QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 16:02)
o tai tu KT be pertaukos geri ar kaip? nes as kai geriau KT, tai man visada budavo normalios mm..jokio skirtumo ar su jom ar be ju..
aš turiu galvoje, kad aš vis dar geriu tabletes, man dar jų liko šiam ciklui 7, ir tik tada turėčiau daryti pertrauką, bet tame ir esmė, kad mmm prasidėjo, dar net pertraukos nepadarius
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2011 11 16, 15:54)
Sveikos visos
O kokias KT geri? kai geriau YAZZ per mm reikejo gert paskutines 3 ar 4 baltas ir tada vel nuo pradziu.. bet netepliojo.. cia gal pagal kiekviena individualiai buna..
o gal kas susiduret su tokia bjaurastim - man amzinai randa ir randa leukocitus.. jau dare n+1 tyrimu, citologinius ir t.t. nu ir viska atmeta, vistiek lieka per daug leukocitu.. o kol ju yr tai arba gert antib po 3 men
arba net nedaro IUI jokiu , nieko.. o priezasties nera kazkaip.. ir ka tada?? as jau nebezinau zinokit, patarkit!!
jasmine naudoju, man tai pastoviai teplioja, o dabar tai normalios mm prasidėjo...rrrr...
kažkokia priežastis turi būti. pati nesusidūriau, negaliu patarti. gal bandyk gydytoją keisti, žinia kaip būna šviežia galva kitaip pasižiūri ir randa problemą..