Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu V d.

Muilai grazus kaip visada bigsmile.gif

O cinko oksidas ka muile turetu daryti?
Jau sunku rasti, kas neisbandyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 vasario 2012 - 16:20
Labas rytas suraitytas biggrin.gif 4u.gif
Oi, kaip sunkiai as jus radau, taip uzsislaptine biggrin.gif kazkada si tema buvo prie rankdarbiu, paskui lyg prie ekologisko gyvenimo budo.. help.gif
Kazkada ir as sirgau muilo gaminimu, bet teko iseiti nestumo ir gimdymo atostogu biggrin.gif dabar jau mano muilo atsargos galutinai isseko, ir mane tiesiog zudo mintis kad reiks pirkti muila is parduotuves doh.gif tai apsisprendziau gryzti apie sio puikaus uzsiemimo ax.gif
Kadangi siuo metu jau nebegyvenu Vilniuj, nezinau kur kitur galima natrio sarmo sigyti. O gal Vilnius siuncia i kitus miestus?
Beje, kampe radau uzsilikusio raudonuju palmiu aliejaus. pirktas jis senai eko prekiu parduotuvej, kai kazkada akcija buvo, gal pries 1,5 metu, kaip sakot, jau matyt bus nebe geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2012 02 20, 16:18)
Muilai grazus kaip visada  bigsmile.gif

O cinko oksidas ka muile turetu daryti?
Jau sunku rasti, kas neisbandyta biggrin.gif

balina, kietina muila, plius turi teigiama poveiki pazeistai odai blush2.gif
Atsakyti
Siandien darem muila su ozkos pienu. Viskas sekesi gerai.. bet norisi man i baltuma muilo.. tai tik tas cinko oksidas gali ji nubalint? Nes dejau i dali rozinio molio, kita dali palikau be nieko..ir paskui pamaisem, bet kazin ar kas ten matysis su ta rozine, nes muilas tai gelsvas be priedu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 26, 18:44)
Siandien darem muila su ozkos pienu. Viskas sekesi gerai.. bet norisi man i baltuma muilo.. tai tik tas cinko oksidas gali ji nubalint? Nes dejau i dali rozinio molio, kita dali palikau be nieko..ir paskui pamaisem, bet kazin ar kas ten matysis su ta rozine, nes muilas tai gelsvas be priedu.

Matysis, tik nebus ryškaus kontrasto 4u.gif
Balta spalva dar išgaunama su titano dioksidu, tirpdant jį vandenyje.
Atsakyti
As noriu vis priderint spalvas prie dedamu priedu, kaip pvz orandzine spalva ir mandarinu kvapas, arba medetkos, bet vis ko nors neturiu. Kita kart bandysiu su palmiu aliejum ir medetkom smile.gif

O medetku eterinis aliejus buna? Ar tik paprastas aliejus buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 26 vasario 2012 - 19:47
Toks dalykas galimas muiluose? CIA Medetku fitolis... ir jei tinka, tai ar jis dedamas su visais aliejais ir skaiciuojamas i formule, ar jis dedamas kaip priedas?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 26, 18:44)
Siandien darem muila su ozkos pienu.

thumbup.gif laukiam foto rezultatu thumbup.gif

cia mano paskutiniai smile.gif
user posted image

tik labai man su fotografavimu sunkiai sekasi unsure.gif
Atsakyti
Faini pyrageliai wub.gif

O mano va kokie.. kazkaip ir as nemoku fotkint ir pateikt ju graziai smile.gif

Muiliukai su ozkos pienu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 26, 20:00)
Toks dalykas galimas muiluose? CIA Medetku fitolis... ir jei tinka, tai ar jis dedamas su visais aliejais ir skaiciuojamas i formule, ar jis dedamas kaip priedas?

Aš tai geriau to medetkų "fitolio" pasigaminčiau namie. Tiesiog prikraukit į stiklainį iki pusės džiovintų medetkų, užpilkit aliejum (geriau ilgesnio galiojimo laiko, kaip alyvuogių, bet galima ir tų pačių migdolų) ir kokį mėnesiuką kitą palaikykit tamsiam kampe, vis karts nuo karto pakratydama. Bus medetkų fitolis. O naudoti jį reikia kaip ir bet kurį aliejų, įskaičiuojant į receptą (žinoma, jei ten daugiau jokių neaiškių priedų nėra).

O muiliukai abiejų šaunūs 4u.gif Ir bangelės matosi, kad ir nebaisiai ryškiai.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 02 27, 15:44)
Aš tai geriau to medetkų "fitolio" pasigaminčiau namie. Tiesiog prikraukit į stiklainį iki pusės džiovintų medetkų, užpilkit aliejum (geriau ilgesnio galiojimo laiko, kaip alyvuogių, bet galima ir tų pačių migdolų) ir kokį mėnesiuką kitą palaikykit tamsiam kampe, vis karts nuo karto pakratydama. Bus medetkų fitolis. O naudoti jį reikia kaip ir bet kurį aliejų, įskaičiuojant į receptą (žinoma, jei ten daugiau jokių neaiškių priedų nėra).

O muiliukai abiejų šaunūs  4u.gif Ir bangelės matosi, kad ir nebaisiai ryškiai.

Tai va gi, kad tikejausi nuo pieno sviesesnio muilo, ir tos rozines ryskesnes norejau biggrin.gif

Aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
Oras prastas, todėl nuostabus laikas virti muilą smile.gif

Vanilės kvapo muilas

user posted image

Atsakyti