Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Simona'11 @ 2011 11 20, 14:34)
Matau ,kad iš Panevėžio , tai paklausiu. Kuriame eurokose pirkot? tongue.gif  4u.gif

Laisvės a.

O dėl skilinėjimų, tai aš irgi neplakiau schmoll.gif ir tepiau labai plonai. Suskilinėjo puikiai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 21 lapkričio 2011 - 15:34
Juodo Crack me lako visgi niekur taip ir neradau, tai nusipirkau kaip ir patarėt sidabrinį, neįprastas man efektas tas skilinėjimas, nebuvau nieko panašaus bandžiusi smile.gif Tik vat pastebėjau, kad vieną storesnį lako sluoksnį reikia tept, kad suskilinėtų.
Atsakyti
O magnetinius nagų lakus bandėt? Kaip gavosi??? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri bandėt essence pudra, domina atsiliepimai apie šią

user posted image

Noriu išbandyti tokios tekstūros, tik nežinau ar verta pirkti, ar maskuoja nors kiek odos nelygumus g.gif
Atsakyti
kažkas klause kur yra kremu ir prausikliu:) šiandien mačiau viska IKI šeškines "pasaže" rusy,
ir visi lakai buvo iš naujos kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 22 lapkričio 2011 - 15:32
Nugriebiau šianiden braškinį nagų lako valiklį - visai neblogai nuvalo laką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 11 22, 16:02)
Sveikos,

user posted image

Noriu išbandyti tokios tekstūros, tik nežinau ar verta pirkti, ar maskuoja nors kiek odos nelygumus g.gif

Labai gera pudra,bet tik tokiu atveju jei jusu oda yra nei trupucio neissausejusi
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

esu seniau bandžius, tokia pati kaip ir tos šiek tiek brangesnės tokios tekstūros pudros. maskuoja neblogai, bet sausino oda bent man smile.gif

Šiandien kažkokia proga Eurokos gavau dovanų nagų laką ir tą kažkokį nagų lako pieštuką, mistina kažkokia man jis biggrin.gif o nagų laką bus smalsu išbandyti, kiek pamenu, nesu essence turėjus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 lapkričio 2011 - 13:59
Sveikos, gal padėsite man? 4u.gif Ieškau kokio bronzato ar kažko panašaus veidukui, kad šiek tiek spindesio duotu, skruostukus paryškint būtu galima.. tik nenorėčiau, kad labai veidą rudintu, visgi šaltasis sezonas jau smile.gif Ačiū jei patarsit.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 22, 11:23)
O magnetinius nagų lakus bandėt? Kaip gavosi???  smile.gif

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu. Išbandžiau, bet nieko nesupratau, nesigavo jokio efekto man. Prisiskaičiau atsiliepimų, kaip reikia daryt, tai kitą kartą bandysiu iš naujo. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

keista, kad ji kažkam netgi tobula, man ji ziaaauriai klaiki laugh.gif sausina, oranžinė, nesilaiko. jau buvau bent porą kart palikus toki nekoki atsiliepima apie ja biggrin.gif
Atsakyti
O shimeriu Vilniuj niekur neber? Kazkaip uzejo noras isbandyt ax.gif
Atsakyti