Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Tibė @ 2012 01 26, 20:40)
apie 17 litų man atrodo kvepalai kainuoja

Bet Drogas irgi keistą nuolaidų politiką turi biggrin.gif Pvz., Antakalnio Droge ne visai Circus kolekcijai nuolaidos biggrin.gif

Vis tiek geriau nei eurokos nuolaidos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 01 26, 11:43)
Merginos, greit į Drogą! Nuolaidos circus kolekcijai ir dar kitoms prekėms. Vakar įsigyjau xxl nudes už 4 litus. Patenkinta, bet labai trumpai laiko  verysad.gif

Ačiū už gerą žinią 4u.gif . Pirkau 2 blizgius ir kreminius šešėlius iš Circus LE. Pastebėjau, kad nuolaidos ne viskam, o ir pvz, jei nuolaida blizgiams, tai tik tam tikriems atspalviams doh.gif Bet vis tiek gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 01 26, 17:25)
kiek su nuolaida gavosi, aš irgi dar vienų noriu sandelin  cool.gif

Kvepalai kainavo 16 litų su kapeikom 4u.gif
Dar norėjau paimti nagų laką juodą (kainavo 6litai su kapeikom), bet pagalvojau, kad gal nereikia, namie ir taip pilnas kibiriukas įvairiausių lakų, vyras vis stebisi kam man jų tiek reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 01 26, 20:40)
apie 17 litų man atrodo kvepalai kainuoja

Bet Drogas irgi keistą nuolaidų politiką turi biggrin.gif Pvz., Antakalnio Droge ne visai Circus kolekcijai nuolaidos biggrin.gif

tikrai keista ta jų politika g.gif pvz., vakar Vilniaus Akropolio droge visam Circus kolekcijos asortimentui nuolaidos, išskyrus kvepalus. ot bjaurybės dry.gif
Atsakyti
kvepalam CUP'o ir Vilniaus g. Droguose nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 27, 08:44)
tikrai keista  ta jų politika  g.gif  pvz., vakar Vilniaus Akropolio droge visam Circus kolekcijos asortimentui nuolaidos, išskyrus kvepalus. ot bjaurybės  dry.gif

Na taip taip, tikrai skiriasi nuolaidos, bet betkokiu atveju manau Drogas pajus essence paklausą ir naują kolekciją atsiveš greičiau, nei pasirodys kitose parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija_Bio: 27 sausio 2012 - 13:52
O šitas pas mus yra? g.gif
http://1.bp.blogspot...o dark skin.jpg
Nekeliu nuotraukos normaliai, nes milžiniška. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 27, 08:10)
Ačiū už gerą žinią 4u.gif . Pirkau 2 blizgius ir kreminius šešėlius iš Circus LE. Pastebėjau, kad nuolaidos ne viskam, o ir pvz, jei nuolaida blizgiams, tai tik tam tikriems atspalviams  doh.gif  Bet vis tiek gerai  smile.gif

Prašom mirksiukas.gif na aš kiek žioplinėjau, tai man pasirodė, kad visiems blizgiasiams (vėlgi turbūt skiriasi nuolaidos parduotuvėse), bet kad pasirinkimo jau nebuvo, tai pirkau, kas likę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(milė. @ 2012 01 27, 13:53)
O šitas pas mus yra?  g.gif
http://1.bp.blogspot...o dark skin.jpg
Nekeliu nuotraukos normaliai, nes milžiniška. smile.gif

Neužmačiau tokio...
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 27, 14:53)
O šitas pas mus yra?  g.gif

Nėra.
Atsakyti
O Stay with me blizgesiams nuolaida Droguose yra? Norėčiau išbandyt.

Gaila, kad rankų kremo nusipirkau tik vieną tūbelę, jau išpirkta, kiek mačiau. Bet gal turim oiki pavasario užteks, o tada jau nebe taip aktualu drėkinimas.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 27, 15:14)

Gal dar galima tikėtis, kad užveš. ax.gif
Atsakyti
Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius išbandytus produktus:

1. Kreminiai šešėliai iš Circus circus LE, atspalvis 02 Raise the curtains for

user posted image

user posted image

Nuostabūs šešėliai smile.gif Nesitikėjau, kad taip patiks (kreminių nemėgstu, paprastai neperku). Labai įdomi, neįprasta, unikali, bet tuo pačiu puikiai tinkanti kasdienai spalva. Kažkas taupe su žalsvu/šampano tonu, blizgi, bet stambių blizgučių nesimato. Šitas atspalvis man patiko labiausiai, kadangi 01 (auksinis) turėjo daug pavienių blizgučių, o 03 (tamsiai pilkas) pasirodė silpnai pigmentuotas. Patogu tepti ir pirštu, ir šepetėliu. Gerai pasiskirsto ant odos, pasiduoda retušavimui. Laikosi visą dieną (bent ant manęs). Galima naudoti ir savarankiškai, ir kaip pagrindą sausiems šešėliams. Gražus įpakavimas. Spėju, tai bus mėgstamiausias ir dažniausiai naudojamas mano produktas ax.gif Įvertinimas - 10 balų.

2. Lūpų blizgis XXXL Nude, 01 Pure beauty

user posted image

user posted image

Absoliučiai fantastiškas blizgis wub.gif . Tai jau 3 mano blizgis iš šitos serijos. Manau, kad būtent XXXL Nude linija iš Essence labiausiai pavykusi. Aplamai, blizgiai XXXL Nude patys mano mėgstamiausi ne tik iš Essence, bet iš visų pasaulio blizgių laugh.gif
Į forumą norėjau įkelti swatch'ą ant lūpų, deja, neradau panašų į mano rezultatą. Man šis blizgis smarkiai išbalina lūpas. Jis visiškai nelipnus. Skaniai kvepia. Patogus aplikatorius. Jis taip gražiai atrodo ant lūpų wub.gif Norėčiau jį turėti savo kosmetinėje visą laiką wub.gif 10 balų.

3. Lūpų blizgis XXXL Shine, 13 Rock on

user posted image

user posted image

user posted image

Šioks toks nusivylimas unsure.gif Silpna pigmentacija. Tokio atspalvio, kaip pats blizgis pakuotėje, išgauti ant lūpų neįmanoma schmoll.gif Jis daug blyškesnis ir permatomesnis. Pasiskirsto ant lūpų netolygiai. Seniau turėjau kelis blizgius iš XXXL Shine serijos, džiaugiausi, kad atsukus kamštelį, ant aplikatoriaus būdavo tiek blizgio, kad užtekdavo dviem judesiais padažyti abi lūpas. Dabar jie padarė siaurą kakliuką, tad ištrauki kone sausą aplikatorių doh.gif Norint padažyti lūpas tenka maknoti aplikatorių į tubelę keletą kartų dry.gif Įvertinimas 7 balai.
Atsakyti