Vampire's love priemonių video swatch'as:
Vampire
skaistalai
kvepalai man pasirodė nieko verti, pigus saldus kvapas.
QUOTE(Contagion @ 2011 11 26, 00:49)
Aš taip pat apžiūrėjau kolekciją,patiko ta skruostų žėlė,ale skaistalai,įdomu tik kaip atrodo ant skuostų
Šioje nuorodoje vokietaitė daro apžvalgą. Youtube Konkrečiai apie skaistalus nuo 8:24. Man asmeniškai tie skaistalai kraupūs - jei nemokėsi tinkamai jais pasidažyti tai tikrai kai klounas atrodysi
Tai jau tikrai, kad ir čia pvz swatch'e siaubingai atrodo..
Šiaip, galvoju, kad abejoju ir dėl tų šėšėlių, ar reik man jų Vienur swatch'uose gražiai spalvos atrodo, kitur - labai jau vidutiniškai. Tai veikiausiai jų nepirksiu, nors ir nedaug kainuoja, bet kam laidytis dėl (įsivaizduoju) pusėtino dalyko. Galbūt vis dėlto, įdomumo dėlei pabandysiu kokį lipstain'ą. Nors jie irgi, vienur atrodo tragiškai, kitur - velniškai gražiai. Pvz: "Bloody Mary":
man asmeniškai gražiai čia :>
Šiaip, galvoju, kad abejoju ir dėl tų šėšėlių, ar reik man jų Vienur swatch'uose gražiai spalvos atrodo, kitur - labai jau vidutiniškai. Tai veikiausiai jų nepirksiu, nors ir nedaug kainuoja, bet kam laidytis dėl (įsivaizduoju) pusėtino dalyko. Galbūt vis dėlto, įdomumo dėlei pabandysiu kokį lipstain'ą. Nors jie irgi, vienur atrodo tragiškai, kitur - velniškai gražiai. Pvz: "Bloody Mary":
man asmeniškai gražiai čia :>
Youtube su vokiete kraupus, negana to kad išsimozojo pusę veido su skaistalais, susilipino blakstienas ir prisiraudonino lūpas, tai dar su neplauta ševeliūra maivosi.nu kažkokia grynai varvara.
ai nieko keista, turiu nuomonę apie tas vokietes-gražuoles.Brrrrrrr...
ai nieko keista, turiu nuomonę apie tas vokietes-gražuoles.Brrrrrrr...
O gal kas Kaune jau matė tų rankų kremų?
Mjoo..susidariau nuomonę,kad nieko gero iš tos želė
o kaip kvepalai,kiek išsilaiko ant kūno?
ir gal kas bandėt tą keistąją pudrą blakstienoms?
o kaip kvepalai,kiek išsilaiko ant kūno?
ir gal kas bandėt tą keistąją pudrą blakstienoms?
Apžiūrėjau naują Vampyrų kolekciją, tai nuomonė tokia susidarė:
šešėliai - siaubingai byra blizgučiai, išvis neverta pirkti
kvepaliukai - pigus, labai sladus kvapas; iš 3 Essence kvepaliukų (Blossoms, Urban messages) patiko mažiausiai
pudra blakstienoms - įdomu būtų išbandyti
blizgėsiukai lūpoms - labiausiai sudomino ir turbūt pirksiu abi spalvas, man tokios tinka. Na, dar patirinėsiu swatchus internete. Laikosi labai ilgai, aplikatorius patogus. Nelipnūs
skaitalai - kažkoks nesusipratimas Siaubinga spalva
šimeris - kaip ir visos Essence pudros - kreida ir miltai
lakai - spalvos ne mano skonio. Aplamai Essence lakai man lupasi tą pat dieną, kaip užtepu, tai vien dėl to nepirkčiau
Keista, bet Urban messages dar nenukainota
šešėliai - siaubingai byra blizgučiai, išvis neverta pirkti
kvepaliukai - pigus, labai sladus kvapas; iš 3 Essence kvepaliukų (Blossoms, Urban messages) patiko mažiausiai
pudra blakstienoms - įdomu būtų išbandyti
blizgėsiukai lūpoms - labiausiai sudomino ir turbūt pirksiu abi spalvas, man tokios tinka. Na, dar patirinėsiu swatchus internete. Laikosi labai ilgai, aplikatorius patogus. Nelipnūs
skaitalai - kažkoks nesusipratimas Siaubinga spalva
šimeris - kaip ir visos Essence pudros - kreida ir miltai
lakai - spalvos ne mano skonio. Aplamai Essence lakai man lupasi tą pat dieną, kaip užtepu, tai vien dėl to nepirkčiau
Keista, bet Urban messages dar nenukainota
QUOTE(Amalija2 @ 2011 11 26, 16:46)
Šioje nuorodoje vokietaitė daro apžvalgą. Youtube Konkrečiai apie skaistalus nuo 8:24. Man asmeniškai tie skaistalai kraupūs - jei nemokėsi tinkamai jais pasidažyti tai tikrai kai klounas atrodysi
Kaip ji klaikiai pasidaze tais skaistalais
man labai negraziai cracing nagu lakai suskeldeja, toli grazu nuo matyto vaizdo swatchuose, ka darau ne taip ?
QUOTE(MissR @ 2011 11 29, 18:41)
man labai negraziai cracing nagu lakai suskeldeja, toli grazu nuo matyto vaizdo swatchuose, ka darau ne taip ?
Reikėjo pirmiausia parašyti, kaip viską darote, tada gal ir būtų išsaiškėję, kas ne taip. O šiaip manau, kad ko gero per storą sluoksnį tepate.
QUOTE(MissR @ 2011 11 29, 18:41)
Man irgi neišeina taip gražiai, kaip swatchuose Bet čia matyt praktikos reikalas, bet man jau dingsta noras terliotis ir mokytis