Reiks turbūt mažesniuose Eurokosuose paieškot,nes Panoramoj "Crack me" lakų jau labai mažai likę. Juodos spalvytės, kurios ir noriu, nėra Įdomu, jų dar atveš
Ačiū, tikiuosi, neišpikrs per savaitgalį (tokiu oru nenoriu nosies kišt iš namų, kai tam nėra būtinybės) Labai noriu išbandyt būtent juodą (ant raudono turėtų neblogai žiūrėtis)
Na va, nusipirkau skilinėjantį laką sidabro spalvos. Labai šaunus dalykas! Norėjau pirkti iš Isadoros, tik, kad buteliuko kaina pasirodė gana didelė (40lt.) o Essence lakas puiki alternatyva. Labai norėjau nusipirkti, bet nuėjus į EUROKOS juodo lako nebuvo, tad teko pirktis sidabrinį, bet ir jis ne ką blogiau už juodą.
Nusipirkau gervuoginį nagų lako valiklį. Kvapas neįkyrus , valo gerai , bet kitą kart greičiausiai kitokį pabandymui pirksiu. Taip pat prigriebiau nagų laką (70nr. Nude it). spalvytė man patinka , tik gaila , kad kaip visad essence lakai man ilgai nelaiko.
Na va, nusipirkau skilinėjantį laką sidabro spalvos. Labai šaunus dalykas! Norėjau pirkti iš Isadoros, tik, kad buteliuko kaina pasirodė gana didelė (40lt.) o Essence lakas puiki alternatyva. Labai norėjau nusipirkti, bet nuėjus į EUROKOS juodo lako nebuvo, tad teko pirktis sidabrinį, bet ir jis ne ką blogiau už juodą.
As vakar išbandžiau crack lakus,na nežinau..nieko sidabrinis-tik vienas įskilimas buvo,o mėlynas vos vos patrūkinėjo,ir kračiau aš jį gan ilgai ,kad susimaišytų-bet nieko, nepad ėjo .Man šimtą kart geriau crack lakas lietuviškas Essi,kur su buk padėtas būna- 10lt kainuoja maximoj,droge galima rast.Nežinau,tikėjausi geriau :/
As vakar išbandžiau crack lakus,na nežinau..nieko sidabrinis-tik vienas įskilimas buvo,o mėlynas vos vos patrūkinėjo,ir kračiau aš jį gan ilgai ,kad susimaišytų-bet nieko, nepad
ėjo .Man šimtą kart geriau crack lakas lietuviškas Essi,kur su buk padėtas būna- 10lt kainuoja maximoj,droge galima rast.Nežinau,tikėjausi geriau :/
Tikrai nepadauginau,o ir principe svarbiau yra ne sluoksnio storis,o buteliuko suplakimas,reikia nepatingėti kuo ilgiau ir stipriau.ką aš ir dariau,bet man nepasiteisino kažkodėl :/
Tikrai nepadauginau,o ir principe svarbiau yra ne sluoksnio storis,o buteliuko suplakimas,reikia nepatingėti kuo ilgiau ir stipriau.ką aš ir dariau,bet man nepasiteisino kažkodėl :/
Aš penktadienį lakavausi su mėlynu cracking laku, tai man puikiai gavosi, lakas beveik iškart sutrūkinėjo. Ir buteliuko aš nekračiau, nežinojau, kad reikia, tai pabandykit nekratyt, gal tada sutrūkinės.