Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dontstop @ 2012 01 28, 10:18)

1. Kreminiai šešėliai iš Circus circus LE, atspalvis 02 Raise the curtains for

user posted image

kokia grazi spalva bigsmile.gif kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 28, 12:36)
kokia grazi spalva bigsmile.gif  kokia ju kaina?

Su nuolaida - šiek tiek virš 6 lt 4u.gif
Atsakyti
O ar verta concealerį pirkti iš essence? Taikausi į tą tokį "lūpdažinį", bet gal nieko gero?
Atsakyti
tikrai neverta
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 01 28, 22:02)
tikrai neverta

Ačiū. ax.gif Pasidairysiu kitur. smile.gif O norėjosi nebrangiai... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 28, 22:45)
Ačiū. ax.gif  Pasidairysiu kitur. smile.gif O norėjosi nebrangiai...  blush2.gif  biggrin.gif

man tai jis patiko,naudojau kuri laika,bet pameciau biggrin.gif
Atsakyti
na man tai pieštukiniai concealeriai išvis labai nepatiko. labai trumpam man buvo prireikę to pieštukinio maskuoklio, tai pagriebėm essence, nes buvo pigus ir šiaip įbruko. patį šviesiausią atspalvį ėmiau, bet spalva buvo vistiek ypatingai šlykšti. gal merginom su tamsesne oda ir nieko, bet man šitas buvo šlykštus viskuo - tiek spalva, tiek konsistencija, kvapu, maskavimu ir t.t. niekalas.
Atsakyti
Susilaikysiu visgi. Nesinori ir tų kelių litų į balą mest. Išbandžiau prieš kelias dienas jį ant rankos, tai taip įdomiai susigėrė į raukšleles. Net pasirodė, kad išryškino jas. g.gif Padėjau atgal, o parėjus galvojau, kad gal ant veido visai kitaip būtų.
Oda mano šviesi, sunku kažką rasti. unsure.gif Bet dar ne viskas pasauly išbandyta, taip kad nėr ko kabint nosies. biggrin.gif
Iš essence šiuo metu akių pieštuką pirkt ruošiuosi. Skystas pavedimas patiko, norėjau gelinį išmėgint, bet dar ir kirstą teptuką pirkt reikia... mastau.gif Išbandysiu paprastą kol kas. Eurokos konsultantė sakė, kad verti dėmesio. Patikėsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 28, 21:15)
O ar verta concealerį pirkti iš essence? Taikausi į tą tokį "lūpdažinį", bet gal nieko gero?

Tikrai neverta, ypač paakiams, ir jis iš tikrųjų pabrėžia raukšleles, labai pastebimas ant odos. Jei reikia nebrangiai, geriau 5 kosilerių paletę iš Catrice arba skystą iš Wet n wild
Atsakyti
Mergina rusakalbe pasakoja apie essence kosmetika, nu ji savo nuomone issako, kam idomu galite zvilgteleti smile.gif
http://www.youtube.c...dg&feature=fvsr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 29 sausio 2012 - 14:06
QUOTE(milė. @ 2012 01 28, 23:32)
Iš essence šiuo metu akių pieštuką pirkt ruošiuosi.

Šitas tai dėmesio nevertas, nepatariu.. visiškai nesilaiko, na kaip už tokią kainą gal ir nereikėjo tikėtis stebuklo ax.gif
Tik aš rudą turiu..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 29, 09:59)
Tikrai neverta, ypač paakiams, ir jis iš tikrųjų pabrėžia raukšleles, labai pastebimas ant odos. Jei reikia nebrangiai, geriau 5 kosilerių paletę iš Catrice arba skystą iš Wet n wild

Ačiū! 4u.gif thumbup.gif Išmėginsiu.

QUOTE(Estela_ @ 2012 01 29, 15:20)
Šitas tai dėmesio nevertas, nepatariu.. visiškai nesilaiko, na kaip už tokią kainą gal ir nereikėjo tikėtis stebuklo  ax.gif

Kaip gerai, kad užsukau čia dar prieš eidama pirkti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti