Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu V d.

[quote=Detalytė,2011 12 02, 12:17]
[quote=Kukulyte,2011 12 02, 10:21]
Detalyte, muiliukai labai grazus thumbup.gif , bet taip pat labai krito i aki paskutiniojo Kastilijos muilo dezute. Kaip pasigaminai?
Paėmiau seną man patikusią dėžutę, ir pagal ją pasidariau pagal savo išmatavimus (paprasčiausiai Worde, kur lentelės daromos), uždėjau jau seniau sugalvotą savo logotipą. Nusipirkau patikusį popierių ir ant jo su spalvotu spausdintuvu atspausdinau. Visas linijas iš blogosios pusės nubrėžiau su adata (kad lengviau ir gražiau lenktųsi) ir išlanksčiau smile.gif
Papildyta:
O viduje yra surašytos muilo savybės ir sudėtis. Kiekvienam muilui darau atskirą dėžutę, su muilo pavadinimu, jo savybėmis ir sudėtimi smile.gif Jau ruošiuosi Kalėdoms smile.gif
[/quote]

Labai graziai gavosi, bet ir darbo reikia ideti daug, ypac jei daug muiliuku pakuoti dovanoms.
Atsakyti
Aš manau, kad rezultatas vertas to darbo smile.gif, nors gal kas nors man ir nepritartų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detalytė @ 2011 12 02, 20:18)
Aš manau, kad rezultatas vertas to darbo  smile.gif, nors gal kas nors man ir nepritartų  smile.gif

Super ir muiliukai ir dėžutė thumbup.gif . O kokį popierių naudojai? Galvoju, mano spausdintuvas storo gal nesuvirškintų, o per plona dėžutė subliūkš greit g.gif . Padaryčiau patiems pačiausiems žmonėms, nes visiems tikrai būtų per daug- nieko kito turėčiau neveikti, tik dėžutes meistrauti biggrin.gif
Atsakyti
Detalyte, baisiai gražūs muiliukai. Smagu, kad kažkuo padėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,nuostabus jusu muiliukai 4u.gif tikiuos ir man iseis pasigaminti savaji.kaupiuosi ir kaupiu informacija,tik ne viskas man suprantama sad.gif nieko nesuprantu apie riebiasias rugstis,kaip jas atitaikyt muile?

p.s. ir labai keista del kokosu aliejaus, turejau nusipirkus is rudugio tai kvepejo grynu kokosu,o nusipirkus is kitos parduotuves jis visiskai bekvapis atrodo blink.gif cia blogai?
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2011 12 03, 13:04)
Sveikos merginos,nuostabus jusu muiliukai  4u.gif  tikiuos ir man iseis pasigaminti savaji.kaupiuosi ir kaupiu informacija,tik ne viskas man suprantama sad.gif nieko nesuprantu apie riebiasias rugstis,kaip jas atitaikyt muile?

p.s. ir labai keista del kokosu aliejaus, turejau nusipirkus is rudugio tai kvepejo grynu kokosu,o nusipirkus is kitos parduotuves jis visiskai bekvapis atrodo  blink.gif  cia blogai?

Nekvepia rafinuotas, ar dezodoruotas aliejus. Muilui jis tinkamas. Rudugyje turbūt nerafinuotą pirkote, todėl ir kvepia, bet vis tiek aš jų aliejais kažkaip nepasitikiu, kad kvepia- dar nereiškia kad geras aliejus. Kosmetikai tikrai nenaudočiau, bet muilui aišku tiks, atliks savo funkciją 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma,taip ir galvojau kad rafinuotas... bet galvoju gal as nesuprantu kazko,nes aprasyme tai rase jog nerafinuotas irgi...o gavau pasirodo rafinuota... ai zodziu,svarbu tiks,ka jau padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2011 12 03, 15:42)
Aciu uz atsakyma,taip ir galvojau kad rafinuotas... bet galvoju gal as nesuprantu kazko,nes aprasyme tai rase jog nerafinuotas irgi...o gavau pasirodo rafinuota... ai zodziu,svarbu tiks,ka jau padarysi.

Gali būti nerafinuotas, o tik dezodoruotas, kažkaip pašalina kvapą, nes kai kas ir nemėgsta kvepiančio...
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisiruošiau padaryti savo muiliukų foto, taigi dalinuosi su jumis smile.gif

Muilas su špinatų milteliais
user posted image
Atsakyti
Švelnusis sviestmedžio muilas

user posted image

Muilas su vit. E

user posted image

Levandų muiliukas

user posted image

Dilgėlių muiliukas

user posted image

Migdolinis skrabukas

user posted image

Medetkų muilas

user posted image

Atsakyti
biggrin.gif Šauniai padirbėjusi, Minair 4u.gif Nuostabūs muiliukai, o ir parodyti, pateikti kaip gražiai thumbup.gif Dar vienas talentas!
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 12 02, 19:34)
Super ir muiliukai ir dėžutė thumbup.gif . O kokį popierių naudojai? Galvoju, mano spausdintuvas storo gal nesuvirškintų, o per plona dėžutė subliūkš greit g.gif . Padaryčiau patiems pačiausiems žmonėms, nes visiems tikrai būtų per daug- nieko kito turėčiau neveikti, tik dėžutes meistrauti biggrin.gif

Popierius 160 gsm , esu dariusi ir su 120 gsm. Spausdinant reikėtų nusistatyti popieriaus svorį (bent pas mane, tai padaryti galima). O dėl sudėtingumo, tai padarius pirmas 10 dėžučių, paskui darosi labai greita biggrin.gif
Atsakyti