Na, žinokit tikrai daro muilus ir iškart su šniūreliu pakabinimui, galvoju kada pabandyt į formeles įdėt, - būtų galima nors ir ant eglutės kabinti. Aišku į gabalinį galima kieno dėžutės taisyklingos, ant krašto susižymėt būsimus gabaliukus ir įmontuot... Kažkokia firma užsienyje gamina vien muilus su virvute, jų firminiai. Patogu duše pakabint, net kai muilinės nėra. Vyrams patinka, armijoj ir kalėjimuos rašė tokius naudoja - kad nenušvilptų, ant rankos užsikabina... Nežinau kiek tiesos. Bet ieškau gražios tinkamos virvelės.
Apželdintoja diplomante, mėgstu susidėliot mintyse viską į lentynėles, susistemint, tada man aišku. Rašiau tik vienos eilutės skaičiukus, bet jais receptą dėliodama pagrinde ir vadovaujuos, o tada žiūriu "sugested range" ir kiek mano receptas telpa į tuos rėmus, ko trūksta, ko per daug, tada kartais kad būtų viskas po akim susirašau ant lapelio planuojamų aliejų skaičiukus ir dėlioju kaip kryžiažodį, ką atimu, ko pridedu... Arba vieną aliejų visai išmetu ir pakeičiu kitu... Žaidžiu, kol atrodo tinkamas.
Baltas viršus nuo recepto irgi priklauso. Kur dariau paskutinius su ghee, jo nėra nė ženklo, prieš tai ant vieno buvo nemažas, ten buvo nemažai kokosų, kitų kietų sviestų, alyvuogių 30proc.
Aš tai kad pats muilas baltesnis, šviesesnis būtų noriu, bet bijau cinko oksidu labai balint, nes irgi kaip molis gali sausint... Galvoju kaip dėliotis receptą, kad kuo baltesnis būtų.