Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(abiga @ 2011 11 18, 16:35)
Reiks turbūt mažesniuose Eurokosuose paieškot,nes Panoramoj "Crack me" lakų jau labai mažai likę. Juodos spalvytės, kurios ir noriu, nėra sad.gif Įdomu, jų dar atveš unsure.gif

visų spalvų tikrai vakar mačiau VCUP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2011 11 18, 01:48)
matyt didesniuose prekybcentriuose reiks ieškot,nes rajoniniuose eurokosuose tai nemačiau.dėkui smile.gif)

Mazuose miesteliuose Eurokos ne visada yra esence stendas, tik pavieniu prekiu galima rasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 18, 21:08)
visų spalvų tikrai vakar mačiau VCUP biggrin.gif

Ačiū, tikiuosi, neišpikrs per savaitgalį (tokiu oru nenoriu nosies kišt iš namų, kai tam nėra būtinybės) Labai noriu išbandyt būtent juodą (ant raudono turėtų neblogai žiūrėtis) smile.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau skilinėjantį laką sidabro spalvos. Labai šaunus dalykas! thumbup.gif Norėjau pirkti iš Isadoros, tik, kad buteliuko kaina pasirodė gana didelė (40lt.) o Essence lakas puiki alternatyva. Labai norėjau nusipirkti, bet nuėjus į EUROKOS juodo lako nebuvo, tad teko pirktis sidabrinį, bet ir jis ne ką blogiau už juodą. cool.gif
Atsakyti
Sidabrinis man žymiai gražiau nei juodas.
Atsakyti
Nusipirkau gervuoginį nagų lako valiklį. Kvapas neįkyrus , valo gerai , bet kitą kart greičiausiai kitokį pabandymui pirksiu. biggrin.gif Taip pat prigriebiau nagų laką (70nr. Nude it). spalvytė man patinka , tik gaila , kad kaip visad essence lakai man ilgai nelaiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 11 19, 13:47)
Na va, nusipirkau skilinėjantį laką sidabro spalvos. Labai šaunus dalykas! thumbup.gif Norėjau pirkti iš Isadoros, tik, kad buteliuko kaina pasirodė gana didelė (40lt.) o Essence lakas puiki alternatyva. Labai norėjau nusipirkti, bet nuėjus į EUROKOS juodo lako nebuvo, tad teko pirktis sidabrinį, bet ir jis ne ką blogiau už juodą.  cool.gif

Matau ,kad iš Panevėžio , tai paklausiu. Kuriame eurokose pirkot? tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
As vakar išbandžiau crack lakus,na nežinau..nieko sidabrinis-tik vienas įskilimas buvo,o mėlynas vos vos patrūkinėjo,ir kračiau aš jį gan ilgai ,kad susimaišytų-bet nieko, nepad
ėjo smile.gif.Man šimtą kart geriau crack lakas lietuviškas Essi,kur su buk padėtas būna- 10lt kainuoja maximoj,droge galima rast.Nežinau,tikėjausi geriau :/
Atsakyti
Kur Kaune yra crack lakų?
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2011 11 20, 14:35)
As vakar išbandžiau crack lakus,na nežinau..nieko sidabrinis-tik vienas įskilimas buvo,o mėlynas vos vos patrūkinėjo,ir kračiau aš jį gan ilgai ,kad susimaišytų-bet nieko, nepad
ėjo smile.gif.Man šimtą kart geriau crack lakas lietuviškas Essi,kur su buk padėtas būna- 10lt kainuoja maximoj,droge galima rast.Nežinau,tikėjausi geriau :/

Galbūt tepėte storą lako sluoksnį? Anksčiau čia buvo rašyta , kad reikia tepti plonai. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nepadauginau,o ir principe svarbiau yra ne sluoksnio storis,o buteliuko suplakimas,reikia nepatingėti kuo ilgiau ir stipriau.ką aš ir dariau,bet man nepasiteisino kažkodėl :/
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2011 11 20, 23:39)
Tikrai nepadauginau,o ir principe svarbiau yra ne sluoksnio storis,o buteliuko suplakimas,reikia nepatingėti kuo ilgiau ir stipriau.ką aš ir dariau,bet man nepasiteisino kažkodėl :/

Aš penktadienį lakavausi su mėlynu cracking laku, tai man puikiai gavosi, lakas beveik iškart sutrūkinėjo. Ir buteliuko aš nekračiau, nežinojau, kad reikia, tai pabandykit nekratyt, gal tada sutrūkinės. smile.gif
Atsakyti