Vaiva1987, alergijos labai individualus dalykas, niekas kitas jums negalės patart, kas jus gali alergizuot, kas ne. Tie, kas alergiški riešutams, didesnė tikimybė, kad gali alergizuot vanilė. Dar vanilė būna natūrali, o būna susintetintas kvapas. Jeigu žinot, kas jus alergizuoja(maiste, kosmetikoje, oro alergenai), visų giminingų dalykų nenaudokit arba po truputį pasibandykit muile.
Rytoj pažadu fotosesiją, vėl viriau, kai supjaustysiu rodysiuos...
Beje, pamelavau kad muile nesimato kokosų pieno "varškytės" gabaliukai, tikrai galvojau kad kalta druska, bet žiūriu žiūriu, spalvos keičiasi, šviesėja, tai vis tik pienukas taškeliais šviečia... Sakykim, taip turi būti
Užtat šiandien gudriau tą pieną naudojau. Šarmą citrinų sulčių, rūgšties, vandens ir šilko mišinyje tirpinau ( pasidžiaugiau, kad turiu metalinį indą tam reikalui, šilko gijos natūralios nenorėjo tirpti, tai patogu buvo pašildyt), o pieną (apie 1/3 vandens kiekio, bet galima manau ir daugiau, palikt vandens kad šarmui ištirpt užtektų) supyliau kartu su aliejais. Va dabar visai nieko netraukė
Tik stingo greitai, vėl su swirlais nieko gero... Ir temperatūra žema, pasiruošiau viską iš anksto, bet kol spalvas išmaišau, trys indai tirštos košės gavosi
Nu bet kada nors juk turi būt gerai