Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 16, 14:11)
nu gal galit susitart kad ir ten ne vienas  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif nu reiks pasitart.. mirksiukas.gif tuo paciu ekskursija po kauna pasidarytume..
Atsakyti
O kaip irmučiuk tavo vyras nusiteikęs tuo klausimu? Po nauju jai nieko nebus, tai į pavasarį ir aš savąjį varysiu. doh.gif Tik nežinau ar jis lengvai pasirašys.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 14:21)
O kaip irmučiuk tavo vyras nusiteikęs tuo klausimu? Po nauju jai nieko nebus, tai į pavasarį ir aš savąjį varysiu.  doh.gif Tik nežinau ar jis lengvai pasirašys.

na mes kalbejom apie tai. Jis nesispardo-jei reik, tai reik. Tik va jam maloniau butu namie, savoj aplinkoj, kartu su manim, o i klinikas nuvezt tik induka ir psio blush2.gif as tarp (.)(.) palaikyciau, kad neatsaltu lotuliukas.gif ikalbesi irnesakyk.gif man taviskis bent is nuotraukos toks gerietis, sukalbamas atrodo... rolleyes.gif pamirksesi flirt.gif ir sutiks, kur desis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 14:32)
na mes kalbejom apie tai. Jis nesispardo-jei reik, tai reik. Tik va jam maloniau butu namie, savoj aplinkoj, kartu su manim, o i klinikas nuvezt tik induka ir psio blush2.gif as tarp (.)(.) palaikyciau, kad neatsaltu lotuliukas.gif ikalbesi irnesakyk.gif man taviskis bent is nuotraukos toks gerietis, sukalbamas atrodo... rolleyes.gif pamirksesi  flirt.gif ir sutiks, kur desis. smile.gif

niu, kad čia, mergaitės, ne dėl malonumo, o kitu tikslu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o šiaip siguliukas teisingai sako, juk kartu su vyru gali eiti, bent jau Mir V, ten tokiam atskiram ramiam kabinetuke...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 16, 14:40)
niu, kad čia, mergaitės, ne dėl malonumo, o kitu tikslu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o šiaip siguliukas teisingai sako, juk kartu su vyru gali eiti, bent jau Mir V, ten tokiam atskiram ramiam kabinetuke...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne taip issireiskiau..galbut ne maloniau(cia tas zodis igauna dviprasmiska reiksme rolleyes.gif ), bet jaukiau ir drasiau.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 13:32)
man taviskis bent is nuotraukos toks gerietis, sukalbamas atrodo... rolleyes.gif pamirksesi  flirt.gif ir sutiks, kur desis. smile.gif

Cha...Tik atrodo geras. lotuliukas.gif O šiaip velniai abu devil.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 14:46)
Cha...Tik atrodo geras.  lotuliukas.gif O šiaip velniai abu  devil.gif

jau tik nereikia tongue.gif nesakyk, taip ant zmogaus, kuris net apsigint negali lotuliukas.gif man va tu velniuke padykus atrodai ..o jis angeliukas biggrin.gif neitikinai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 14:44)
lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  ne taip issireiskiau..galbut ne maloniau(cia tas zodis igauna dviprasmiska reiksme rolleyes.gif ), bet jaukiau ir drasiau.

tai aš supratau tave, bet nuskambėjo taip įdomiai lotuliukas.gif
Papildyta:
Tfu, mergicos...vėl KT skusiuos..nu blyn blyn...geriu KT, nu suprantu tepliojimai yra, ale regis bent mmm normalių neturėtų būti...ale, ni chujutki....parsirado šavalkos, normalios rimtos mmm ir kū man dabar dzaryt,a? gert toliau tas KT, negert....nu blyn blyn...žinokit tik keiktis ir galvą į sieną padaužyt norisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 16 lapkričio 2011 - 14:15
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 16, 15:10)
Papildyta:
Tfu, mergicos...vėl KT skusiuos..nu blyn blyn...geriu KT, nu suprantu tepliojimai yra, ale regis bent mmm normalių neturėtų būti...ale, ni chujutki....parsirado šavalkos, normalios rimtos mmm ir kū man dabar dzaryt,a? gert toliau tas KT, negert....nu blyn blyn...žinokit tik keiktis ir galvą į sieną padaužyt norisi

Sveikos visos 4u.gif

O kokias KT geri? kai geriau YAZZ per mm reikejo gert paskutines 3 ar 4 baltas ir tada vel nuo pradziu.. bet netepliojo.. cia gal pagal kiekviena individualiai buna..

o gal kas susiduret su tokia bjaurastim - man amzinai randa ir randa leukocitus.. jau dare n+1 tyrimu, citologinius ir t.t. nu ir viska atmeta, vistiek lieka per daug leukocitu.. o kol ju yr tai arba gert antib po 3 men doh.gif arba net nedaro IUI jokiu , nieko.. o priezasties nera kazkaip.. ir ka tada?? as jau nebezinau zinokit, patarkit!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 16 lapkričio 2011 - 15:02
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 16, 15:10)
Papildyta:

o tai tu KT be pertaukos geri ar kaip? nes as kai geriau KT, tai man visada budavo normalios mm..jokio skirtumo ar su jom ar be ju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 13:58)
man va tu velniuke padykus atrodai ..o jis angeliukas biggrin.gif neitikinai irnesakyk.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 16:02)
o tai tu KT be pertaukos geri ar kaip? nes as kai geriau KT, tai man visada budavo normalios mm..jokio skirtumo ar su jom ar be ju.. g.gif

aš turiu galvoje, kad aš vis dar geriu tabletes, man dar jų liko šiam ciklui 7, ir tik tada turėčiau daryti pertrauką, bet tame ir esmė, kad mmm prasidėjo, dar net pertraukos nepadarius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2011 11 16, 15:54)
Sveikos  visos 4u.gif 

O kokias KT geri? kai geriau YAZZ per mm reikejo gert paskutines 3 ar 4 baltas ir tada vel nuo pradziu.. bet netepliojo.. cia gal pagal kiekviena individualiai buna..

o gal kas susiduret su tokia bjaurastim - man amzinai randa ir randa leukocitus.. jau dare n+1 tyrimu, citologinius ir t.t. nu ir viska atmeta, vistiek lieka per daug leukocitu.. o kol ju yr tai arba gert antib po 3 men  doh.gif  arba net nedaro IUI jokiu , nieko.. o priezasties nera kazkaip.. ir ka tada?? as jau nebezinau zinokit, patarkit!!  4u.gif

jasmine naudoju, man tai pastoviai teplioja, o dabar tai normalios mm prasidėjo...rrrr...

kažkokia priežastis turi būti. pati nesusidūriau, negaliu patarti. gal bandyk gydytoją keisti, žinia kaip būna šviežia galva kitaip pasižiūri ir randa problemą..
Atsakyti