Na ka mano bandymas del baltuojancio pavirsiaus patvirtino, kad Evah visiskai teisi.
Pries kelias dienas vel viriau muila. Sykart bandziau su ozkos pienu. Viskas gerai pavyko. Tik del to baltuojancio pavirsiaus nusprendziau dali jau supjaustyto muilo laikyt kaip iprastai. O kita dali uzdengti labiau. Na ir ka ir tie ir tie truputi pabaltavo, bet netaip kaip pries tai buves. o pries tai virtam buvo nemazai taukmedzio sviesto, tai kaip Evah rase ir turejo itakos pabaltavimui. O nepabaltaves muilas buvo be ea. Taigi isvada, kad ir nuo kai kuriu ea baltuoja.
Evah lenkiu galva pries tave
Oj, galvos lenkt tau jau tikrai nereikia Bet smagu, kad bent kažkiek pagelbėjau.
Aš nelabai turiu kuo pasirodyt. Po poros mėnesių atostogų nuo muilo virimo čia prieš keletą savaičių pastebėjau, kad beveik nebėra kuo praustis Teko pasirausti dėžutėse ir išsitraukti porą senienų
Taigi, nuo praeitos savaitės pradėjau vėl pildyti lentynas. Kol kas į trasą eina mūsų mėgstamiausi. Artimiausiu metu iš muilo virtuvės išlįst neplanuoju
Dilgėlių muilas-šampūnas
Alaus muilas-šampūnas
Druskinis Pietų Vėjas
Aš nelabai turiu kuo pasirodyt. Po poros mėnesių atostogų nuo muilo virimo čia prieš keletą savaičių pastebėjau, kad beveik nebėra kuo praustis Teko pasirausti dėžutėse ir išsitraukti porą senienų
Taigi, nuo praeitos savaitės pradėjau vėl pildyti lentynas. Kol kas į trasą eina mūsų mėgstamiausi. Artimiausiu metu iš muilo virtuvės išlįst neplanuoju
Dilgėlių muilas-šampūnas
Alaus muilas-šampūnas
Druskinis Pietų Vėjas
Evah kaip visad puosi tema
O del muilu sampunu. Ar patenkinta jais? Kazkada bloge buvai rasius kad patinka. O dabar po ilgesnio naudojimo nenusivylei? Na, jei vel verdi matyt tinka
O del muilu sampunu. Ar patenkinta jais? Kazkada bloge buvai rasius kad patinka. O dabar po ilgesnio naudojimo nenusivylei? Na, jei vel verdi matyt tinka
Evah, superiniai muiliukai. labai estetiskai ir "skaniai" atrodo
As vis dar atostogauju nuo muilavirio, bet jau mintys kamuoja apie muila, juolab kad irgi atsargos senka smarkiai....
ir vis neatsidziaugiu sviestmedzio muiliuku, dar cinko oksido idejau, tai superinis, mano maziukui tinka kuo puikiausiai, nieko geresnio prausimui neisivaizduociau (o ir cinkas sukietino neblogai muiliuka ).
As vis dar atostogauju nuo muilavirio, bet jau mintys kamuoja apie muila, juolab kad irgi atsargos senka smarkiai....
ir vis neatsidziaugiu sviestmedzio muiliuku, dar cinko oksido idejau, tai superinis, mano maziukui tinka kuo puikiausiai, nieko geresnio prausimui neisivaizduociau (o ir cinkas sukietino neblogai muiliuka ).
QUOTE(ausrele_s @ 2012 02 16, 17:47)
Evah kaip visad puosi tema
Ačiū
O savo muilus-šampūnus ir toliau tebenaudoju, jau turbūt kokie 9 mėnesiai. Mano plaukui kuo puikiausiai tinka, neturiu išvis jokių priekaištų Mano mama, tarp kitko, irgi nuolat naudoja, draugų šeima kilogramais ima, nes vyras yra įsitikinęs, kad nuo mano muilo jam plaukai nustojo slinkti ir aš jį išgelbėsiu nuo plikės Nežinau, kaip ten iš tiesų yra, bet kad plaukai kiek mažiau slenka ir aš pastebėjau.
QUOTE(Ievulyte @ 2012 02 16, 18:36)
Evah, superiniai muiliukai. labai estetiskai ir "skaniai" atrodo
Ačiū Ievulyte
O kas pasirodys? mmm? Apie cinko oksidą smalsu išgirsti, pati niekada jo nenaudojau
QUOTE(Evah @ 2012 02 16, 19:44)
Ačiū
O savo muilus-šampūnus ir toliau tebenaudoju, jau turbūt kokie 9 mėnesiai. Mano plaukui kuo puikiausiai tinka, neturiu išvis jokių priekaištų Mano mama, tarp kitko, irgi nuolat naudoja, draugų šeima kilogramais ima, nes vyras yra įsitikinęs, kad nuo mano muilo jam plaukai nustojo slinkti ir aš jį išgelbėsiu nuo plikės Nežinau, kaip ten iš tiesų yra, bet kad plaukai kiek mažiau slenka ir aš pastebėjau.
Va čia tai atradimas.
Norėjau paklausti dėl alaus muile šampūne. Jis kažką gero plaukams duoda?
QUOTE(Evah @ 2012 02 16, 18:44)
Ačiū
Ačiū Ievulyte
O kas pasirodys? mmm? Apie cinko oksidą smalsu išgirsti, pati niekada jo nenaudojau
Ačiū Ievulyte
o po muilasampunio visad perskalauji parugstintu vandeniu ar nea?
as buvau kazkada visa kolekcija ikelus viena partija buvau dariusi be cinko oksido, o sekancia isbandziau su cinku, tai mano akiai antroji kietesne, ne taip snarglejasi, nes formule tai gan minksto muilo dariau, kad butu itin svelnus leliukui
QUOTE(ausrele_s @ 2012 02 17, 16:51)
Va čia tai atradimas.
Nežinia tik, ar nebus čia tik didelės viltys
Sakoma, kad duoda. Turėtų stiprinti plauką, pamaitinti, suteikti purumo. Mažų mažiausiai prisideda prie puikaus putojimo dėl natūralaus cukraus sudėtyje
QUOTE(Ievulyte @ 2012 02 17, 17:44)
o po muilasampunio visad perskalauji parugstintu vandeniu ar nea?
as buvau kazkada visa kolekcija ikelus viena partija buvau dariusi be cinko oksido, o sekancia isbandziau su cinku, tai mano akiai antroji kietesne, ne taip snarglejasi, nes formule tai gan minksto muilo dariau, kad butu itin svelnus leliukui
Nevisad, kas porą ar trejetą kartų, kai netingiu Ir dabar naudoju tik kokį valgomą šaukštą acto puodeliui vandens. Tiesa, po kiekvieno plovimo plaukus skalauju šaltu šaltu vandeniu. Labai prisideda prie plaukų blizgėjimo
Aha, pamenu tamstos kolekciją. Bet aš visad daugiau laukiu
Nieko ypatingo nedarau. Tiesiog pilu prie lengvesnio pėdsako, užsipildo visad be problemų. Kartais vienas, kitas burbuliukas lieka, bet nieko daugiau.
Oj, nuo visko tas tirštumas priklauso. Nuo pačių aliejų, nuo temperatūrų, nuo kiekio, nuo vandens kiekio, nuo eterinių/aromatinių aliejų