Įkraunama...
Įkraunama...

Endometrioze

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 11:16)
maciau ziurkyte buvo uzsukus..bet tyliai pabego g.gif kaip gyveni? kada atgalinis kelialapis is NS(negyvenamos salos)? mirksiukas.gif

Aš jau gryžau senokai iš ten 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 12:38)
Aš jau gryžau senokai iš  ten  4u.gif 4u.gif  4u.gif

tai fainai 4u.gif oi ***** as tai zvengiu darbe..sedziu ir galvoju...MB gimtadienis ant dienu, tai gal jam spermogramos tyrima padovanot lotuliukas.gif oi negaliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 12:00)
tai fainai 4u.gif  oi ***** as tai zvengiu darbe..sedziu ir galvoju...MB gimtadienis ant dienu, tai gal jam spermogramos tyrima padovanot lotuliukas.gif  oi negaliu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš šį mėn nieko neplanuoju, jokių vaisingų dienų neskaičiuoju.... Ilsiuosi tongue.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 14:00)
tai fainai 4u.gif  oi ***** as tai zvengiu darbe..sedziu ir galvoju...MB gimtadienis ant dienu, tai gal jam spermogramos tyrima padovanot lotuliukas.gif  oi negaliu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as visa laika uz praktiska dovana lotuliukas.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 14:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš šį mėn nieko neplanuoju, jokių vaisingų dienų neskaičiuoju.... Ilsiuosi  tongue.gif

as jau nuo spalio taip gyvenu rolleyes.gif Pagaliau vel grizo malonumas nuo smileysex.gif wub.gif O tai daugiau kaip metai vien pagal grafika doh.gif Tik kiek laiko tai tesis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 16, 13:27)
aš šį mėn nieko neplanuoju, jokių vaisingų dienų neskaičiuoju.... Ilsiuosi  tongue.gif

tik i poilsio programa nepamirskit smileysex.gif itraukti flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 16, 12:40)
as jau nuo spalio taip gyvenu  rolleyes.gif Pagaliau vel grizo malonumas nuo smileysex.gif  wub.gif O tai daugiau kaip metai vien pagal grafika  doh.gif Tik kiek laiko tai tesis  g.gif

Na aš kaip minėjau pagal grafiką niekad negyvenau, malonumas pas mus buvo visada. blush2.gif Bet pavargau galvoti, kažko laukti, save riboti. O dabar be sažinės graužimo ir šampano su draugėmis išgeriu, ir ant pirštų neskaičiuoju kada mmm bus. Ti tos įtampos nėra. Dar du dideli jubiliejai laukia, atsisiautėsiu, atsišoksiu, o kita mėn vėl planuojam nesisaugoti.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 13:00)

o tu kauniete?

va: tyrimas pigiau
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 16, 13:52)
o tu kauniete?

va:  tyrimas pigiau

aciu Kuisi 4u.gif super pasiulymas, bet kad vilniete as g.gif gaila...na bet gal kuriai nors pravers nuorodele, nes tikrai praktiskas pasiulymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 16 lapkričio 2011 - 12:56
QUOTE(avvka @ 2011 11 16, 11:05)
O kiek pati turejai IUI? blush2.gif

Turejau 3IUI. Uzteko proto, kad 4, 5 ir 6tos nesidaryciau, nes gyd. tiek ir siule.
Sias proceduras gyd. dare vien del to, kad pas mane viskas grazu, svaru ir baisiai graziai viskas auga. Vis prisiaugindavau graziu foliu (po 3, 4ris), dydis, idealus, gleivine taip pat. Islydedavo su garantija, kad jau grisiu su graziu rezultatu. Vis prognozuodavo, kad pretenduoju i daugiavaisi nestuma doh.gif
O as juk endometriozininke tongue.gif Garsus gyd. is LV tik akis pucia, kai pasakai jog esi praejes eile IUI su endo diagnoze blink.gif biggrin.gif

Taip, kad visiska loterija IUI procedura.
Beje, mano vyras donorinis biggrin.gif
Rezultatas nulinis.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 12:55)
aciu Kuisi 4u.gif  super pasiulymas, bet kad vilniete as g.gif gaila...na bet gal kuriai nors pravers nuorodele, nes tikrai praktiskas pasiulymas thumbup.gif

už tą kainą verta jam ir į Kauną nuvažiuot. Vilniui pilnas tyrimas bent jau 180lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 16, 14:08)
už tą kainą verta jam ir į Kauną nuvažiuot. Vilniui pilnas tyrimas bent jau 180lt  mirksiukas.gif

na mes norim namie pasiruost tyrimui blush2.gif tai per pusvalandi i kauna nenuleksim..nes maniskis sake , kad ten vienas nieko nedarys... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 13:10)
na mes norim namie pasiruost tyrimui blush2.gif  tai per pusvalandi i kauna nenuleksim..nes maniskis sake , kad ten vienas nieko nedarys... blush2.gif

nu gal galit susitart kad ir ten ne vienas mirksiukas.gif
Atsakyti