Muiliukai
Ozku pienas is tetrapaku tinkamas?
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 30, 17:32)
iš tetrapakų nežinau ar tinkami, nepirkau, bet man visi tie tetrapakai nelabai priimtini tai aš nieko stengiuosi nepirkti juose
aš perku kur parduotuvėse ūkininkų skyreliai būna, ten ožkos pieno būna arba pieno skyriui, jis tik galioja labai trumpai kažkaip,arba aš taip pataikau, jeigu neišpilstau užšaldymui tą pačią dieną, tai būna, kad jau kitą dieną aprūgęs
Pas mus tokiu ukininku pardziu nei su ziburiu nerasi gerai bus ir is tetrapaku...
Taigi maximoj buna tie ukininku skyriai
Bent jau pas mus to lenkisko visada yra ir lietuvisko dazniausiai buna. Kazkada anksciau merginos snekejo, kad lietuviskas geresnis
As laukiu kol lauke truputi saltukas apmazes, kad mergina galetu laukan keliaut ir tada vel bandysiu virt. Galvoju, kad greitu laiku irgi su ozkos pienu meginsiu
Bent jau pas mus to lenkisko visada yra ir lietuvisko dazniausiai buna. Kazkada anksciau merginos snekejo, kad lietuviskas geresnis
As laukiu kol lauke truputi saltukas apmazes, kad mergina galetu laukan keliaut ir tada vel bandysiu virt. Galvoju, kad greitu laiku irgi su ozkos pienu meginsiu
Reikia nepamirsti, kad as gyvenu Druskininkuose... cia buvo tik lenkiskas tetrapake.. cia kartais net mascarpones surio nerandu, ka jau kalbet apie tokia "egzotika" kaip ozku pienas o vietiniu zmoniu ozkos uztrauktos, neduoda pieno
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 31, 10:20)
Pas mus tokiu ukininku pardziu nei su ziburiu nerasi gerai bus ir is tetrapaku...
gal turguj yra, juk pas jus Druskininkuose turgus gana nemažas būna, mes jeigu būnam Druskininkuose, visada ten užsukam visokių mėsyčių, obuoliukų,medaus ir pan. nusiperkam, man jie atrodo ekologiškesni nei vilniuje, o tas pavadinimas iš ūkininkų vilniuje, tai čia dar diskutuotinas klausimas, va viena pažįstama turguje mėsa prekiauja vadinama iš Lt ūkininkų, bet realiai tai iš lenkijos o jei kartais užveža iš LT, tai kaina būna didesnė ir visos savos išgraibsto per pusvalandį
QUOTE(ailima @ 2012 01 31, 12:50)
gal turguj yra, juk pas jus Druskininkuose turgus gana nemažas būna, mes jeigu būnam Druskininkuose, visada ten užsukam visokių mėsyčių, obuoliukų,medaus ir pan. nusiperkam, man jie atrodo ekologiškesni nei vilniuje, o tas pavadinimas iš ūkininkų vilniuje, tai čia dar diskutuotinas klausimas, va viena pažįstama turguje mėsa prekiauja vadinama iš Lt ūkininkų, bet realiai tai iš lenkijos o jei kartais užveža iš LT, tai kaina būna didesnė ir visos savos išgraibsto per pusvalandį
Ne i tema biski, bet viena moteris turguj pas mus cesnakus pardavineja ale ekologiski is darzo savo. Galai zemiuoti baisiai (kad tikroviskiau atrodytu), o pasirodo ji is maximos prisipirkus, ir pati pamirkius zemese, ir pardavineja kaip gerus isdave viena moterele Verslas vadinasi
auau praeitam psl. klause, bet ziuriu niekas neatsake. Pas mane identiska situacija. Pilu mase i medine forma ir uzdengiu su dangciu. Buna grazus virsus, bet kai isimu ir supjaustau tada pasidengia tuo baltu sluoksniu.. Cia per anksti isimtas? Ar netinkamai laikomas?
AnaSong pirmasis bandymas
As irgi uzvakar viriau. Jau supjaustytas
QUOTE(ausrele_s @ 2012 02 06, 13:36)
auau praeitam psl. klause, bet ziuriu niekas neatsake. Pas mane identiska situacija. Pilu mase i medine forma ir uzdengiu su dangciu. Buna grazus virsus, bet kai isimu ir supjaustau tada pasidengia tuo baltu sluoksniu.. Cia per anksti isimtas? Ar netinkamai laikomas?
Merginos, baltas sluoksnis ant viršais, tai kaustinė soda. Atsiradusi muilui reaguojant su oru. Girdėjau čia merginos dengia maistine plėvele, kad to išvengti. Aš kelis kartus bandžiau ja dengti, skirtumo nebuvo, tai daugiau ir nebesikamuoju .
Papildyta:
QUOTE(ausrele_s @ 2012 01 28, 16:49)
Merginos, kas esat vire muila vaikams, kiek taukmedzio sviesto dejot? Pamenu, kad skaiciau kazkada, bet perziurejau uzrasus - nepasizimejus Ir turbut bekvapi daret? Ar pylet koki EA?
Neturiu dabar užrašų po ranka, bet berods rekomenduojama iki 30%. Aš dažniausiai vaikiškus muilus verdu bekvapo (neisnori dirginti vaikučių odytės jokiais kvapais). Vaikams iki 2metų išvis nerekomentuojami jokie EA. O jei jau pilsit EA, tai vaikams yra rekomenduojamas levandų, kiek atsimenu...
Papildyta:
[quote=Vaiva number 1,2012 01 30, 08:20]
Labas rytas
mano vakaryksciai
tik kazkaip man nelabai iseina nufotografuoti
Viskas čia liuks, Vaiva . Geriau papasakok, kas viduje?
QUOTE(Ingrid2 @ 2012 02 07, 01:51)
Viskas čia liuks, Vaiva . Geriau papasakok, kas viduje?
dekui
muilas is alyvuogiu, kokosu ir ricinos alieju - priedai rozinis molis, safranas ir migdolai