ranku kas uz koju lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu, negaliu privarysiu į kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 15:32)
jai priesinsis ir neduos- tu mum susvilpk  mirksiukas.gif atlieksim palaikysim ji kas uz ranku kas uz koju lotuliukas.gif

Eik tu, pamatys tokią gražią, ir kad i gastroles ruošiesi, tai kai griebs.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 16:32)

as antrankius turiu topsecret.gif tai jums tik palaikyt biski reiks, kol uzdesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
agu, jei kalediniai stebuklai pas mus neateis, mes pacios pas juos varysme...

beje, man ir kazkaip neiprasta tas duos ne duos.. mastau.gif maniskis amzinai alkanas- tik pamirksek- bet kada pasiruoses liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 17, 16:35)
Eisiu ir aš į grupinį apsižiūrėti, gal ir aš kokių kuponų rasiu, pasigražinsiu, ir tada jau šausim i trasą. Kitą mėnesį visos į nėštukių temą po tokių gastrolių trauksim  cool.gif

ziurkyte, o kas bus jei po toookiu gastroliu gims blondinas arba raudonplauke? unsure.gif ai dzin..sakysiu proteviu genai turbut pabudo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 16:40)
agu, jei kalediniai stebuklai pas mus neateis, mes pacios pas juos varysme...

beje, man ir kazkaip neiprasta tas duos ne duos.. mastau.gif maniskis amzinai alkanas- tik pamirksek- bet kada pasiruoses liezuvis.gif

ir butina dabar tau cia man pavyda sukeldineti, ania? grazu sitaip? lotuliukas.gif ai sotus alkano neuzjaucia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 15:40)

Kad man taip blush2.gif Rimtai vegele, neerzink mūsų ištroškusių čia. lotuliukas.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 15:41)
ziurkyte, o kas bus jei po toookiu gastroliu gims blondinas arba raudonplauke? unsure.gif ai dzin..sakysiu proteviu genai turbut pabudo lotuliukas.gif
Papildyta:

ir butina dabar tau cia man pavyda sukeldineti, ania? grazu sitaip? lotuliukas.gif  ai sotus alkano neuzjaucia lotuliukas.gif

Žinai kaip ten su tais genais būna....Išsisuksim lotuliukas.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 16:41)
ir butina dabar tau cia man pavyda sukeldineti, ania? grazu sitaip? lotuliukas.gif  ai sotus alkano neuzjaucia lotuliukas.gif

uzjaucia uzjaucia nesakyk.. matai gi kad vis kazka sugalvoju- tai medziokle bendra tai va taviski padet tau isprevartaut... ax.gif
Papildyta:
blondinas, raudonplauke... viskas cia dzin o tu mislik kokiais genais zegnosies jei po musu orgiju negriuku uzderes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 17, 16:45)
Kad man taip  blush2.gif Rimtai vegele, neerzink mūsų ištroškusių čia.  lotuliukas.gif
Žinai kaip ten su tais genais būna....Išsisuksim  lotuliukas.gif  tongue.gif

dabar biski eteri patesiu ne i tema..nors endometriozininkem juokas i sveikata ir i nauda...gal kazkiek ja naikina net blink.gif pasakysiu anekdota apie issisukima blush2.gif nesvanku blush2.gif
Jauna moteris pagimdo vaikiuka, bet neima jo i rankas, verkia..Gydytojas ir klausia-kas yra? Ai daktare, nenoriu as to vaiko, pazekit as tamsi, vyras tamsus, o vaikas ryzas..Paliks mane vyras kai pamatys. Na dakterelio ne durno buta. Jis ir sako-nepergyvenkit-as viska sutvarkysiu. Nu ir pasikviecia jis jauna teti ir klausia-jus man atvirai pasakykit, kaip daznai jus su zmona mylites? Nu tas sako kiekviena diena. Gyd. -juk sakiau sakyt atvirai. Tevas-nu gerai gerai, karta per savaite. Gyd.nu o jei visai atvirai. Tevas-ecn nu karta per menesi. Gyd. tai va dabar eik ir paziurek ka su savo surudijusiu B***** padarei lotuliukas.gif
atsiprasau uz tersima dar karta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 17, 16:48)
viskas cia dzin o tu mislik kokiais genais zegnosies jei po musu orgiju negriuku uzderes  lotuliukas.gif

sakysiu pameni brangusis, kai nezinojau kad nestuke.gif ir i soliariuma ejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 17, 15:53)
Jauna moteris pagimdo vaikiuka, bet neima jo i rankas, verkia..Gydytojas ir klausia-kas yra? Ai daktare, nenoriu as to vaiko, pazekit as tamsi, vyras tamsus, o vaikas ryzas..Paliks mane vyras kai pamatys. Na dakterelio ne durno buta. Jis ir sako-nepergyvenkit-as viska sutvarkysiu. Nu ir pasikviecia jis jauna teti ir klausia-jus man atvirai pasakykit, kaip daznai jus su zmona mylites? Nu tas sako kiekviena diena. Gyd. -juk sakiau sakyt atvirai. Tevas-nu gerai gerai, karta per savaite. Gyd.nu o jei visai atvirai. Tevas-ecn nu karta per menesi. Gyd. tai va dabar eik ir paziurek ka su savo surudijusiu B***** padarei lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti