AnaSong, būna vanilės oleoresin'as ir būna CO2 būdu išgauta vanilė. Nežinau, ar kuris nors iš jų techniškai vadintųsi eteriniu aliejumi
Evah kaip visad puosi tema svirlas koks grazus
Tikrai kad gerai turet daugiau EA - didesnes galimybes bet va MB kokius variantus besiulyciau nepatinka. Jam tik citrusiniai kvepia, o jie juk greit nusigaruoja. Tai kazkada teks pabandyt jam pagamint su aromatiniu, nors vis nesirįztu
Kazino nuo vaniles fitolio neliktu kvapo?
Tikrai kad gerai turet daugiau EA - didesnes galimybes bet va MB kokius variantus besiulyciau nepatinka. Jam tik citrusiniai kvepia, o jie juk greit nusigaruoja. Tai kazkada teks pabandyt jam pagamint su aromatiniu, nors vis nesirįztu
QUOTE(AnaSong @ 2012 03 16, 15:22)
QUOTE(ausrele_s @ 2012 03 17, 13:46)
Evah kaip visad puosi tema svirlas koks grazus
MB reikia pratinti Nors, žinoma, ne visada pavyksta. Mano mama taip pat kratosi didžiosios dalies eterinių aliejų, visi jai purvu ir žeme kvepia Tai sakė, kad avokadinį sugadinau, nes, matote, arbatmedžio įdėjau O man visi jie fantastiškai kvepia. Tiesa, kartais visas grožis atsiskleidžia tik derinyje su kitais aliejais.
O citrusinius eterinius aliejus juk galima pamaišyti su kitais, kad ir ilgiau išliktų ir šiaip įdomiau būtų. Be to, citrinžolių eterinis aliejus puikiai man laikosi ir pats vienas
Vanilės fitolis gal ir duotų kvapą, bet vos vos pastebimą. Kaip kad medus nelabai duoda kvapą muile, bet pasistengus visgi galima jį užuosti.
Man irgi visi kuriuos turiu kvepia, nors is pradziu buvo ir tokiu kurie ne labai patiko, bet prisipratinau O va MB sako arba sienas arba vaistai (medikas - tai jam EA vis kokius vaistus primena)
Citrinzoliu dar neturiu. Reikes isigyti
Citrinzoliu dar neturiu. Reikes isigyti
QUOTE(Evah @ 2012 03 16, 14:37)
AnaSong, būna vanilės oleoresin'as ir būna CO2 būdu išgauta vanilė. Nežinau, ar kuris nors iš jų techniškai vadintųsi eteriniu aliejumi
aciu uz paaiskinima, o ka reskia oleoresin? cia kur tolkiu dalyku randate? nes pvz AZ man dar tamsusmiskas
ir man citrinzoliu pats vienas laikosi gerai muile
Oleoresin yra tiesiog dervos/eteriniai aliejai/aromatinės medžiagos ištirpdyti aliejuje.
Tik kur tokius dalykus randu nelabai noriu atskleisti
Tik kur tokius dalykus randu nelabai noriu atskleisti
Sveikos,
na va, pasirodau aš su savo pirmuoju po ilgo muilo nebevirimo laikotarpio rezultatu.
Cinamono raštai - man pasakiško kvapo
Supjaustyti atrodo taip:
Ką tik pagamintas paprastas levandų -pelargonijų kvapnusis.
Ir dar eisiu kokį daryti
Noriu paklausti dėl swirlų, evah labai gerai juos išgauna, noriu paklausti kaip pilat spalvotąją dalį, kad taip žaismingai išsimaišo?
na va, pasirodau aš su savo pirmuoju po ilgo muilo nebevirimo laikotarpio rezultatu.
Cinamono raštai - man pasakiško kvapo
Supjaustyti atrodo taip:
Ką tik pagamintas paprastas levandų -pelargonijų kvapnusis.
Ir dar eisiu kokį daryti
Noriu paklausti dėl swirlų, evah labai gerai juos išgauna, noriu paklausti kaip pilat spalvotąją dalį, kad taip žaismingai išsimaišo?
Majaj, jeigu kalba eina apie mano šokoladinio muilo swirl'us, tai ten elementarusis ITP - in the pot swirl. Tiesiog nupilu dalį muilo masės, ją "nuspalvinu", tada iš aukštai pilu atgal į puode likusią masę. Kartais trijose vietose, kartais keturiose, iš aukščiau, iš žemiau. Vieną kartą apsuku ratą su mentele, kad šieeek tiek susimaišytų ir pilu į formą. Viskas
QUOTE(Evah @ 2012 03 21, 20:50)
Majaj, jeigu kalba eina apie mano šokoladinio muilo swirl'us, tai ten elementarusis ITP - in the pot swirl. Tiesiog nupilu dalį muilo masės, ją "nuspalvinu", tada iš aukštai pilu atgal į puode likusią masę. Kartais trijose vietose, kartais keturiose, iš aukščiau, iš žemiau. Vieną kartą apsuku ratą su mentele, kad šieeek tiek susimaišytų ir pilu į formą. Viskas
Dėkui, supratau Reiks išbandyti
Mergaites gelbekit prasau.Suluzo mano kompas ir teko perinstaliot programas,tai neisliko jokiu nuorodu,tai neberandu savo soapcalk skaiciuokles.Buvo rusu kalba.Kazkuri is jusu cia ja rase,bet laaaabai seniai.Taip nesinori vel visas temas is naujo skaityt.
Bukit geros,jei kas zynot kur ja rast,atsiuskyt nuoroda.
Aciu laaabai is anksto
Bukit geros,jei kas zynot kur ja rast,atsiuskyt nuoroda.
Aciu laaabai is anksto
Na 3 valandos puslapiu vartymo nenuejo per niek.Radau