Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu V d.

Aciu Jums uz atsakymus. wink.gif

Beja, Vaiva, muilai paruosti mokyklos parodai smile.gif - graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2012 03 12, 19:47)
Vaiva number1  atskleiskit paslapti smile.gif ,kaip Jus pardavinejate Kaziuko mugej, be visu higienos pasu ir t.t.? smile.gif Gal ten to nereikalauja ar kaip ten yra?

As turbut blogai perskaiciau biggrin.gif ,cia i mokyklos Kaziuko muge pateiket. smile.gif

O gal kas nors mugej prekiauja be higienos pasu ir be jokiu verslo liudijimu? smile.gif

cia mokykloj smile.gif
bet ir su iprasta Kaziuko muge panasiai ( aisku, oficialiai reikia visokiu dokumentu ir t.t.). jei tu nevykdai testines veiklos, o tiesiog viena karta mugei sugalvojai prekiaut savo muilais - issiperki vieta - tam uzteks ukininko pazymejimo, verslo liudijimo, individualios veiklos pazymejimo ir t.t. galima individualia veikla issipirkt keliem kartam - nu man ten aiskino vienas vyrukas, bet tiksliai neatpasakosiu blush2.gif esme tokia, kad jei planuoji muilo prekyba uzsiimt rimtai - tai vargelio su popierizmu begale, bet jei viena - du kartus mugej prekiauti - tai nera sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 03 12, 20:54)
teko domėtis, kaip gauti higienos pasą muilui- tokie patys reikalavimai kaip kosmetikai. Pirmiausia negali būti gamyba gyvenamajame name ar gyvenamose patalpose, ir t.t.
Sudėtingi reikalavimai

Oj taip, reikalavimai ten linksmi. Aš va pamažu renkuosi informaciją, patalpų ieškausi. Tai kai galų gale turėsiu higienos pasą - galėsiu papasakot, kas ir kaip ten. Bet turbūt negreitai čia dar bus, kol prisikasiu per popierizmo krūvas iki jo lotuliukas.gif

QUOTE(Ingrid2 @ 2012 03 12, 21:41)
Va va, o aš supylus tuo blenderiu, kad plaku, kad plaku smile.gif. Aš irgi jau spėjau tą pastebėti, kad vaisiniai ir gėlių aromatiniai dažniausiai traukia muilą. O kokie aliejai yra "letesni"?

Extra Virgin alyvuogių aliejus, kiaulės taukai "lėti", kokosų aliejus irgi niekur neskuba. Ricinų aliejus, palmių aliejus, alyvuogių išspaudų aliejus, didesni kiekiai sviestų paskubina pėdsaką.
Atsakyti
Tai fraze sutraukai muila - tai reiskia, kad ji sutraukia, kaip buna va varske sutraukia, ir jau muilas ismetimui, ar sutraukia i kieta konsistencija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 13, 11:54)
Tai fraze sutraukai muila - tai reiskia, kad ji sutraukia, kaip buna va varske sutraukia, ir jau muilas ismetimui, ar sutraukia i kieta konsistencija?  g.gif

kai mase sutraukia, jinai pasidaro gumuleta tokia smile.gif kaip kaimiskas rugpienis smile.gif
man yra sutrauke ne karta - sudejau vistiek i bendra mase pries tai isblenderevus gerai.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 13, 10:54)
Tai fraze sutraukai muila - tai reiskia, kad ji sutraukia, kaip buna va varske sutraukia, ir jau muilas ismetimui, ar sutraukia i kieta konsistencija?  g.gif

Su aromatiniais aliejais būna ir taip, ir taip. Kai sutraukia, tai konsistencija atrodo kaip kokios grūdėtos varškės. Plaukioja gabaliukai lyg ir muilo kažkokiame aliejuotame neaiškiame skystyje biggrin.gif
O kartais muilas tiesiog sutirštėja, daugiau ar mažiau. Būna ir taip, kad lieki su kietu gabalu muilo vidury puodo, kartais masė sutirštėja iki tirštos bulvių košės konsistencijos.

Kad sutrauktų, man buvo pasitaikę gal tik porą kartų - vieną kartą išmečiau, kitą kartą tiesiog pakaitinau vandens vonelėj maišydama, kol gavau vientisą masę ir sukrėčiau į formą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 13 kovo 2012 - 11:54
Isvada: kolkas nerizikuosiu su tais aromatiniais aliejais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 13, 13:04)
Isvada: kolkas nerizikuosiu su tais aromatiniais aliejais biggrin.gif

kodel g.gif ? tik per praktika kazko ismoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 03 13, 12:05)
kodel  g.gif ? tik per praktika kazko ismoksi  mirksiukas.gif

Pradziai nesinori nusivylimu, kad neatsoktu noras.. bet smalsumas vistiek bus, ir vistiek kazkada isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gamintojos 4u.gif
Buvau apleidus savo si pomegi, ir dabar nusprendizua sugryzti prie gamybos ir tobuleti, pradziai tai noriu paklausti ar natrio sarmo gauti vis dar galima tik Avsista Vilniuje? As esu is Kauno ir man taip nepatogu is jus pirkti doh.gif

Kitas - ieskau medines formos muilui, noriu kad butu taisyklinga o ne taip ,akip seniau visokios atlikusios dezutes. Lietuvoje tai nelabai randu ju pirkti, o uzsienyje po 80 lt gaunasi siustis, gal kuri galit ka patarti - is kur pacios isigijot? blush2.gif
Atsakyti
Mano galva, lengviausia medines dėžutes pasidaryti arba pačioms, arba paprašyti kokių nagingų vyrų. Visiškai nieko ten sudėtingo, ypač vyrams. O perkant ir siunčiantis iš užsienio kaina pasidaro truputį juokinga kaip už elementarią medinę dėžutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 03 13, 20:36)
Mano galva, lengviausia medines dėžutes pasidaryti arba pačioms, arba paprašyti kokių nagingų vyrų. Visiškai nieko ten sudėtingo, ypač vyrams. O perkant ir siunčiantis iš užsienio kaina pasidaro truputį juokinga kaip už elementarią medinę dėžutę  rolleyes.gif

Vyras apžiūrėjo tokias dėžutes, sakė sumeistruos ax.gif
Kaip dabar dėl šarmo, nebeturiu nė gramo, o taip noriu greičiau ką nors pravirti doh.gif gal kas kaune turi ir gali pasdalinti? blush2.gif
Atsakyti