Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu V d.

Sveikos virėjėlės,
atsakymas į klausimą apie muilą su chlorofilu:
galiu parodyti savo sūnui virtą muilą su chlorofilu/dilgėlėm/petražolėm. Jei pavyks įkelti foto, tai pamatysit kaip ryšku ir žalia, be to visiškai jokių problemų nebuvo gaminam muilą. Muiliukui šiandien kaip tik 6 mėnesiai (gimtadienis biggrin.gif ), o jis ryškus ir sveikas kaip neseniai gimęs...
<atsiprašau, jei nepavyks įkelti, nes pirmą sykį tai darau...>

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
ausriness, neatidaro nuorodos. Galimas daiktas, kad jūsų albumai yra privatūs smile.gif

Ir smagu girdėti, kad chlorofilas visgi veikia ir nesugenda po dviejų savaičių. Po ano nuotykio aš į jį laaaabai skeptiškai žiūrėjau biggrin.gif Įdomu dabar būtų palyginti, kodėl tam vyrukui taip nepasisekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 28 vasario 2012 - 21:55
Ačiū ausriness už pasidalintą patirtį, nes jau pradėjau nerimauti dėl savo mėtinio muiliuko smile.gif. Stebėsiu ir papasakosiu kaip išdykavo mano muilas su chlorofilu smile.gif. O gal dar galėtumėt papasakoti kaip jį naudojote?
Atsakyti
Bandau dar kartą įkelti savo TIKRŲ VYRŲ MUILĄ biggrin.gif
(jam jau 6 mėnesiai, o jis visas žalias kaip nesenai darytas)
http://www.flickr.co...@N08/6939138621

user posted image
Atsakyti
Dalinuosi savo naujausių muiliukų nuotraukomis. (Tik dar niekaip negaliu sugalvoti pavadinimo savo naujai "kolekcijai" g.gif )

user posted image
Atsakyti
O kam Jums tie pavadinimai jei ne paslaptis biggrin.gif ?

O muilai tai labai grazus bigsmile.gif LABAI LABAI - abieju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 29 vasario 2012 - 08:47

Aš daug laiko praleidžiu galvodama apie muilo receptą, jo išvaizdą, jo įpakavimą, todėl pavadinimas gimsta kartu su muilu, o šitam deja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Detalytė: 29 vasario 2012 - 09:00
Chlorofilą dėjau pabaigoje prieš eterinius aliejus, maišiau ir dar dėjau kol spalva patiko smile.gif Tiesiog spalvinau...
Atsakyti
Aš taip pat dariau, bet man ne viskas ištirpo doh.gif . Nieko, dar paeksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detalytė @ 2012 02 29, 22:11)
Aš taip pat dariau, bet man ne viskas ištirpo doh.gif . Nieko, dar paeksperimentuosiu smile.gif

tai išmaišykite mažame kiekyje aliejaus prieš dedant, na taip kaip su moliais ar kitais miltukais
Atsakyti
Taip ir galvoju daryti, ačiū ausriness smile.gif
Atsakyti
Labutis

Kiek groziu vel paberet. Visos saunuoles thumbup.gif

Men irgi vis norisi baltesnes spalvos muile. Kai dariau su ozkos pienu pjaustant buvo gan sviesus. Tai dziaugiausi, bet po kokios sav. patamsejo verysad.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 02 28, 15:14)
kazkada maisiau kanangu ir pusu kvapus - pradzioj kvapas toks intensyvus buvo ( kvapas kaip katino slapimas lotuliukas.gif )- bet per kokius pora menesiu liko labai skaniai kvapas  thumbup.gif

Lygiai toks pats kvapas buvo kai maisiau kanangus. jau galvojau mesiu lauk visa muila. Bet pastovejo kelias sav. ir ziuriu, kad bus visai nieko smile.gif
Atsakyti