Sveikos merginos, gal galite paaiškint kam tos translucent pudros skirtos? iš aprašymo supratau, kad užfiksuoti makiažą ar pan. kažkas, bet tokia keista spalva Ar tikrai padeda jos? radau štai tokią pudrytę Gal žinot ar yra Lietuvoj jau ir kiek kainuoja?
ji jau yra ir kainuoja apie 12 litų.
QUOTE(smilsee @ 2012 02 02, 14:21)
I mane-tu O seip tai ten gan retai lankausi,galiu ir nepastebeti kada uzpildys,bet jei pamatysiu butinai pranesiu
Dėkui
Papildyta:
QUOTE(Musenka @ 2012 02 02, 19:57)
Sveikos merginos, gal galite paaiškint kam tos translucent pudros skirtos? iš aprašymo supratau, kad užfiksuoti makiažą ar pan. kažkas, bet tokia keista spalva Ar tikrai padeda jos? radau štai tokią pudrytę Gal žinot ar yra Lietuvoj jau ir kiek kainuoja?
Kaip ir rašėt, ji skirta užfiksuoti makiažui. Ji balta, bespalvė, todėl neduoda jokio maskavimo, spalvos veidui. Tik užtvirtina, kad laikytųsi ir blizgesys neišlystų.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 02, 20:22)
Dėkui
Papildyta:
Kaip ir rašėt, ji skirta užfiksuoti makiažui. Ji balta, bespalvė, todėl neduoda jokio maskavimo, spalvos veidui. Tik užtvirtina, kad laikytųsi ir blizgesys neišlystų.
Papildyta:
Puiku, ryt lėksiu ieškotis
turiu ja,man patinka ji
Bet kuo ji geriau uz kompaktine pudra? Efektas tas pats, uztvirtina kremine ir ilgiau sulaiko blizgesi, bet kompaktine dar ir pamaskuoja siek tiek tai manau jai didesnis pliusas o ir atspalvi galima pakoreguoti
Merginos, kur Kaune nauja kolekcija?
Gal kuri turit abi šias pudras? Ar jos vienodos, tik, kad įpakavimas skiriasi? Nes aš turiu antrąją, tai man labai patinka, bet, kad pakankamai greitai ji naudojasi, tai jaučiu greitai nebeliks jos, o kadangi čia buvo limituotas leidimas, tai jau ir nebegalėsiu įsigyti jos.
turiu sia,man ji pasaka,siaip blizgesys islenda man jau po kokios valandos,nes labai riebi oda,o su sia pudra visa diena oda matine
o veiduko nebalina?