Sakykit prasau, ar skaiciuoklej norint ivesti aliejus ir sviestus, raudonuju palmiu alieju skaityt kaip red palm butter, ar kaip palm oil?
As ivesdavau Red palm butter
QUOTE(Detalytė @ 2012 02 27, 23:32)
Gavusi toki muila i rankas turbut neatsispirciau pagundai jo paragauti ... Kazkas nerealaus .... Fantastika.
Aciu. O sakykit, jei turiu pirkusi indeli biciu vasko granuliu. Tai kiek ju deti ant kokio kiekio? Ir iskaiciuoti i aliejus? Ir lentelej kaip ivesti pavadinima?
QUOTE(Detalytė @ 2012 02 29, 08:41)
Dalinuosi savo naujausių muiliukų nuotraukomis. (Tik dar niekaip negaliu sugalvoti pavadinimo savo naujai "kolekcijai" )
Detalyte, labai gražūs muiliukai . Super! Sakyk, kaip tą tokią baltą baltą spalvą išgavai?
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2012 02 26, 12:38)
balina, kietina muila, plius turi teigiama poveiki pazeistai odai
Ievulyte, o kaip cinko oksidas dedamas į muilą? kaip titano dioksidas? Praskiedus šlakeliu vandens? Koks kiekis dedamas? Ta balta muilo spalva ir mane labai masina..
Merginos, kurios verdat muilus su aromatiniais aliejais. Ar yra kokių gudrybių kontroliuoti procesą juos supylus į muilą? Ar čia daugiau nevaldomas procesas? Ta prasme, kad nezinai sutrauks muilą ar ne?
Ingrid2, nevaldomas ir labai nuo laimės priklausomas procesas Todėl aš visad sakau, kad aromatinius aliejus pirmą kartą reikia mėginti nedideliame kiekyje. Kartais galima nuspėti - beveik visi gėliniai aromatiniai aliejai labai greitai "juda". Iš mano patirties, ir didžioji dalis vaisinių. Vienas baisiausių mano muilų gavosi iš aviečių, o kitas - iš braškių ir rabarbarų aromatinių aliejų Nespėjau net sumirksėti. Galima imtis atsargumo priemonių - muilą maišyti prie žemesnių temperatūrų, naudoti kuo "lėtesnius" aliejus, nepamažinti vandens, kaip įmanoma mažiau makaluoti su blenderiu, aromatinį aliejų supilti pačią paskutinę minutę ir tiesiog gerai išmaišyti šluotele.
Žodžiu, linksma labai
Žodžiu, linksma labai
Super..
QUOTE(Vaiva1987 @ 2012 03 12, 19:47)
Vaiva number1 atskleiskit paslapti ,kaip Jus pardavinejate Kaziuko mugej, be visu higienos pasu ir t.t.? Gal ten to nereikalauja ar kaip ten yra?
As turbut blogai perskaiciau ,cia i mokyklos Kaziuko muge pateiket.
O gal kas nors mugej prekiauja be higienos pasu ir be jokiu verslo liudijimu?
Žinau, kad Vilniuje prekiavo muilu Kaziuke be higienos pasų, tik išsipirkę vietą
teko domėtis, kaip gauti higienos pasą muilui- tokie patys reikalavimai kaip kosmetikai. Pirmiausia negali būti gamyba gyvenamajame name ar gyvenamose patalpose, ir t.t.
Sudėtingi reikalavimai
QUOTE(Evah @ 2012 03 12, 14:28)
Ingrid2, nevaldomas ir labai nuo laimės priklausomas procesas Todėl aš visad sakau, kad aromatinius aliejus pirmą kartą reikia mėginti nedideliame kiekyje. Kartais galima nuspėti - beveik visi gėliniai aromatiniai aliejai labai greitai "juda". Iš mano patirties, ir didžioji dalis vaisinių. Vienas baisiausių mano muilų gavosi iš aviečių, o kitas - iš braškių ir rabarbarų aromatinių aliejų Nespėjau net sumirksėti. Galima imtis atsargumo priemonių - muilą maišyti prie žemesnių temperatūrų, naudoti kuo "lėtesnius" aliejus, nepamažinti vandens, kaip įmanoma mažiau makaluoti su blenderiu, aromatinį aliejų supilti pačią paskutinę minutę ir tiesiog gerai išmaišyti šluotele.
Žodžiu, linksma labai
Žodžiu, linksma labai
Va va, o aš supylus tuo blenderiu, kad plaku, kad plaku . Aš irgi jau spėjau tą pastebėti, kad vaisiniai ir gėlių aromatiniai dažniausiai traukia muilą. O kokie aliejai yra "letesni"?
Papildyta:
QUOTE(Vaiva1987 @ 2012 03 12, 18:47)
Vaiva number1 atskleiskit paslapti ,kaip Jus pardavinejate Kaziuko mugej, be visu higienos pasu ir t.t.? Gal ten to nereikalauja ar kaip ten yra?
Mugėse higienos pasu nereikalauja, reikalinga turėti verslo pažymą arba liudijimą vietai išsipirkti.