QUOTE(Suoka @ 2011 12 09, 12:22)
Hehe godumas toks dalykas, po to kaip puskilis muilo iskeliavo lauk, del medaus godumo, dabar kyla noras atsiklausti.
O tu dejai sutarkavus ar pylei islydita?
Kvapas buvo?
Galvoju pabandyti su sviestu, bet užtikau komentara, kad muiliukai gaminti su sviestu (gee) po kurio laiko pradeda smirdeti.
Ar kam taip buvo?
Jei nelaikysit muilo nenaudojamo labai ilgai, neturėtų smirdėti, juk ghee laikosi kelis mėnesius, tai ir muilas tiek bus.
Gal reikėtų daryti su mažesniu viršriebiu, tada lieka mažiau nesureagavisių riebalų, nėra kam gesti.
O sviesto kvapas man nelabai patiko, vieną kartą viriau, bet aš viriau bekvapį, priminė kažkokį maistą, pakepinta svieste. Reikia dėti kokių kvapų, gal citrusinių (petitgreinų ar pan.)