Sveikos,
aš vėl su kvailais klausimais: kai darai skystą muilą, gamybos procesas toks pat? Tik vietoj natrio reikia dėti kalio šarmą? O kaip tada su brandinimu - atvirame inde, ar uždarytame? Būkit, geros "apšvieskite" mano kvailą galvą.
Ir dar vienas klausimas: kai padarau kietą muilą, uždengu, kad nesiliestų su oru ir nesusidarytų soda. Bet po to, kai supjaustau, juk reikia palikti gerai vėdinamoje vietoje, ar ne? Va tada kai kurie gabaliukai, ypač jų viršutinis paviršius, pasidengia lengvu soduotu sluoksneliu. Ką ne taip darau?
Beje, kalbėjotės apie anglies tabletes. Jos iš tiesų nevienodos. Vienas muilas išėjo gražiai juodas, o kitas - labai gražiai žalias
Ačiū už pagalbą ir visas sveikinu su pagaliau atėjusia žiema!