Norėčiau palikti atsiliepimą apie kelis paskutinius išbandytus produktus:
1. Kreminiai šešėliai iš Circus circus LE, atspalvis 02 Raise the curtains forNuostabūs šešėliai
Nesitikėjau, kad taip patiks (kreminių nemėgstu, paprastai neperku). Labai įdomi, neįprasta, unikali, bet tuo pačiu puikiai tinkanti kasdienai spalva. Kažkas
taupe su žalsvu/šampano tonu, blizgi, bet stambių blizgučių nesimato. Šitas atspalvis man patiko labiausiai, kadangi 01 (auksinis) turėjo daug pavienių blizgučių, o 03 (tamsiai pilkas) pasirodė silpnai pigmentuotas. Patogu tepti ir pirštu, ir šepetėliu. Gerai pasiskirsto ant odos, pasiduoda retušavimui. Laikosi visą dieną (bent ant manęs). Galima naudoti ir savarankiškai, ir kaip pagrindą sausiems šešėliams. Gražus įpakavimas. Spėju, tai bus mėgstamiausias ir dažniausiai naudojamas mano produktas
Įvertinimas - 10 balų.
2. Lūpų blizgis XXXL Nude, 01 Pure beautyAbsoliučiai fantastiškas blizgis
. Tai jau 3 mano blizgis iš šitos serijos. Manau, kad būtent XXXL Nude linija iš Essence labiausiai pavykusi. Aplamai, blizgiai XXXL Nude patys mano mėgstamiausi ne tik iš Essence, bet iš visų pasaulio blizgių
Į forumą norėjau įkelti swatch'ą ant lūpų, deja, neradau panašų į mano rezultatą. Man šis blizgis smarkiai išbalina lūpas. Jis visiškai nelipnus. Skaniai kvepia. Patogus aplikatorius. Jis taip gražiai atrodo ant lūpų
Norėčiau jį turėti savo kosmetinėje visą laiką
10 balų.
3. Lūpų blizgis XXXL Shine, 13 Rock onŠioks toks nusivylimas
Silpna pigmentacija. Tokio atspalvio, kaip pats blizgis pakuotėje, išgauti ant lūpų neįmanoma
Jis daug blyškesnis ir permatomesnis. Pasiskirsto ant lūpų netolygiai. Seniau turėjau kelis blizgius iš XXXL Shine serijos, džiaugiausi, kad atsukus kamštelį, ant aplikatoriaus būdavo tiek blizgio, kad užtekdavo dviem judesiais padažyti abi lūpas. Dabar jie padarė siaurą kakliuką, tad ištrauki kone sausą aplikatorių
Norint padažyti lūpas tenka maknoti aplikatorių į tubelę keletą kartų
Įvertinimas 7 balai.